Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

yksinhuoltajuuden säilyttäminen

Olen aikaisemmin kertonut miehestäni,jotkut saattaa muistaakkin. Lapsen synnyttyä mies oli kuin unelma pari viikkoa mutta nyt kaikki taas muuttui :/ ja kokoajan laskusuuntaan(toistaseks tai pysysvästi). Rakastaa varmasti poikaansa yli kaiken ja siis yhdessä asutaan.Maksaa kyllä pojan hankinnat ja kattoo poikaa jos pyydän joskus mutta oma-aloitteisuutta ei löydy,kaikki vastuu jää edelleen mulle,no onhan hällä työ mutta ei kai mun silti 24/7 kuulu olla yksin vastuussa meidän lapsesta.Isyyttähän ei vielä ole tunnustettu ja mietin että kun viime yönäkin pyysin että hän vois lapsen yösyötöt hoitaa,vaivautu hän sitten syöttään 02-07 välisen ajan ja sanoi että nyt on yösyötöt hoidettu ja hän nukkuu.Tämänkin suuren työn teki vain kolmen kaljan voimalla.En ymmärrä miks se kalja pitää sotkea siihen lapseen,AINA! Sitten kun sanoin tästä juomisesta aamulla niin sain vastaukseks et "mähän olin niiin hirmukännis et en osannu lasta syöttää vaan työnsin varmaan sen tuttipullon sen perseeseen." En mä nyt kumminkaan meinannu etteikö ihminen osais lasta syöttää kolmen kaljan jälkeen mutta niiin :/ En haluais taas tehdä samaa virhettä kun esikon kanssa ja luottaa että kyllä isä tietää mihin ryhtyy kun yhteishuoltajuuden saa,haluaisin toistaiseksi säilyttää yksinhuoltajuuden,onnistuuko se jos asuu yhdessä?

4.2.2012
ELLu90
ELLu90
3 years, 4-month-old toddler

meiltä kysy lastenvalvoja että haluatteko hoitaa huoltajuusasiat samalla ja haluatteko yhteishuoltajuuden.. isyyden tunnustamisen jälkeen siis (ensin käytiin ne "kuulustelut" ja allekirjotettiin paperit)..
minä luulin että se automaattisesti kun isyystunnustetaan ja samassa taloudessa asutaan ja ollaan asuttu 9 vuotta, mutta siis se piti erikseen pistää paperille ja molempien allekirjoittaa.. avioliitossa sen sijaan ei kysellä mitään käsittääkseni..

isyyden voi siis tunnustaa ilman huoltajuuden jakamista vaikka samassa taloudessa asuu.. tai näin minä sen käsitin kun erikseen kysy ja piti kirjotella laput. en sitten tiedä oisko pitänyt sit olla jotain erillisiä lausuntoja jos oiski halunnu tehdä niin että olisinkin jäänyt yksinhuoltajaksi

4.2.2012
ninnup
ninnup

Onhan mieheni vähentänyt paljon juomista siitä mitä se oli mutta en ymmärrä miks se kalja pitää aina sekoittaa lapseen tai tähän perhe-elämään. Itse olen ajatellut että pitäisin toistaiseksi yksinhuoltajuuden,katsoisin ajan kanssa ja hakisin apua,jos joku viisaampi voisi kertoa miehelleni että mikä se vanhemman vastuu on ja saisi sen tajuamaan että jo se muutamakin kalja vaikuttaa ihmiseen. Nyt suhde on meillä ollut aikas jäässä lapsen syntymän jälkeen.Molemmat vaan pyörittää omaa arkeensa,mies töitä,minä lapsia. Mutta niiinhän se taitaa mennä :(

4.2.2012
ELLu90
ELLu90
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...