Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kysmystulva!

1. Minkä ikäsenä oletta laittanhet pinnasängyn pois ja "oikean" sängyn ottanu käythön? 2. Kui kauvo teillon ipanat harjotelleet konttausasentoa ennen varsinaista konttausta? 3. Milloin hyvä ottaa taaperokärry esille? + 5. Milloin oletta ottanhet turvaistuimen käythön? Jos ei nyt noita painorajotuksia katota. !! K-18 !! 4. Miten teillä nuo pumpsimishommat (mahtava sana, tarkoittaa tätä ihanaa rakasteluhommaa =DD ), kun lapsi on lähteny liikkeelle? Käveleen ja jopa ehkä pääsee itte pois sängystäki?

4.2.2012
Kewe
Kewe

Kivasti vastauksia! Jeij! Aika kiva kuulla miten muualla, saa nähä miten meillä sitten käypii.

1. Mie aattelinki, että siinä vaiheessa viimistää ko rupiaa kiipeileen. Aina nukkunu omassa pinniksessä niin sen puolesta saattaapi tullaki kohta hoppu. Yrittää vähän jo kiipeillä vähä kaikkea vasten.

2. Meillä menee tuo konttausasentoon nousi ja siinä heijaaminen kohta jo toisele kuukauele. Jospa se siittä kohta.. Ryömii kyllä kovasti ja seisoo jo tukeaki vasten. Kerran noussi itte rahia vasten.

3. Kärryn osthon siis!

+5. Aika ahasta son meiläki tuossa kaukalossa, tuntuu että jalat koukusa joutuu istumhan ja kärtty tulee jos hereilä on matkan aikana. Meilä tuo tytsy 7kk nukahtaa jo kun nostat kaukalon esile ja rupiat pukemaan :D

4. Mielikuvitusta siis kehiin... :P

4.2.2012
Kewe
Kewe

1. Otettiin puolitoista vuotiaana, kun kiipea itse unissaan? Laidan yli ja tipahtis maahan. Seuraavana päivänä oltiin jatkettavan ostoksilla. Et sanoisin et siinä vaihees ku alkaa näyttää kiinnosusta kiipeämiseen.

2.meillä ei konttailtu yhtään, ryömi ja seuraavaks nousi seisomaan ja käveli tukia pitkin.

3. No me otettii siinä vaihees ku nousi tukea vadten seisoon. Ladattiin se vaan täyteen kirjoja ettei keikkaa :)

Kaukalosta istuimeen.. öö täytyy sanoo et nyt en muista! Meil ei ollut autoa sillon et ei ollu silleen tarvetta muutaku bussissa, mut mul on jostain syystä mielikuva et jotain 6-7kk olis ollu..? Se kaukalo oli tosi pieni talvivaatteet päällä, sen muistan ku miettisin et mahtaako selkä olla kuin huonos asennossa..

4.2.2012
Mummy83
Mummy83

1. Minkä ikäsenä oletta laittanhet pinnasängyn pois ja "oikean" sängyn ottanu käythön? 
- aika näyttää.. vielä nukutaan perhepetissä joko poju keskellä tai sit välillä nukkuu pinniksessään mutta se on kiinni mun puolella sänkyä.. meinasin et tossa n. 1,5v mennessä hommata sen "oikean" sängyn ja katotaan sit kuin käy :D


2. Kui kauvo teillon ipanat harjotelleet konttausasentoa ennen varsinaista konttausta? 
- 6,5kk lähti ryömimään ja mallas kontilleen, 7kk nousi kontilleen ja 7,5 konttas, näin olin kirjottanu neuvolakirjaan et semmonen kuukaus ekoista harjotteluista :)

3. Milloin hyvä ottaa taaperokärry esille? 
- joulupukki toi taaperokärryn eli 9,5kk mutta valmiudet ois ollu kyllä aiemmin pojan puolesta.. työnteli esim keittiön tuoleja ympäriinsä jms 8kk lähtien

+ 5. Milloin oletta ottanhet turvaistuimen käythön? Jos ei nyt noita painorajotuksia katota.
- 7kk oli ku ei enää mahtunu kaukaloon eikä suostunu olemaankaan siinä, mut alkuun totuteltiin pienillä matkoilla ettei ihan suoriltaan siihen pidempiä istumisia istutettu.. 

