Teinpäs täytettyä lihamureketta

Unohin vaan totaalisesti taikinasta munan ja suolan :D Ihmeen hyvin pysy kasassa ilman munaa mut sitä suolaa kyl hitusen kaipas. Muuten oli maut kyl ihan kohillaan.

1.2.2012
misukka
misukka

Hyvin voi suolan unohtaa, ite kun en laita suolaa ollenkaan murekkeeseen. Meillä nopee, helppo ja maukas mureke syntyy näin: 1dl korppujauhoja, 1prk kolmen sipulin kermaa, 1 kananmuna ja 400g jauhelihaa. Ja ei kaipaa yhtään suolaa eikä muitakaan mausteita. Ei tosin oo täytetty mureke ;)

1.2.2012
Lintu4
Lintu4

Mä laitan muuten mureketaikinaan ja kaikkeen jauhelihataikinaan 5 teelusikallista soijakastiketta. En tiiä mistä se on tullu, mutta ilman sen makua maistuu jauhelihataikinasta tehdyt ruoat oudolle eli oma makuaisti sitä tarttee

1.2.2012
iputin
iputin

mä laitan murekkeen täytteeks vaan pilkottuja luumunpaloja ja paljon emmental-juustoraastetta :p

mut toi Iputtimen mureke kuulosti kyl kans aika herkulta, sitä täytyy kokeilla!!! :p juuston vain vaihtaasin :D

1.2.2012
surkelo
surkelo

hitsi toi ipun mureke kuulostaa herkulta. Täytynee joskus kokeilla.

Mun murekkeeni taikinassa oli desi kermaa ja yks purkki kermaviiliä, sit desin verran korppujauhoja ja hirmu määrä mausteita, timjamia, basilikaa, paprikaa, mustapippuria, persiljaa, ruohosipulia. Ja sit 600g jauhelihaa. Olis pitäny olla se 1 tai 2 munaa ja suolaa kans mut ne nyt sit jäi jotenki hötäkässä. Täytteeksi heitin ihan mielikuvituksettomasti oltermannia. En jaksanu miettiä mitään erikoista tällä kertaa.

1.2.2012
misukka
misukka

saanks mä jakaa teille tänne mun kehittämän murekkeen täytteen, joka meidän perheen mielestä hyvää...? Pekonia pieninä palasina tai jos laiskotuttaa niin valmiina kuutioina (pikkasen pyöräyttää pannulla ennen murekkeeseen laittoa), kinkkukuutioita, paprikaa pilkottuna, kirsikkatomaatteja pilkottuna ja koskenlaskijaa paloteltuna. Nam nam... pitäski tehdä joku päivä

1.2.2012
iputin
iputin

miten voi unohtaa suolan? :D Munan mie vielä ymmärrän, mutta että suolan? :D Mitäs laitoit täytteeks? :)

1.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...