voi eii!!

ihan vain sellaista kyselisin että kuinkakohan nopeaan kasvaa kaksi vuotiaalla hiukset takaisin kun on juurineen lähtenyt? meillä tosiaan kävi sellainen vahinko että jäi tytyn hiukset sähkövatkaimeen..aivan kamalaa! onneksi ei ihoa vaurioutunut,,,etutukka läks vaan kokonaan ja on siis edestä aivan kalju... arvatkaa vaan harmittaako. enkä sitten tosiaan kaipaa mitään saarnoja siitä miten tallaista voi tapahtua!

1.2.2012
suvikki1
suvikki1

juu työns päänsä katsoakseen että mitäs tapahtuu...ja se tapahtu niin nopeaan että ei tosIKaan.. kyllähän siinä huuto kävi mutta pian kyllä unohtuikin hällä mitä tapahtui. niin ja yhtään ei tullut verta eikä myöskään päänahka pahemmin punottanut.. outo homma kyl.. luulis kyl et ois tosi pahannäköinen nahka mutta ei onneksi :) ja tosiaan ei ollut mikään ihan pieni tukko mikä läks. nyt vaan odotellaan päivä kerrallaan koska on taas tukka.. hohhoo...

2.2.2012
suvikki1
suvikki1

Auh. Hurjalta kuulostaa :( Tainnu vähän kirpasta ku tukko karvaa kadonnu päästä. Toivottavasti pian kasvaa takaisin.

2.2.2012
misukka
misukka

niin joo aivan.. en ees tullut miettineeks tuota että vanhatkin lähtee juurineen,, paniikissa kun jo pahinta mietin että tyty jäis nyt loppuiäks kaljuksi. :D nyt vaan täytyy uotella että lähtis kasvaan tukka..

1.2.2012
suvikki1
suvikki1

okei.. mukava jos ei sen enempää.. onhan se aika ikävän näkoinen kun ihan kalju edestä raukka..:/ ja toki myös yksilöllistä kuinka nopeaan kasvaa. mä vaan ehin jo panikoida että kasvaako lainkaan takaisin kun juurineen läks..

1.2.2012
suvikki1
suvikki1

tosiaan arjen "ihania" tapaturmia.. alkaa vaan ite oleen vähän loppu kun tuntuu että kokoajan sattuu ja tapahtuu.. mutta todella olllaan onnelisa ettei pahemmin käynyt!(mielessä vilisee kyllä kauhukuvia mitä ois voinut käydä) niin mitkä lasketaan pitkiksi hiuksisksi..?:) tytön ottatukka yletty silmille saakka.. olenhan mä tässä pohtinut että pitäs etutukka leikkaa kun alkaa oleen ihan ylipitkä mutta että ihan kaljua en kyllä suunitellut. :D kauheeta kun jotenkin itkee ja naurattaa tää tilanne. mutta että luulette että ei nyt montaa kuukautta mee kun alkaa kasvaan vaikkakin lähti ihan juurineen..(vaikuttaako jos lähtee juurineen?) voivoi sanon minä.. mitähän huomenna tapahtuu..innolla odotan!:/

1.2.2012
suvikki1
suvikki1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...