Yöunet vaunuissa?

Mammat, mitä mieltä kyseisestä asiasta? Kokemuksia? Miten opettaa myöhemmin omaan sänkyyn (uudelleen)?

3.2.2012
RJ89
RJ89

No siis, mä oletin et se olis päivänselvä asia että sisällä nukkuu yöt, siksi en sitä edes tohon alotukseen kirjottanut. :o Mutta aika järkkyä kuulla että joku oikeesti pihalle laittaa muksun yöksi nukkumaan, meillä ei tulis kuuloonkaan. :o

3.2.2012
RJ89
RJ89

Tämä meiän pienin nukkui ekat 2 viikkoa vaunujen kopassa meidän huoneen lattialla. Ei vaan saatu aikaseks laittaa kehtoa. Ja parina yönä on nukkunu kärryissä puoli-istuvassa asennossa kun massua kivisteli ja selällään olo oli ihan mahdotonta.

En mie siis ihan vakkariunipaikaksi vaunuja ottaisi, mutta esim. ihan vastasyntyneelle vaunukoppa tuntuu varmasti turvallisemmalta kuin iso pinnis kun reunat lähempänä.

3.2.2012
misukka
misukka

Meillä pari kertaa kun mikään muu ei auttanut rauhoitettiin vaunuihin ja siirrettiin siitä ennen kuin nukhati omaan sänkyyn. Ettei nukahda ja herää eri paikassa.

3.2.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 11-month-old toddler

5kk

3.2.2012
Boco
Boco

Kyllä....ei vissiin pelottanu...ja tää mamma on kaikenlisäksi sädekehä äiti joka tekee kaiken aina oikein :) ja tuosta kun kuulin niin vähä sen kälkeen tuli uutisista se kuinka oli rotta menny lasten vaunuihin jossain päin suomea... eikä tuosta rotastakaan vielä niin noussu karvat niskassa (onhan niitä turvaverkkoja) mut että jos joku isompi elukka tai joku hiippari :o

3.2.2012
Boco
Boco

taivaltaja; minäpä tiedän että joku on nukuttanut ;) että kyllä sellaisiakin löytyy.... 

mut luulempa tosiaan että kyse on sisätiloissa nukkumisesta. jos ette vatkaa niitä vaunuja läpi yön niin eiköhän se opi oikeeseen sänkyynkin kun aika on. sopeutuuhan monetkin jotka on nukkunut alun äpakkauksenlaatikossa tai kehdossa.

3.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...