Vähennä stressiäsi...

ja keskity vaan yhteen asiaan kerralla.    Me naiset olemme taitavia tekemään monta asiaa samaan aikaan, mutta joskus yksinkertainen ajatelutapa on parhaaksemme... :)

1.2.2012
amppari84
amppari84

ei "kuten vain", vaan "kuten vaiK" :D korjaus siis tohon viimesimpään lauseeseen.. :D

1.2.2012
surkelo
surkelo

asenteella pärjää pitkälle, ja ehkä tuo onkin se syy, että miksi jaksan lastenkin kanssa :)
tai siis tokihan muakin joskus aamuisin väsyttää, päivisin kiukuttaa jokin lasten tekemä asia, mutta tässäkin mulla on ajatus, että ne on lapsia ja nuo kaikki jutut kuuluu siihen lapsuuteen, kasvuun ja kehitykseen :) en mä ota ressiä vaikka siitä, että lapset sairastaa (kuten siis monesti mulle sanotaan sitten, että jaksamisia, mihin mä niitä jaksamisia tartten?? Lapsethan niitä tarttee, mä hoivaan oikeinkin mielelläni ja hyvällä jaksamisella lapsiani kun he ovat kipeänä:)), sillä välillä tottakai sairastetaan, en ota ressiä, jos ei aina ruoka maita, kunhan ees jotain päivän aikana menee alas, yms.. :) tää tressaamattomuus vaan helpottaa niin paljon elämään, ja muutenki semmonen ajattelutapa ja asenne, että nämä kuuluu tähän asiaan ja tätä mä oon halunnu, ja että se on vain tämä hetki ♥ Harvemmin varmaan ees kukaan kuulee, että mä jostain valittaisin, kuten vain omasta jaksamisesta tai mistään että mitä lapset on tehneet, ovatko totelleet tms.. :) en vain osaa!!

1.2.2012
surkelo
surkelo

Surkelo:

Tuo on hyvä asenne :)

1.2.2012
amppari84
amppari84

mä osaan olla stressaamatta :) mä en siis aseta itelleni mitää "tavoitteita" tai mitään vaatimuksia, mitä pitää vaik päivän aikana tehä, mihin pitää kiiruhtaa tms.. vaan me mennään lasten kans hetki kerrallaan, suunnittelematta mitään, oman jaksamisemme mukaan :) jos jokin ei huvita, ni ei tehdä, mutta jos jonnekkin huvittaakin vaikka lähtee, ni me lähetään :)

1.2.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...