Iskä ei tullutkaan yöksi kotiin

Niin.. Siinähän se ongelman ydin tuli jo kerrottua. Isäntä lähti eileen ottamaan "muutaman" oluen ÄITINSÄ luo veljineen päivineen. Lähtiessään vielä sanoin, että ehjänä kotiin, mieluiten ennen aamua ja pidä kivaa. Kuinkas siinä sitten kävikään..? Taustatietona voinen kertoa, ettei ole eka kerta. Muutama vuosi sitten kun tämä alkoi, tätä tapahtui usein, joka vloppu. Uskon vilpittömästi että silloin hän oli niinkuin sanoi, kavereidensa tai äitinsä luona yötä. Syitä siihen miksi näin oli, en ala eritellä, mutta ei meillä ihan hyvinkään silloin mennyt. Mutta nyt, kohta 3,5 vuoden suhteen jälkeen, kahden vuoden kihloissa olon jälkeen ja 6kk ikäsen muksun isänä, ei osaa tulla yöksi kotiin. Tiedän, että kun joskus saapuu kotiin, pyytelee anteeksi ja selittelee että sammui kaverin sohvalle ja ja ja ja ja ja ja. Mutta uskonko? Mä alan olla nyt ihan just loppu, viikot yksin kotona ja vloppuna saa tällästä kohtelua niin juu, en ole onneni kukkuloilla. Haluaisin luottaa, mutta voinko enää?

4.2.2012
RJ89
RJ89

Mä oon koko päivän tätä asiaa tuumannu joka kantilta, enkä millään jaksais uskoa siihen että olis vieraissa käynyt. Kun ei oo tapana. Joku oli ehkä ymmärtänyt jostain mun tekstistä niin, että alkuaikoina olis ollut tapana moinen, ei, vaan sammumista kavereiden sohvalle on ollut tapana sillon ja paljon.

Mä kans aina vaadin että pidä yhteyttä, ilmottele suunnilleen joka liikkeestäs, että edes joku tietää, missä herra on viimeksi ollut, JOS JOTAIN SATTUU. Ja mä en enää tiedä oonko vihanen siitä, et ei tullu yöksi kotiin, vai siitä ettei nimenomaan ilmottanu MISTÄÄN liikkeestään koko iltana.. :o

Ja tosta mitä moni sano, että kavereiden pitäis osata ilmoittaa, niin vähä veikkaan et ne ei ymmärrä tämän asian "vakavuutta" koska me ollaan ainoot molempien kaveriporukasta joilla on jo oma perhe, et se ei oo yks hailee missä sitä yönsä viettää, kenties sammuneena ojanpohjalle näillä pakkasilla vai jossain kaverin soffalla. Tää "hiertää" muutenkin isännän ja sen kavereiden välejä, kun eivät tunnu tajuavan että perheellisenä ei voi hyäpätä ihan kuinka sattuu ja kaikki pitää suunnitella vähintään hyvin ja hyvissä ajoin.. Mutta se nyt ei liity tähän.

Ja jep, mitä Onnellinenkin sanoi, että ei tarttis olla niin kännissä ettei osaa puhelinta käyttää, saatika muista omaa osoitetta. Sen ymmärtäis ihan hyvin sinkkuaikana, että vedetään kirjaimellisesti pellit kiinni eikä mistään mitään tietoa.

Ja APPAJEE, jos mä tekisin ton saman ! Olisin samantien huora, käynyt YHDEN YÖN aikana koko Seinäjoen miehet läpi yms.

Prapöpli me tästä(kin) selvitään, onpas tässä suhteessa tullut koettua muutama muukin kriisin poikanen. :)

Ja ofkoors, tänkjuu haleista! 8)

4.2.2012
RJ89
RJ89

Huoh. On tää vaan niin syvältä sieltä mistä kakka tulee. :E

Isäntä konttas kotiin ennen puoltapäviää, kuten aina, sammunut kaverin sohvalle. Kaverin josta en oo ikinä kuullut, ja niiden kaveriporukka on TODELLA tiivis, eikä siihen hirveen usein uusia tyyppejä tuu kun ei kukaan tajua noitten apinoitten juttuja. Siis ? 

Enivei, tein hyvin selväksi ihan sanomalla ääneen, että tämän kerran annan anteeksi. Seuraavan kerran pakkaan omat ja jätkän kamat. Ymmärretty?

Sitte ihmetellään kun en oo heti niinku mitään ei olis tapahtunut vaan tiuskin ja teen omia hommiani korvaani lotvauttamatta. Eipä oo mun ongelma, ehkä herra joskus oppii?

4.2.2012
RJ89
RJ89

Voi kun toi ukkelo jäiskin joskus, ees joskus, ryyppykaverilleen yöks! Ei usein tommosia reisuja tee, mut siltikin sais jäädä tulematta kotio... Mä en tiiä minkä takia, mua ärsyttää humalainen ukkokulta niin paljon, NIIIIN PALJON!!! Kunhan viestin lähettää, et kaikki ookoo, meen maate nyt, hyvää yötä.

4.2.2012
ansuv
ansuv

mie olen kanssa sillä   linjalla että nro:1 on tulla keinolla millä hyvänsä yöksikotiin, ELLEI muutaole sovittu. ja jos muutosta tulee suunnitelmiin  (syyn on parasta olla helvetin hyvä..!) niin  siitä toki ilmotus. AINAKIN viesti! ja josvahinko jo sattunut, että äijä sammunut sohvalle/päätynyt putkaan,niin silloin tämän kavereitten velvollisuus, tai ainakin kohtelias tapa oisi  ilmoittaa vaimokkeelle  miehen puolesta,että täällä tää nyt makaa kun ei  sitä  uskoltanut yksin ulos enää päästää..

 

huh...   voimia sinulle, kaulinta miehelles:/

4.2.2012
Blanco
Blanco

HEH:) näen tuossa itseni edellisessä suhteessa. viihteelle kun lähdin, aika harvoin kotiin yöksi tulin. en osaa sanoa mitä ap:n miehen päässä liikkuu, mut voin sanoa mitä mun päässä liikkui kun tuota samaa harrastin. mä vihasin mun miestä, en jaksanu sitä. en välittäny hänestä ja halusin siitä eroon. hain noilla reissuilla hyväksyntää itselleni koska koin että kotona olin vain orja ja en saanut koskaan kehuja saati sellaista huomiota mitä noilla "reissuilla" sain. omatuntoni oli nollassa, jonka oli siis saanut aikaan mieheni joka vain haukkui ja vähätteli tekemisiäni. lopulta se ero sitten tuli, minun toimesta.

ja pakko lisätä että kukaan mua ihan sydämettömänä pidä, että tuohon aikaan kärsin muustakin identiteettikriisistä, bulimiasta ja stressistä. nykyään käsittelisin asiat HIUKKA ei tavalla.

4.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...