iltaa :)

Mie järsin makkaraa ja mietin että jaksanko lähtee jääkiekko-ottelun viimeseen erään... ehkä en :D Pitäs pakata lapsille päälle ja kaikkee, niin ja pirun kylmä kelikin :D Tännää on ollu jotenkii outo päivä. Mie oon ollu koko ajan myöhässä ja vuoron perään hyvällä päällä ja sitte taas kiukkunen ku ampiainen. Ihme mielialan heittely :D   Mitäs mammojen iltaan kuuluu? :)

3.2.2012
riu
riu

iltoja :)

mulla alkos loma! :) viikko olis tätä ihanuutta tiedossa, ollaan koko perhe yhtäaikaa :)

eikä mitään isompia suunnitelmia, vaan oleskelua, pulkkamäkeä, luistelua, ehkä vähän kavereiden treffaamista ja parit pakolliset menot kuten kampaaja (odottanut tätä kolme viikkoa!) ja tytön neukku. Nii ja autohuolto. :)

3.2.2012
Mummy83
Mummy83

Iltoja

Mulla olisi huomenna edessä tuulettumispäivä. Mies hoitaa lapset ja äiti lähtee rakkaimman ystävänsä kanssa kartsalle. Mennään Itäkeskukseen pyörimään ja syömään ja ihan vaan oleskelemaan. Muutama juttu suunnitelmissa shoppailla.

Hiukkasen jännittää, miten tuolla huomenna pääsee kulkemaan jos tämä päivä oli yhtä rytinää.

3.2.2012
misukka
misukka

muksaa iltaa srallalle, pallomahoineen kaikkineen :)

3.2.2012
Boco
Boco

Iltaa. mulla on ollu aika levoton päivä. ajatukset on ihan jossain muualla kuin arjessa, tiiä sitten mistä se johtuu :)

käytiin poppoon kanssa tuossa naapurikunnassa prismassa ostamassa tapetteja ja tarvikkeita...ja tietty niitä halpoja vaippoja :)  isäntä ja esikko lähti käymään grillillä...josta tulikin mieleen etten muistanu sanoa mitä tuoda...apuaaaaa....hetki pieni.....

....ei piru vastaa...jospa se osais jotain oikeeta tuoda.

sitten jos saunan lämmittelis ja kyhnyttäs kainalossa :)

3.2.2012
Boco
Boco

Miekii oon meinannu tehä vispipuuroo jo pitkään, mutta ei jotenkii eesty. Mie tykkään tehä mansikoista ja raparperista sen :) Ja pyykkiikii pitäs pestä... Se ei oikeesti pesemällä lopu. Eilenkii miulla meni tunti ku lajittelin pelkkiä sukkia, ei samperi että hermo meinas mennä X)

Janecco meilläkii on herkkupäivä :) Ostettiin pojan kaa cittarista karkkipussit ja pieninkii sai karkkirasian :) Tyttö ei saanu mittää ku kerta meni mummin luo yöksi... :D

 

Juu en menny viimeseen erään :D En vaan jaksanu :D

3.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...