Kotidoppler

Haha, nyt ihan oikeesti kysyn kaverin puolesta :D Eli onko teillä kokemusta noista kotidopplereista ja mistä niitä saa? Millaista suosittelisitte?

1.2.2012
iputin
iputin

mullon kans tollanen laite.. tilasin netistä ihan kokeilunhalun vuoksiki.. ja mielenrauhan :) tilasin sen ku viikkoja piti alkuraskausultran mukaan olla 10+1 ja sain kyl samantien äänet kuuluviin. tuossa sitten nt ultrassa käytiin rv 12+1 ja sikiö ei vastannukkaan noita viikkoja vaan 10+4. eli kuulin tolla laitteella äänet jo 8+4?? tosin en luottanu siihen nt-ultraajaan ollenkaa.. vauva nukku ultrauksen ajan ja mittas sen pää perämitan ku oli vaan siin yhessä asennossa vähän kippuralla.. et ois noin paljon viikot jätättäny kun kuitenki alkuraskauden ultranki mukaan ois menty suurinpiirtein menkkojen mukaan.. mut onneks on tuo laite, sillä voi kuunnella et hengissä ollaan ennenku alkaa liikkeet tuntumaaan.. :)

5.2.2012
nelijäs
nelijäs

Tuli mieleen, siis tästä doplerista, että onko niitä saatavana ns. apuvälinelainaamosta.

 

Kun täällä joku antoi tukivyöstä vinkin, että oli ko. lainaamosta sen saanut käyttöönsä.

1.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

kaveri sitä pohti että jääkö siihen sit kuinka koukkuun että alkaako aina suotta stressaamaan ja stressaantuuko sitten kuin pahasti jos ei helpolla äänet kuulukkaan. Noita ei tosiaan taida saada muualta kuin nettiliikkeistä?

1.2.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...