Mistä hyvä kirjanpitäjä?

Olen siis nykyään yksityinen elinkeinoharjoittaja,ja olen harkinnut kirjanpitäjää noille jutuille. Olen muutamaan paikkaan lähettänyt kyselyn toisessa maksaa 80e/kk toisesta en vielä saanut vastausta. Vantaalta etsin,koska tarviin jonkun joka huolehtii noista verohommeleista. Mulla kun on aika kiireistä,mulla nytkin buukattu keikkoja mm ravintoloihin,polttareihin,syntymäp​äiville jne.   Mistä hyvä kirjanpitäjä ja mitä pitää ottaa huomioon? vinkkejä kaivataan

2.2.2012
Surunauha
Surunauha

Oon menossa ilmaiseen yritysneuvontaan,täällä pk-seudulla 9.2 siel saa ilmaista yritysneuvontaa,pidetään se bisnes bisneksenä ja vapaa aika erillään :))

2.2.2012
Surunauha
Surunauha

No hei, kävit sie ollenka lukees sitä ketjua jälkeen päin sillonku aiheesta alotuksen teit? Kyllä mie ainaki kävin onnittelees, ja oli siel mun mielestä muitaki onnitteluja! ;)

2.2.2012
Sralla
Sralla

kävin kattoon uudestaan, niin sähän olit "siellä toisaalla" saanu tosi paljon hyviä kommentteja ja paljon pidän- painalluksia :) Enemmän mä painoarvoa laitan sieltä tuleville kommenteille :)

2.2.2012
iputin
iputin

Nemo, tää aloitus ei tietääkseni ole Juhlitaan osiossa.

 

Hyvästä kirjanpitäjäjästä yleisesti halusit neuvoja, et juhlia edes sitäkään.

 

Kuitenkin: Onnea uudelle uralle.

2.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihana iputin :)

2.2.2012
Surunauha
Surunauha

Nemo, älä välitä jos et täällä saa sillälailla ymmärrystä tolle sun bisnekselle kuin haluat... Mä taisin sun blogin bongata tuolta "toisaalta" ja kävin tykkäämässä sun bisnesjutusta siellä ;)

2.2.2012
iputin
iputin

No kyl mää sen kirjanpitäjän hommaan jostain,kun näkee miten nää keikat menee,mulla buukattu nyt aika paljon keikkoja eri puolille. En mä täältä liberosta etsikään ketää kirjanpitäjää,vaan kyselin mitä kannattaa ottaa huomioon,huomaanko kenties vähän negatiivistä kirjoittelua täällä ja tässä osiossa? En ole vielä kuullut yhtään onnitteluja siitä että aloiti uuden uran. Kyllä musta tulee vielä jotain,mua ei pysty kukaan tai ketään lannistaa,vaan nyt pystyn näyttämään mihin kykenen!

2.2.2012
Surunauha
Surunauha

no mä tunnen yhden luotettavan järvenpäästä, ja tunnen monta hänen asiakastaankin.. se tekee kyllä töitä vähän ympäri suomee et tuskin on ongelmaa siinä et on välimatkaa kun käy täällä pohjois-savossakin työasioissa säännöllisesti.. pistäs googleen tili-lipponen

2.2.2012
ninnup
ninnup

Ärsyttää vaan kun ei tiedä noista kuka ns kusettaa tjn,oon niin skeptinen jos joku vetääkin välistä,mistä tietää et joku on hyvä??

2.2.2012
Surunauha
Surunauha

Mun mielest niillä kannattaa ihan käydä naamatusten jutskaamassa. :) Itel ainaki oli kovin tärkeetä et se on samal aaltopituudella mun kanssani, jotta siltä uskalsi neuvoja kysellä, eikä tarttenu hävetä kun sille näyttää enemmän omasta työstään ja tuloksistaan kun kelleen muulle. :D Hinnat oli kyllä kovia, muuta en muista. :D Se teki mulla kuukausittaiset jutut eli kirjanpidon, sekä alv ilmotukset, ja myöski sitte tilinpäätöksen, ja veroilmotuksen täytön. Laskut tuli jokasesta erikseen.

2.2.2012
Sralla
Sralla

Kyllä siihen ainakin taisi kuulua se että ne laittaa ne kaikki tiedot verottajalle ja tekee ilmot.Mä lähetän noita tarjouskyselyitä eri firmoihin,pakko se on kirjanpitäjä hankkia ei mulla yksin aikaa noita laskea kun matikkapääkin ei mikää paras.

2.2.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...