stumppaa tähän - allen carr

monta vuotta jo miettiny et pitäis lainata tuo kirja, mut aina se on vaan jääny.. Torstaina käytiin kirjastossa ja vihdoin sain lainattua sen.. Ei kiinnostanu yhtään koko tupakan polton lopetus, aatteli, et kokeillaan, ei siinä mitään menetäkkään.. Eilen aamulla sain kirjan luettua, kävin polttaa viimesen tupakan ja maistu muuten pahalle.. Joten siis juhlitaan miun ekaa vuorokautta tupakatta! Tosin, mitäs juhlimista siinä on - eihän ne muutkaan tupakoimattomat juhli sitä ettei ne polta. :D  Ja poltin ennen siis n. 20 savuketta päivässä, kuuden vuoden ajan, miinus kuopuksen odotusaika. Ja nyt ei edes tee mieli tupakkaa! Eihän siinä koko touhussa oo mitään järkeä! :)

4.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
15-month-old baby

ginksi! joko oot alottanu kirjan? :) tosiaan ei mullakaan pahemmin ollu halua lopettaa.. mut se sit tuli jostain kun sitä kirjaa luki.. toki pitää avoimin mielin lukea, jos sen lukee silleen hälläväliä ja humpuukki asenteella niin ei varmaan toimi.. itellä tosiaan oli ajatus, et kokeillaan ,eihän siitä mitään menetäkkään. :) ja nyt 12vrk polttamatta.. tosin nään harvase yö unta et unohdan lopettaneeni ja sit vahingossa poltan :D

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

kuule ipu, suosittelen kyl lukemaan tuon kirjan, vaikket nyt poltakkaan.. se vahvistaa siun käsitystä siitä, miks ei kannata alottaa uusiks.. :) mulla ei tee ees mieli tupakkaa vaikka joku polttais vieressä.. ja nyt siis ollu 9vrk polttamatta. koulussaki kun olin eilen ja toissapäivänä, niin kyl mie kaverin seuraks lähdin ulos, kun tää kaveri kävi tupakalla, mut itellä ees käyny mielessä et voi kun sais itekki! ainut heikko hetki on ruuan jälkeen ja tota kesän tuloa vähän pelkään, kun ilmat lämpiää, et miten sit tulee ne mieliteot.. mut sittenki pitää vaan olla tiukkana ja ajatella, että en oo niin ja niin pitkään aikaan polttanu, niin mitä sillä yhdellä tupakalla nytkään tekee? ei mitään! :)

 

Ja kiitos Jannelle onnitteluista. :) oon kyl aika otettu et ihan miun takia kirjauduit! :)

12.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

tsemppiä santtu!

Mulla kans haaste edessä... miten jatkuu elämä savutta raskauden jälkeen. Tupakithan jätin kuin seinään ennen tätä raskautumista. ja niin kyllä jätin neidinkin aikaan. Kun neitiä alettiin suunnittelemaan 8v sitten, lopetin tupakin polton vaan eräänä aamuna. Kolme vuotta yhteensä olin polttamatta ja eräänä iltana viihteellä ajattelin että eihän se yks tupakka, yks aski pahaa tee... höpö höpö...taas kessuteltiin monta vuotta.

Välillä tulee että oi kamala kun tupakka tuoksuu hyvälle, välillä sitten taas pahalle. Mut tiedän että tiukkaa tulee tekemään kun kelit tästä vähän lämpenee ja aurinko alkaa enemmän paistamaan. Ja meillä vielä toi herra iputin kessuttelee, saattaa houkuttaa.

11.2.2012
iputin
iputin

Onnittelut Santtuvaan! Oli aivan pakko rekisteröityä, kun sattumalta törmäsin kirjoitukseesi.

Jos sinulla ikinä tulee kysyttävää tai ongelmia (niitä tuskin tulee jos seuraat ohjeita), voit ottaa yhteyttä kotisivujen tai vaikka Facebookin kautta. Fiiliksesi on juuri oikea "Ai niin, ei enää tartte". Älä välitä vaikka miehesi ei asiasta heti lämpenekkään. Itse lopetin 5 vuotta sitten, 20 vuotta kestäneen tupakoinnin, eikä kumppanini koskaan ole nähnyt minun polttavan. Hän poltti tavatessamme ja sitä jatkui useita vuosia. Hän luki kirjan jossain vaiheessa tuloksetta, kunnes kesällä 2011 hän toimi "harjoitusasiakkaanani" live tilaisuudelle ja hän lopetti siihen.

Läheiset on vaikein saada vakuuttumaan, se vain vie aikaa.

Terveisin, Janne - Allen Carr' Easyway Suomi

11.2.2012
Allen Carr fi
Allen Carr fi

siitä se lähtee :) kohta oon ollu miekii parivuotta ilman Ja sillä tiellä jatketaan :) se on oikeesti itestä kii vaikkei sitä silloin myöntänytkään.

5.2.2012
imppuliina
imppuliina

jipii. :) reilu kaks vuorokautta ilman tupakkaa! välillä ajattelee tyyliin et teen tän homman loppuun ja käyn sit ulkona tupakalla ja sit muistaa et ainiin! ei tartteekkaan mennä tonne ulos hytisemään :D kovasti yritän miestä saada lukee ton kirjan, kun se on vielä lainassa, mut sitä taitaa pelottaa, et sen jälkeen ei tartte tupakkia poltella enää ;D

5.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...