!! K-18 !! 

4. Miten teillä nuo pumpsimishommat (mahtava sana, tarkoittaa tätä ihanaa rakasteluhommaa =DD ), kun lapsi on lähteny liikkeelle? Käveleen ja jopa ehkä pääsee itte pois sängystäki? 
-meilä jäpi nukkuu päikkärit olkkarin lattialla peittopinkan päällä ni aikuiset voi hipsiä makuriin tahi illalla ku jäpi on yöunilla ja saa nostettua pinnikseensä ni aikuiset voi hipsiä vastaavasti olkkariin tai johki muuhun huoneeseen :D mut jos on tilanne se et jäpi ei nuku ku meidän sängyssä eikä suostu jäämään pinnikseen ni sit jää höntsäntöntsät toiseen kertaan ;D (tuo nimittäins tulee siit pari sängystä alas kyllä)

4.2.2012
ninnup
ninnup

Haha1 Ai se oli taaperoKÄRRY, eikä taapero sänky. :D Taaperokärry oli meil esil kaiken aikaa.

4.2.2012
Sralla
Sralla

:)

1. Meillä on nukuttu perhepedissä. Pinnasänky oli käytössä päiväunilla siitä saakka kun tyttö alkoi liikkua, siihen saakka kun tuli ekan kerran laidasta yli. Sit jatkui nukkuminen mun sängyssä ja jatkuu edelleen. Nyt kohta 2v tyttö ja hommattiin semmoinen jatkettava sänky, eli seuraavaks opetellaan siinä nukkumista. :)

2. Ehkä noin kuukauden nouskonttausasentoon aina lattialla ollessa ja sit lähti konttaamaan. :)

3. Meillä ei ollut koskaan tollasta, mutta veikkaisin et sit kun rupee liikkuun tukea pitäen silleen sujuvasti, niin vois ottaa käyttöön.

+5. Joskus vajaa vuosikkaana. Ehkä 9kk? 10kk? En muista enää. :D

4. Tossa keväällä ja kesällä, kun seurustelin, niin ihan hiljakseltaan ja silmät ja korvat auki sen varalta et tyttö herää. Ja kun oli se perhepeti, niin tosiaan aina oli joku olkkarin sohva tai suihku tmv "leikkikenttänä" herran kanssa, kun ei sinne samaan huoneeseen viitsiny mennä. :D Nyt ei tarvi murehtia tommosia, kun itsekseen oon. ;)

4.2.2012
Monster
Monster

Hehe! :D

1. Minkä ikäsenä oletta laittanhet pinnasängyn pois ja "oikean" sängyn ottanu käythön? 1,5v

2. Kui kauvo teillon ipanat harjotelleet konttausasentoa ennen varsinaista konttausta? Ei ollenkaa, meni siihen vasta sitte ku alko kontaan.

3. Milloin hyvä ottaa taaperokärry esille? Sillonku lapsi kiipee pois pinnasängystä.

+ 5. Milloin oletta ottanhet turvaistuimen käythön? Jos ei nyt noita painorajotuksia katota. Puolivuotiaana, paitsi pitkil reissuil käytettii kaukaloo senki jälkeen.

!! K-18 !! 

4. Miten teillä nuo pumpsimishommat (mahtava sana, tarkoittaa tätä ihanaa rakasteluhommaa =DD ), kun lapsi on lähteny liikkeelle? Käveleen ja jopa ehkä pääsee itte pois sängystäki? Ollaan vaan toinen korva auki koko ajan, kyllä tuo yleensä jonku äänen päästää ennenkö tulee pois huoneestansa. :D Jos ollaan sängyssä, niin vielä munki huoneen ovi kiinne, ja tuoli eteen, ni ei tarvi ihan niin varuillaan olla. :) Suihku on myös kätevä. :D

4.2.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...