Yöunet vaunuissa?

Mammat, mitä mieltä kyseisestä asiasta? Kokemuksia? Miten opettaa myöhemmin omaan sänkyyn (uudelleen)?

3.2.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

No siis, mä oletin et se olis päivänselvä asia että sisällä nukkuu yöt, siksi en sitä edes tohon alotukseen kirjottanut. :o Mutta aika järkkyä kuulla että joku oikeesti pihalle laittaa muksun yöksi nukkumaan, meillä ei tulis kuuloonkaan. :o

3.2.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Tämä meiän pienin nukkui ekat 2 viikkoa vaunujen kopassa meidän huoneen lattialla. Ei vaan saatu aikaseks laittaa kehtoa. Ja parina yönä on nukkunu kärryissä puoli-istuvassa asennossa kun massua kivisteli ja selällään olo oli ihan mahdotonta.

En mie siis ihan vakkariunipaikaksi vaunuja ottaisi, mutta esim. ihan vastasyntyneelle vaunukoppa tuntuu varmasti turvallisemmalta kuin iso pinnis kun reunat lähempänä.

3.2.2012
misukka
misukka

PuhOuu, Okei! :-)

Tuntuu se kyllä melko hurjalta. En oo ite koskaan törmänny, että joku nukuttais lasta vaunuissa yötä ulkona..

3.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Meillä pari kertaa kun mikään muu ei auttanut rauhoitettiin vaunuihin ja siirrettiin siitä ennen kuin nukhati omaan sänkyyn. Ettei nukahda ja herää eri paikassa.

3.2.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

"Onko varmasti niin turvallinen paikka että uskaltaisi yön antaa ulkona nukkua, ettei esim. mikään elukka pääse vaunuihin?"

HÄÄÄÄÄÄÄÄH? :DDDDDDDDD

Meillä ei oo tainnu yhtään yötä nukkua vaunuissa, kerran tais osan yöstä nukkua aika alussa (kovin pitkällähän tässä ollaanki ku vähän yli 7 vko :D ), mut siis päivällä on päikkäreitä ottanu paljon. Viime aikoina olen alkanu pistää päikkärelleki pääsääntösesti omaan sänkyyn ja ihan hyvin on nukkunu.  Nyt just nukku ehkä vajaan tunnin omassa sängyssä, vaan piti pari kertaa hypätä siellä, niin pistin tuohon vaunuun ja nyt nukkuu tossa vieressä (keittiössä ollaan) vaunussa ihan tyytyväisenä. :D

3.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

5kk

3.2.2012
Boco
Boco

Kyllä....ei vissiin pelottanu...ja tää mamma on kaikenlisäksi sädekehä äiti joka tekee kaiken aina oikein :) ja tuosta kun kuulin niin vähä sen kälkeen tuli uutisista se kuinka oli rotta menny lasten vaunuihin jossain päin suomea... eikä tuosta rotastakaan vielä niin noussu karvat niskassa (onhan niitä turvaverkkoja) mut että jos joku isompi elukka tai joku hiippari :o

3.2.2012
Boco
Boco

taivaltaja; minäpä tiedän että joku on nukuttanut ;) että kyllä sellaisiakin löytyy.... 

mut luulempa tosiaan että kyse on sisätiloissa nukkumisesta. jos ette vatkaa niitä vaunuja läpi yön niin eiköhän se opi oikeeseen sänkyynkin kun aika on. sopeutuuhan monetkin jotka on nukkunut alun äpakkauksenlaatikossa tai kehdossa.

3.2.2012
Boco
Boco

mä mä nukutin vauvana vaunukopassa omassa sängyssään.. nukku tosi hyvin, pelkässä sängyssä ei nukkunu millään mut vaunukoppaan ku laitto ni nukku rauhassa.. 

en ulkona uskaltas kyllä nukuttaa, sisällä miksei jos parhaiten nukkuu vaunussa.. 

me sitten saatiin kyllä nukkumaan omaan sänkyyn sen kopan jälkeen ku asenneltiin sinne sitä koppaa vastaava pesä sinne sänkyyn, siis yhtä "ahdas".. peitteillä vuorattiin ylinmäärästä tilaa reunoilta ja makuupussiin muksu nukkumaan ni hyvin viihty. 
tuo ei tosin koskaan oo nukkunu koko yötä vaan sit aamuyön syötöltä jäi viereen nukkuu, jonku kerran yritin et aina uudelleen laitan takas sänkyyn ni sai valvoo ite aamuun saakka ku ei suostunu nukkuu siinä.. sama tilanne vielä tänäkin päivänä mut alkuyön nukkuu kyllä kiltisti sängyssä jos laittaa, yöllä pitää siirtää meidän väliin

3.2.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...