Kotidoppler

Haha, nyt ihan oikeesti kysyn kaverin puolesta :D Eli onko teillä kokemusta noista kotidopplereista ja mistä niitä saa? Millaista suosittelisitte?

1.2.2012
iputin
iputin

mullon kans tollanen laite.. tilasin netistä ihan kokeilunhalun vuoksiki.. ja mielenrauhan :) tilasin sen ku viikkoja piti alkuraskausultran mukaan olla 10+1 ja sain kyl samantien äänet kuuluviin. tuossa sitten nt ultrassa käytiin rv 12+1 ja sikiö ei vastannukkaan noita viikkoja vaan 10+4. eli kuulin tolla laitteella äänet jo 8+4?? tosin en luottanu siihen nt-ultraajaan ollenkaa.. vauva nukku ultrauksen ajan ja mittas sen pää perämitan ku oli vaan siin yhessä asennossa vähän kippuralla.. et ois noin paljon viikot jätättäny kun kuitenki alkuraskauden ultranki mukaan ois menty suurinpiirtein menkkojen mukaan.. mut onneks on tuo laite, sillä voi kuunnella et hengissä ollaan ennenku alkaa liikkeet tuntumaaan.. :)

5.2.2012
nelijäs
nelijäs

sellaisesta nettikaupasta kuin raskauskeiju, siellä on monennnäköistä ja hintaista. löytyy täältäkin-sellainen halpis versio,tulis ehkä enemmän käytettyä jos olsi se jossa on sykelaskurit yms mukana..

siitä keskenmeneestä mulla oli silloin ns."pakkomielle" kuunnell ääniä-tästä ei niinkään..kun aloin uttnemaan liikkeet rv 14 en oo sen jälkeen kun kerran käyttänyt..

2.2.2012
satumamma
satumamma

Tuli mieleen, siis tästä doplerista, että onko niitä saatavana ns. apuvälinelainaamosta.

 

Kun täällä joku antoi tukivyöstä vinkin, että oli ko. lainaamosta sen saanut käyttöönsä.

1.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

no en kyllä varsinaisesti koukkuun jääny :D pari kertaa viikkoon taidettiin kuunnella.. olikohan niissä joku rajotus paljon sai käyttää vai onko lie jotain legendaa.. tyyliin 3 päivän välein sais käyttää tai joku sellain..

1.2.2012
ninnup
ninnup

mulla oli kans toi angelsounds lainassa muutamia viikkoja.. kuuntelin sillä ennen ku lapsi alko liikkumaan, sen jälkeen se jäi ja palautu oikealle omistajalleen.. tykkäsin kyllä sillon tällön kuunnella et tuolla on asiat suurinpiirtein mallillaan ku ei liikkeitä vielä tuntenut, sen jälkeen ei sitten ollutkaan epäilystäkään etteikö siellä ois joku asustanu XD 

siin vaiheessa oisin kans kaipaillu ku liikkeet väheni lopun edellä, ei tullu vaan kysyttyä lainaan uudelleen.. voi olla et ens kerralla ostan sit itelleni jos vaan on sen verran ylinmäärästä panostaa, maksaavat kuitenki satasen pintaan..

1.2.2012
ninnup
ninnup

kaveri sitä pohti että jääkö siihen sit kuinka koukkuun että alkaako aina suotta stressaamaan ja stressaantuuko sitten kuin pahasti jos ei helpolla äänet kuulukkaan. Noita ei tosiaan taida saada muualta kuin nettiliikkeistä?

1.2.2012
iputin
iputin

Mul oli kans toi Angelsounds, lainassa tosin vaan. Mie sain sillä oikeen hyvin kuuluu, ja kyl mulla oli käyttöö sillon myöhemminkii, just jos liikkeet loppu, nii sai mielenrauhan. :)

1.2.2012
Sralla
Sralla

Mulla on. Joku angelsounds se on. Kyllä sillä äänet sai kuulumaan, joskin joskus joutu ensin kauan ettimään. Aika vähän aikaa se käytös oli ku äänet saa kuuluun 12 viikolta alkaen ja eipä sitä enää sit tullu käytettyy ku liikkeet alko tunteen. Aika turha kapistus, mut hankittua on tullu. Jostain nettikaupasta tilasin.

1.2.2012
Aleksi2011
Aleksi2011
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...