Tapetoinnista

totuuksia kehiin:) onko se oikeesti niin hankalaa kuin väitetään?...pitäs alkaa tekeen yhdestä lasten kamarista (eli vanhat tapetit on ja ei ole seinällä) ;) ihan siedettävä "toimisto". mitenhän kauaa menee tollasessa pienen, 6 neliön huoneessa menee? tietää varaako vkonlopun vai viikon aikaa....vanhat tapetit (mitä on jäljellä) näyttäs lähtevän melko helppoon..

1.2.2012
Boco
Boco

nii joo, ne voi mennä vinoonkin :D mitähän tuosta tulee xD oiskohan sama viskellä ne tapetit hujanhajan tuonne seinälle, ois heti modernin tuntua ja ei jokaisella oiskaan samanlaista "tyyli suuntaa" :D

1.2.2012
Boco
Boco

mä taidan ostaa jotain " ei niin tarkasti kohdistettavaa" ja hyvä vinkki tuo että laittaako liisterin seinään vai tapettiin, ei tuolla huoneessa nimittäin mahtuis edes tapettiin levittelemään. ja tuo että samaa sarjaa.

1.2.2012
Boco
Boco

maalarina sanon että minullakin kestää siinä hommassa, jos vanha tapetti pitää ensin poistaa ja reijät kitata, siinä menee jo melkkein päivä, sitten tapetoinnissa menee päivä tai 2 päivää riippuu tosin tapetista.

alottelijan kannattaa valita semmonen tapetti että liisteri vedetään eka seinään ja sitten kuiva tapetti laitetaan siihen. ei tarvii olla isoa tilaa liisterin laittamiseen tapettiin ja odotella vettymisaikoja.

1.2.2012
mustikka88
mustikka88

Muistan ku pentuna ollessa tapetoitiin meidän olkkaria. Oli kohdistettava tapetti, ni leikattiin suoraan pari-kolme tapetia vierekkäin kuviot kohilleen ja sijoteltiin ne liisteröinnin jälkeen järjestykseen, et mikä menee seuraavaksi. Kyllä se ekan seinän jälkeen alkoi jo mennä ihan sujuvasti.

1.2.2012
misukka
misukka

Faktoja mulla ei ole antaa mut kyllä ihan alkuvaiheessa opetteluun saa tuhraantuu aikaa. Luultavasti saatte sen huoneen just tapetoitua valmiiksi kun homma alkaa sujua mutkattomasti. Ja uskoisin että viikonloppu riittää. Perjantai-illasta irrottelette vanhat tapetit joko suihkepullon tai höyrypesurin kanssa ja lauantaina voittekin alkaa urakkaa. Muistakaa sit kohdistaa tapetit jos on semmoinen kuvio että pitää kohdistaa.

1.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...