Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kylmä asunto!

Tämä osio tuntui parhaiten liittyvän aiheeseen.. Eli, asun kerrostalon alimmassa kerroksessa, patterit on päällä niin isolla kuin ne saa, mutta asunto on silti niinku jääkaappi, varsinkin aamuisin! :s Poikaa ei voi pitää ollenkaan lattialla, sormet on heti kylmänä.. Edes koko päivän aikana, kun lattia niin kylmä ja jokapaikasta tuntuu tulevan vetoa.. Teippasin jo ikkunoiden alareunat.. Viime yö meni pojan heräillessä vajaan tunnin välein yskimään ja itkemään, kun oli niin kylmä.. Laitoin pojalle yöllä ensimmäisen heräämisen jälkeen tumput käsiin, pipon päähän, ja kolme peittoa päälle.. Silti heräili itkemään. :/ Itse olin toissailtana kuumeessa ja nyt itsellänikin limaa kurkku täynnä ja niistää saa joka toinen minuutti ja yskittää koko ajan.. Niin ei ollu kovin mukavaa herätä monta kertaa yössä poikaa nukuttelemaan, kun itsekin olis tarvinnu kunnon yöunet, että parantuisikin joskus..  Nyt pojalla tuokkoisuutta ja henki rohisee.. Kuumetta ei onneksi ainakaan vielä ole tullut.. Harmittaa lapsen puolesta, kun on näin kylmä asunto :/ Kyllähän itse pärjää enemmellä vaatteella, ja joo on lapsellakin enemmän vaatetta päällä, muttakun tuo ei ole mitään sitterissä/sylissä viihtyvää tyyppiä, vaan tykkää olla lattialla, niin miten sen kanssa tässä olet? :( Ja välillä kun on saan pojan syötettyä ja se alkaa taas yskimään, niin yskiminen nostattaa ruuan pihalle.. Ja aina pitää vaatteet vaihtaa ja pestä melkeen koko poika.. :/ Ei tuokaan kiva ole, ettei ruokakaan pysy sisällä.. :s  Onneksi nyt saadaan mennä pojan isän vanhempien luo seuraavaksi yöksi, kun on luvannu vielä melkein -30 astetta yöksi.. Onneksi sitten pitäis kunnolla lauhtua, niin pystyis olemaan taas kotona.. :)

4.2.2012
Ritu303
Ritu303

Mä kans asun vanhassa kerrostalossa, toinen kerros ns. kattohuoneisto ja betonitalo. Kaikki mahdolliset reikelit ja välit on tiivistetty ja silti vaan vetää, nyt ehkä loppuraskaudesta viluttaa muutenkin et tuntuu vielä pahemmalta. Lämmön ja sielun hoidoksi ollaan keksitty kynttilämeri :) Tehokasta lämpöä ja tunnelmaa. Onneksi talvi on jo ohi kun tarttis alkaa pientä päästää lattian tasolle!!

4.2.2012
Massukkainen
Massukkainen

Ostakaa lämpöpatteri. Meil oli edellisessä asunnossa, kun se oli tosi kylmä pitkään syksyllä ku lämmitys ei mennyt päälle ku tietyn astelukeman alittuessa eikä kestetty sitä et olis pitäny olla vaillavaatteet päällä sisälläki ja tyttö oli sillon pieni niin hönenkin kannalta. Ostettiin yks, olisko ollut jotain 30e ja siirreltiin sitä sit sen mukaan missä oltiin, yöt oli makkarissa ja päivisin olkkarissa. Ja vaik uus kämpp. On lämpöinen, niin ollaan silti kaivettu se esille varuiksi kun kylmät i,mat tulee.

4.2.2012
Mummy83
Mummy83

Taloyhtiön huoltomiehet ja LVI-mies on käyny jo pattereita rassaamassa, mutta ei noille mitään saa.. Kuun vaihteessa olen muuttamassa muutenkin pois tästä asunnosta, mutta se nyt ei paljon lohduta näitä pakkasia.. :/

4.2.2012
Ritu303
Ritu303

Niin ja poika tosiaan sen 6,5 kk, niin ei tässä kovin pahaa tautia sillekkään tarttisi tulla.. :/

4.2.2012
Ritu303
Ritu303
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...