iltaa :)

Mie järsin makkaraa ja mietin että jaksanko lähtee jääkiekko-ottelun viimeseen erään... ehkä en :D Pitäs pakata lapsille päälle ja kaikkee, niin ja pirun kylmä kelikin :D Tännää on ollu jotenkii outo päivä. Mie oon ollu koko ajan myöhässä ja vuoron perään hyvällä päällä ja sitte taas kiukkunen ku ampiainen. Ihme mielialan heittely :D   Mitäs mammojen iltaan kuuluu? :)

3.2.2012
riu
riu

jahha, porukka vissiin paineli unosille.. no joutashan tuota iteki ku kaikkialla on nii hiljasta :D

3.2.2012
ninnup
ninnup

iltoja :)

mulla alkos loma! :) viikko olis tätä ihanuutta tiedossa, ollaan koko perhe yhtäaikaa :)

eikä mitään isompia suunnitelmia, vaan oleskelua, pulkkamäkeä, luistelua, ehkä vähän kavereiden treffaamista ja parit pakolliset menot kuten kampaaja (odottanut tätä kolme viikkoa!) ja tytön neukku. Nii ja autohuolto. :)

3.2.2012
Mummy83
Mummy83

hyvin tuntu puuro maistuvan pojalle :D 

nyt nukkuu tyytyväisenä kainalossa.. en ollu ihan varautunu siihen et oli jo uniaika ni on jotenki ihan ylikierroksilla ku yleensä oon iteki jo ihan tokkurassa ku poikaa nukutan..

3.2.2012
ninnup
ninnup

Iltoja

Mulla olisi huomenna edessä tuulettumispäivä. Mies hoitaa lapset ja äiti lähtee rakkaimman ystävänsä kanssa kartsalle. Mennään Itäkeskukseen pyörimään ja syömään ja ihan vaan oleskelemaan. Muutama juttu suunnitelmissa shoppailla.

Hiukkasen jännittää, miten tuolla huomenna pääsee kulkemaan jos tämä päivä oli yhtä rytinää.

3.2.2012
misukka
misukka

muksaa iltaa srallalle, pallomahoineen kaikkineen :)

3.2.2012
Boco
Boco

Iltaa. mulla on ollu aika levoton päivä. ajatukset on ihan jossain muualla kuin arjessa, tiiä sitten mistä se johtuu :)

käytiin poppoon kanssa tuossa naapurikunnassa prismassa ostamassa tapetteja ja tarvikkeita...ja tietty niitä halpoja vaippoja :)  isäntä ja esikko lähti käymään grillillä...josta tulikin mieleen etten muistanu sanoa mitä tuoda...apuaaaaa....hetki pieni.....

....ei piru vastaa...jospa se osais jotain oikeeta tuoda.

sitten jos saunan lämmittelis ja kyhnyttäs kainalossa :)

3.2.2012
Boco
Boco

Iltaa! :)

Mihin tuloksee se Nea tuli? Millon on paluu arkeen sitte? :)

Mun asunto asia saattaa EHKÄ edistyä! Whippii! :) Muutenki oikeen kiva päivä. Siivottiin pojan kans ja käytiin lenkillä. Poika näytti ihan star warsin R2D2:lta ku oli niin topattu, ja sit oli viel kaulahuivi naaman ympärillä, ettei käy kylmä henngityksee niin pahasti. Tosiaa ku yritti kääntää päätä ni käänty koko ukko. Sitte viel aurinkolasitki päässä, ni ei paljo ukosta näkyny. :D Sitte saunottii ja on syöty oikeen hyvin. Koht tarttis kuivaa, ja laittaa tukka, sekä meikkaa. Lapsenvahdit saapuu puolentunnin päästä, ja mie lähen pyörähtää kaverin synttärikemuis. :) Inhottavaa vaa alkaa valkkaa vaatteit ku just söi porkkanakakkua, nii on maha ihan pallo. :D Sitte ku luonnollisesti en ota mitää ku kotio tulos yöks, nii johan lähtee jutut et olen raskaana. ;)

3.2.2012
Sralla
Sralla

Miekii oon meinannu tehä vispipuuroo jo pitkään, mutta ei jotenkii eesty. Mie tykkään tehä mansikoista ja raparperista sen :) Ja pyykkiikii pitäs pestä... Se ei oikeesti pesemällä lopu. Eilenkii miulla meni tunti ku lajittelin pelkkiä sukkia, ei samperi että hermo meinas mennä X)

Janecco meilläkii on herkkupäivä :) Ostettiin pojan kaa cittarista karkkipussit ja pieninkii sai karkkirasian :) Tyttö ei saanu mittää ku kerta meni mummin luo yöksi... :D

 

Juu en menny viimeseen erään :D En vaan jaksanu :D

3.2.2012
riu
riu

minä kävin kirppiksen siivoomassa pois poikkeen ja sit keittelin mansikkamarjapuuron mehusta, vielä pitäs vatkata se ni saatas pojan kans iltapalaa :P 

eipä tässä muuten ihmeitä.. mies kuvailee digikameralla ku poika tallustelee ja hölmöilee, pyykit pyörii koneessa ja hirviä siivo ois.. ukot lähtee kohta kylpyhommiin, mä en taida jaksaa.. hoh, käympä vatkaamassa sen puuron ku on vielä ees vähän lämmintä.. mä tykkään lämpimästä vispipuurosta ni en yleensä pitkän aikaa jäähdyttele..

3.2.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...