päivää =D

otin tänää itteeni niskasta kiinni heti aamusta ja tyhjensin pakastimesta kaikki tavarat pihalle ja sulatin tuon meiän arkku pakastimen...nyt se on sitten onneksi tehty :) keittelin äsken mansikka/mustikka kiisselin kun sieltä pakastimen pohjalta löyty monta pussia marjojaki :) kahvit tippumassa ja sitte ruuan tekoon!tänään olis isompien tyttöjen satujumppa ja jos siinä välissä pyörähtäs nopsaan lidlissä ostaan uuden pyykkitelineen... huomenna olis sitte siivous päivä pakko pitää ja perjantaina pitääki sitte leipoo täytekakku "tilauksesta" mitäs muille mammoille?

1.2.2012
lenkkari
lenkkari

haa, oiskohan meiän postilaatikkoon tullut kanssa meidän perhe lehti, pitääkin mennä kohta kattoo.

mä oon laittanu ton kuopuksen alusta asti mahalleen nukkumaan vaikkei mahavaivoja olekaan, nukkuukin kyllä tosi hyvin. mä oon niin herkkä uninen että herään pieneenkin tuhahdukseen niin ei sillein pelota nukuttaa mahallaa. tosin nyt kun on ollu nuhaa niin oon pitäny sen kylellään tai selällään.

1.2.2012
mustikka88
mustikka88

nätti nimi ;D

mie oon kanssa nuita vanhempia lapsia vauvana välillä nukuttannu yöllä mahalleen ja varsinki tuota meiän vanhinta kun sillä oli jotain maha vaivaa vauvana...monesti aamuyöstä kun alko kitiseen niin kävin vaan kippaa mahalleen nukkuu niin jatko nätisti nukkumista vielä monta tuntia :D nykysinhän ne sentään sanoo että saa oikeen "luvalla"  päiväsaikaan nukuttaa mahalleen ;D

1.2.2012
lenkkari
lenkkari

meillä just heräs venla päikkäreiltä...nukkukin jo monta tuntia,laitoin sen ekaa kertaa mahalleen nukkuu tuonne pinnasänkyyn näin päiväunien ajaksi ja tais olla hyvä juttu :)

1.2.2012
lenkkari
lenkkari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...