Hampaan puudutus ja imetys?

Heissulivei! Onko viisaammilla tietoa voiko hampaan puudutuksen jälkeen imettää normaalisti? Multa poistettiin tänään hammas, enkä hoksannut siinä yhteydessä lääkäriltä sitä kysyä. Koitin sille vielä soittaakin kun kotiin pääsin, mutta eipä siellä enää kukaan vastannut.. Netistä katoin että jollekin sanottu että voi, toiselle ei 4 tuntiin, jollekkin että pumppaa ekat maidot pois jne, ota siitä sitte selvää. :)

2.2.2012
m_h
m_h

Niin mäki yritin järkeillä että sehän on kuitenki paikallispuudutus, että tuskinpa niitä aineita tissimaitoon hirveesti kulkeentuu. :) Jouduin täyttään sielä hampulääkärillä jonku esitietolomakkeen, niin siinäki kysyttiin vaan raskaudesta, kait ne nyt olis siihen laittanu imetyksenki jos sillä olis merkitystä.. Kai. :D

Annoin silti varmuuden vuoksi korviketta viime syötöllä ja puudutuksesta on jo 5,5 tuntia, kyllä mä varmaan uskallan nyt imettää. :) Kiittää kovasti ja kumartaa!

2.2.2012
m_h
m_h

Hitsi, eipä ole tullut mieleenkään kysyä moista. Mun hammaslääkärini kyllä tiesi et mulla on vauva kotona et luulisi et olis sanonu asiasta. Mut paikallistahan se puudutus on. Jotku aineet kai on niin tujuja ettei saisi imettää.

Mulla siis tässä puolen vuoden aikana monta kertaa puudutettu hampaat ko oon käyny paikkauttamassa niitä ja viime maanantaina multa revittiin poskihammas pois. Ja ihan normisti oon kyl imettänyt. Vauvassa en ole mitään outoa huomannut.

Hitsi että voi ihminen olla tyhmä, ko ei tämmöstä oo honannu.

2.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...