vain muutama liike vrk:n aikana, joko huolestun?

Tänään mennään tilanteessa 36+1. Eiliseen iltapäivään saakka liikkeet ollu ihan normaalia, mutta sitten... eilis ilta oli tooosi rauhallinen, nukkumaan mennessä muutama potku ennenkuin nukahdin. Aamulla tunsin yhden potkun kun vein tytön kouluun. Sit tossa pari tuntia sitten kävin pitkälläni ja tökkimässä vauvaa niin sain muutaman potkun. Vauva tuntui olevan jotenkin aivan hullussa asennossa masussa. Tossa hetki sitten söin suklaata jotta tulis vauhtia ja kävin taas tökkimässä niin ei mitään, tätä kun aloin kirjottamaan niin tuntu yks pieni liike. Perhana soikoon kun ei tiedä että missä vaiheessa sitä soittelis neuvolaan...

1.2.2012
iputin
iputin

Herra iputtimelle tossa laitoinki viestiä että ei nyt rehki liikaa siellä töissä että illalla käydään saunassa ja sitten vähintään pari tuntia eläimellistä seksiä XD Mä tässä nyt meen laittaan pyykit koneeseen ja sitten otan imurin kauniiseen kätöseen ;)

Dont worry mamas, meillä on satumamman kans sopimus että laitan heti viestiä kun tosi kyseessä ja satumamma lähettää vaikka savumerkkejä tänne liberoon jotta tiedätte :)

1.2.2012
iputin
iputin

Täällä ollaan...

Ihan jo nolottaa, mutta tulipa käytyä. Sydänäänet ok. Hiukan kun kovakouraisemmin terkkari junnua kouri, heräs tähän päivään. Todennäköisesti syy tähän hiljaisuuteen on se, että pikku herra on eilisen aamun ja edeltävän yön tunkenut itsensä syvyyksiin ja siitä on puhti pois. Pää on syvällä synnytyskanavassa.

Samalla kyselin että mitäs kun viime viikolla yks päivä housut kastu yllättäen ja aamulla tiputtelin lattialle tippoja, jep, lapsivettä kuulemma taitaa olla kun tihkuttelee.

Ton neuvolan jälkeen nyt jonkunlaista möyrintää ollut. Mut tiiättekste mikä tässä on kivointa, maha on välillä kiiiivikova ja persiittä jomottelee ;)

1.2.2012
iputin
iputin

Hyvä juttu!

1.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Eilisen iltapäivän about klo 16 jälkeen tuntunu sellaset alle 10 liikettä yhteensä tähän hetkeen asti. Yleensä yölläkin herättäny touhuillaan, viime yönä ei. Eikä tosiaan pökkimiseen vastaa juurikaan. Lähden nyt käymään neuvolassa ja ilmottelen teille sitten mitäs siellä kuulu :)

1.2.2012
iputin
iputin

Thanks sralla :) Juu siis tässähän on menty jo hurjan pitkälle. En ees ite enää muista kuinka varhasessa vaiheessa sitä alettiin ennenaikaisuudella hätyyttelemään. Joulukuussahan ne jo alko sen "mennään päivä kerrallaan" tyylin, joka sit peruttiin tossa muutama viikko sitten. Paikat oli jo kypsyny ja hartiat piilossa, kunnes edellisellä äitipolikäynnillä paikat oli tiiviisti kiinni ja vauva poikittain masussa :D Et nyt sit uumoilevat että meniskö yliajalle. En sitten tiedä kuinka olis tilanne eri jos en olis sairaslomalla ollu pitkään. Mut aika alkaa käydä aika pitkäksi...

soitin neuvolaan, terkkari vissiin syömässä, mutta jospa se sieltä takasin soittelis kohta

1.2.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...