Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vain muutama liike vrk:n aikana, joko huolestun?

Tänään mennään tilanteessa 36+1. Eiliseen iltapäivään saakka liikkeet ollu ihan normaalia, mutta sitten... eilis ilta oli tooosi rauhallinen, nukkumaan mennessä muutama potku ennenkuin nukahdin. Aamulla tunsin yhden potkun kun vein tytön kouluun. Sit tossa pari tuntia sitten kävin pitkälläni ja tökkimässä vauvaa niin sain muutaman potkun. Vauva tuntui olevan jotenkin aivan hullussa asennossa masussa. Tossa hetki sitten söin suklaata jotta tulis vauhtia ja kävin taas tökkimässä niin ei mitään, tätä kun aloin kirjottamaan niin tuntu yks pieni liike. Perhana soikoon kun ei tiedä että missä vaiheessa sitä soittelis neuvolaan...

1.2.2012
iputin
iputin

Ja taas unohdin et piti vie kirjottaa tuohon liikkeisiin liittyen.. Että mulle ainakin sanottiin et pitäis kylkiasennossa tuntea 10 kertaa liikettä tunnin aikana.. jos ei tunne pitää syödä ja juoda ja mennä uusiksi tunniksi kylkiasentoon ja katsoa tuntuuko nyt vähintään se kymmenen likettä.. Jos ei vieläkään tunne niin pitää lähteä tarkastaan että kaikki on kunnossa.

1.2.2012
1MaMMa1
1MaMMa1

Mulla on viikkoja 36+3 ja kävin juuri viime viikon viikolla synnytysosastolla vähäisten liikkeiden takia tarkistamassa, että kaikki on ok. Käyrä oli hyvä, mutta ultrassa ei sitten paljon liikuttukaan. Mutta suosittelen, että kannattaa mielummin käydä tarkastuttamassa että kaikki on ok kun miettiä kotona että soittaisko johonkin vai ei. Mulle ainakin sanottiin et kannattaa mielummin tulla käymään herkemmin kun katua. Tosin mun pitää muutenkin joka päivä tarkastella liikkeitä korkeiden maksa-arvojen, rasausdiapeteksen, ja mahdollisen raskausmyrkytyksen takia mitä viimeksi epäilivät.

1.2.2012
1MaMMa1
1MaMMa1

kyllä,kaikki onnistuu! morsetukset,savumerkit, what ever!! ;DDD

1.2.2012
satumamma
satumamma

Herra iputtimelle tossa laitoinki viestiä että ei nyt rehki liikaa siellä töissä että illalla käydään saunassa ja sitten vähintään pari tuntia eläimellistä seksiä XD Mä tässä nyt meen laittaan pyykit koneeseen ja sitten otan imurin kauniiseen kätöseen ;)

Dont worry mamas, meillä on satumamman kans sopimus että laitan heti viestiä kun tosi kyseessä ja satumamma lähettää vaikka savumerkkejä tänne liberoon jotta tiedätte :)

1.2.2012
iputin
iputin

jee! supistelee!! ihunaa!!

1.2.2012
satumamma
satumamma

oooo, jospas se oissii siellä lähtöä tekemässä.. hyvät viikotki on jo, jänskättää :)

1.2.2012
ninnup
ninnup

Täällä ollaan...

Ihan jo nolottaa, mutta tulipa käytyä. Sydänäänet ok. Hiukan kun kovakouraisemmin terkkari junnua kouri, heräs tähän päivään. Todennäköisesti syy tähän hiljaisuuteen on se, että pikku herra on eilisen aamun ja edeltävän yön tunkenut itsensä syvyyksiin ja siitä on puhti pois. Pää on syvällä synnytyskanavassa.

Samalla kyselin että mitäs kun viime viikolla yks päivä housut kastu yllättäen ja aamulla tiputtelin lattialle tippoja, jep, lapsivettä kuulemma taitaa olla kun tihkuttelee.

Ton neuvolan jälkeen nyt jonkunlaista möyrintää ollut. Mut tiiättekste mikä tässä on kivointa, maha on välillä kiiiivikova ja persiittä jomottelee ;)

1.2.2012
iputin
iputin

Hyvä juttu!

