Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Korva kettuilee

Eilisestä asti toine korva tuntunu iha siltä niinku ois aivan lukossa. Oon yrittäny saaha auki ja purra purkkaa, mutta ei millään. Sit se viel piippaa lähes koko ajan. Eihä sillä tietenkää kunnolla kuulekkaa ja se on aika ikävää. Eilenki piti miehelle vähä väliä sanoa, et turhaan sie siltä puolelta nui hiljaa puhut. Mikähän ihme tota vaivaa ja mite vois helpottaa? Toivottavasti joku osaa jotain sanoa.

3.2.2012
Aleksi2011
Aleksi2011

no tuo audispray on ihan vaan suolavettä. Merivesiliuos on oikea nimitys

Nasoliniakin saa käyttää hetkellisesti, kun ei tule tavaksi. Noi nenäsuihkeet on kuitenki paikallisesti hoitavia aineita. Mut kysäse apteekista mitä voi käyttää. Mitäänhän ei suositella raskausaikana mut kyl tulehduksen hoitoon antibiootit on pahempia myrkkyjä. Ne kun menee joka paikkaan.

3.2.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

Mites, saako noit korvasuihkeita käyttää raskaana ollessa? Muistaakseni nasolinia ei saa.

3.2.2012
Aleksi2011
Aleksi2011

kokeile ulko ja sisäkautta.

Ulkokautta myös audispray sulattaa vahaa sieltä korvakäytävästä. Ja jos ei aukea ni nenäsuihketta hengität syvään ni se menee korvakäytävään ja availee paikkoja. Ennen kun menee tulehdukseksi. Ja tää nenäsuihke on ihan lääkäriltä kuultu vinkki. Jos ei ole nuhaa ni menee entistä tehokkaammin sinne korvakäytävään ku ei jumita räkään. Mut kokeile ulkokautta ensin jos ongelma on vaan vaikku.

3.2.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

Korvatulehdukseltahan tuo kuulostaa. Mun mies on yli 30v mutta viime vuonna hällä oli elämänsä ensimmäiset korvatulehdukset.

3.2.2012
alexsandra
alexsandra
1-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...