Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

allergiaako?

meijän nyt 2kk vanha poika on alkanu viikon aikana yskimään. se on sellasta pari kertaa kuivaa yskäsyä. ei ole mitään nuhaa tai muutakaan muuta oiretta, paitsi aivastelu. mistä vois johtua? ei kai vaan ole allergiaa? meillä 2 koiraa, äitillä kissa ja koira jossa vietämme paljon aikaa. osaako joku auttaa??

3.2.2012
immortal
immortal

niin mäki ajattelin että tosin siedätyshoitoahan tämä sit vaan olis ja periaattees vaa parempi et siedättää koska eihän mummi voi luopua omistaeläimistä sen takia että lapsenlapsi on allerginen ja toisiaan siellä ku paljon olelaan.

7.2.2012
immortal
immortal

Niin ja unohin laittaa, että meillä on myös kissa ja molemmissa mummoloissa kissoja sekä koiria ja vietämme usein heilläkin aikaa, joten aina ollaan paikassa jossa eläimiä.. :)

7.2.2012
hansuliini
hansuliini

No en tiiä onko allergiaa, tai siis voihan se tietenkin olla.. Mut meillä tyttö on ihan oikeestaan alusta asti aivastellu, en nyt sanois paljon mutta kuitenkin, ja just tollasta kuivaa yskääkin ollu, mutta ei muita flunssan oireita. Mulla ei kyllä oo käyny pienessä mielessäkään, että ois allergiaa.. Oon vaan aatellu, että se nyt vaan aivastelee jostain syystä, voi kai sitä aikuisenkin kurkkua kutittaa välillä ilman syytä :). Nyt meillä on ruvettu enemmänkin yskimään kun tyttö on oppinut kiljumaan ja karjumaan niin huutaa aina kurkkunsa "käheeks", hän siis nykyään juttelee niin..

Itse siis varmaan tarkkailisin tilannetta ja jos ei mee pahemmaks niin en kauheesti kiinnittäis ehkä huomiota. Jos sua kuitenkin ittees häiritsee niin kannattaahan siitä mainita neuvolassa :). Ite tahon vaan olla noitten allergiotten kaa semmonen, että jos oireet on lieviä niin siedätyshoidolla mennään.. 

Toivottavasti teilläkin ois jotain muuta kun allergiaa. :)

7.2.2012
hansuliini
hansuliini

me jouduttais varmaan lopettamaan toinen koirista sillo jos ilmenis että on allerginen koska meijän rommi ei tule muitten ihmisten kanssa toimeen on arka ja saanu niin paljon elämänsä aikana siipeensä. se ikävöis niin paljon että kuolis ikävään.

7.2.2012
immortal
immortal

Jjep, kannattaa ottaa asia puheeksi. Mun sisko epäili aikoinaan että sen likka olis sessulle allerginen kun naama meni yhtäkkiä tosi huonoon kuntoon. Otti asian puheeksi neuvolassa ja sielä täti meinas et eläinallergiat ilmenee hengitysteissä mitä ilmeisimmin.

Toivottavasti ei olis allergiaa, ettei tarttisi karvakasoista luopua. :)

6.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...