1.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ipulle jo huolestuneena viestittelinkin... kertokoon itse paremmin,mutta on kaikki ok..*huh huh*

1.2.2012
satumamma
satumamma

Ja mulla taas mitenpäin sattuu nämä uusimmat ja vanhimmat, mutta ihan tuosta alotuksesta lähti tuo plöräys. Sorry iputin, soot jo menossa nlaan! :-) Hyvä hyvä!

1.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

voi hurja!! oot ylittäny 36 viikon rajapyykin!! vautsi vau!! kyllä mä soittaisin jos pääsis ees kuunteluttaan äänet..koska sullakin on ollut kaikenlaista,niin mielenrauhan vuoksi! jospa se junnu tekis sielä lähtöä kummiskin.. ;)

1.2.2012
satumamma
satumamma

Mun on pakko sanoa, että voi hyvänen aika! 3 Ihan varmasti ne sieltä neuvolasta sanoo, jos sinne turhaa soittelee. Oon sitä mieltä näissä asioissa, kun monesti ihmiset täällä palstoilla pähkäilee, pitäskö soittaa ja uskaltaisko ja millon soittais jnejnejne, että SOITTAKAA! On sen verran kalliit asiat kyseessä, jos siellä mahassa joku ihmisenalku köllöttelee, että soittasin ite ainaki ja soitinki, jos joku mietitytti. Sitä varten ne ammattilaiset on, ettei meidän tavallisten tallaajien tartte ite kaikkea tietää.

Eli sanoisin, että jos huolestuttaa, niin otahan yhteyttä neuvolaan! :-)

1.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Eilisen iltapäivän about klo 16 jälkeen tuntunu sellaset alle 10 liikettä yhteensä tähän hetkeen asti. Yleensä yölläkin herättäny touhuillaan, viime yönä ei. Eikä tosiaan pökkimiseen vastaa juurikaan. Lähden nyt käymään neuvolassa ja ilmottelen teille sitten mitäs siellä kuulu :)

1.2.2012
iputin
iputin

soittele ihmeessä ja kysy kuin toimia.. jos ei liikelaskennassakaan tuu niitä "pakollisia" liikkeitä ni sit soittasin ainaski..

meillä oli poika välillä just tuossa lähdön lähetessä ni välillä niin hissun kissun tuolla mut liikelaskennalla sain ne liikkeet kuitenki vähintään sen vaadittavan ni en sitten sen kummemmin soitellu mihkään, useemman kerran päivään kyllä laskeskelin sitten ku tuntu niin hiljaselle.. tuo oli kuiteski aika villi poika masuaikana ni ihmetytti se hiljaisuus.. lähtöähän tuo tais enteillä :)

1.2.2012
ninnup
ninnup

Thanks sralla :) Juu siis tässähän on menty jo hurjan pitkälle. En ees ite enää muista kuinka varhasessa vaiheessa sitä alettiin ennenaikaisuudella hätyyttelemään. Joulukuussahan ne jo alko sen "mennään päivä kerrallaan" tyylin, joka sit peruttiin tossa muutama viikko sitten. Paikat oli jo kypsyny ja hartiat piilossa, kunnes edellisellä äitipolikäynnillä paikat oli tiiviisti kiinni ja vauva poikittain masussa :D Et nyt sit uumoilevat että meniskö yliajalle. En sitten tiedä kuinka olis tilanne eri jos en olis sairaslomalla ollu pitkään. Mut aika alkaa käydä aika pitkäksi...

soitin neuvolaan, terkkari vissiin syömässä, mutta jospa se sieltä takasin soittelis kohta

1.2.2012
iputin
iputin

Voihan voihan. Onko sulla pitkä matka neuvolaan? Saishan siinä ainaki mielenrauhan. Mulla oli jossaki vaihees yks kokonainen vuorokausi ttei tullu yhtäkä liikettä ku vauva suuttu töihinpaluusta. Mutta mulla oli onneks kotidopler, nii en sen enempää huolestunnu.

Lähinnä syy jonka vuoks tulin tänne vastaan on et ONNEA, sun raskaushan on edenny jo ihan turvallisille viikoille! Vai muistanko väärin et ennenaikasen synnytyksen riski oli suuri?

1.2.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...