Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Pistekaupan tavarat

Mitä tuolta kannattais hankkia? Alkaa olla sen verran pisteitä kasassa, että jotain vois jo hommailla.. mitä suosittelette?

3.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Vauvalle vois ehkä tuon katselukirjan, laulupussin tai peilin hommata.. kylpypyyhekin varmasti kiva, mutta tuolla yhdellä (äp:n) pärjääpi ihan hyvin. Tietenkin vois tuon takin tilailla kaappiin odottamaan.. Hattujakaan ei tarvitse.. HMMM.. :D

4.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Kenties se kylpytakki on sitten vaihtunut toiseen, isosisko otti sen joskus muksulleen ja se on ihan hirvee hiekkapaperi. :o

Ite en kyllä ottaisi tuolta mitään, kerään pisteitä sitte vaikka vielä sen 1,5v ja katon sitte että mihin ne hussaan. Nyt tuola ei oo yhtään mitään.

4.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

meillä on kylpytakki ja juuri sain pisteitä kasaan, niin tilasin toisenkin. on aivan huippu ja aika paksua froteeta olematta mitenkään jäykkä.

4.2.2012
äipsyli
äipsyli

Onko kukaan tilannu tota ensimmäinen vuoteni "kirjaa", vai mikä onkaan...onks se ruotsinkielinen??? Ja muutenki, mimmonen se on jos joltain löytyy?

3.2.2012
huopis
huopis

ite tilasin just ton laulupussin missä on noita pikkuisin pehmoja. se oli ainakin ihan kiva. seuraavaksi ehkä ton mobilen tai saunatakin..

3.2.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...