Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huomenta!

Tässäpä tälle keskiviikolle aamulörpöttely (on tuoki sana)! ;-) Vauva nukku viime yönä 3h+4h ja ehkä vielä tunnin pari semmosta ähinäunta, kun edellisenä yönä veti sen uuden uniennätyksen (~6h). Pakkasmittari näyttää -26,3, vähän kylmempi taas kuin eilen. Tässä aamukahvia, puurotkin keitin, vauva rapistelee puuhamatolla. "Mieti, kumpi on tänään tärkeämpää: suoriutua kaikesta loisteliaasti vai olla läsnä jollekulle." :-)

1.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Mitä se NinaAmanda tikuttellee siellä?

Mulla pitäis testailla vieläkö proteiinit jyllää kusessa myrkytyksen jäliltä, vaan enpä oo ku kerran tohtinu testata synnytyksen jälkeen, eikä ne sillon vielä ainakaa ollu hävinny..

Vauva meni päikkäreille. Oon alkanu nyt pistää sen omaan sänkyyn nukkuun, ku enimmäkseen tähän saakka heivattu tuohon vaunuun se.. Nyt mariannekääretortun tekoon!

1.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Huomenta!

Oho ku me taas vähän nukuttii pitkää pitkästä aikaa... Jos oltas herätty aiempaa oisin voin ehottaa et Taivaltaja olis ajellu meille. :)

Mut tosiaan olin ovela ja pistin kuudelta makkarin oven kiinne ku kuulin et kissaa oli hiekkalaatikolla ni se ei ehtiny hyökkää makkariin. Sillai makkari pysy pimeenä. :D Poika käperty siinä samas mun kainaloo, ja siinähän oli hyvä nukkua, mulla tosin meinas lakata veri kiertämästä kädestä. :D Tänää pistetää petivaatteet parvekkeelle tuulentuun. Päikkärei ei kyl nukuta ku noin myöhänen herätys, joten koitetaa menää pulkkamäkee mut katotaa kauan taretaa, mittari näyttää -23.

1.2.2012
Sralla
Sralla

käyppäs kusasemassa XD ja käyhän kertomassa mitä näyttää ;D

1.2.2012
ninnup
ninnup

huomenta, meillä nukuttu hyvin, vauva vetäs ennen yöunia 200ml velliä ja nukkui aamu viiteen. sit maito tankkaus ja unet 8aan. voi että voi olla hiki taas, meillä sisällä 26 astetta kun pattereiden termostaatit rikki ja ne korjataan kait vasta kesällä. ihan tuskasta.

1.2.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenia.

Esikko on taas kipattu hoitoon. Piti olla paikalla oikeasti kahdeksalta ni tämä äippä pisti sit kellon soimaan puoli tuntia etukäteen ja oltiin pihassa 5 minsaa ennen :D

Vauva vetelee aamupäikkyjä ja minä keittelin itelleni hirssisuurimopuuron ja söinki jo. Oli just niin hyvää ko muistinkii. käytiin itäkeskuksessa miehen kanssa tuossa joku aika sitten ja sieltä löytyi hirssisuurimoita venäläisestä kaupasta. Eikä ollu 900g paketti edes kauhean hintainen. Minuu niin ärsyttää ettei noita saa normaalista kaupasta ollenkaan. Hiutaleita saa pikkusen paketin ja niistä saa maksaa ittensä kipeeksi.

Tämän päivän projektina olisi astmahoitajalle meno, meinaavat alkaa taas tutkia onko mulla astma ku yskin ja yskin vaan. Sit vois ehkä käydä pankissa availemassa lapsille tilit ja vauvalle joku säästövakuutus vai mikälie sijotusvakuutus se nykyään on. Esikollakin on semmoinen ja on se noin tonnin plussalla siihen verattuna paljonko rahaa on laitettu. Aika jees. Sit voi käydä kaupassa pyörähtää. Jos tekis kohta ostoslistan, koska mie tiiän et pitää käydä kaupassa mut just nyt ei tuu yhtään mieleen että mitä sieltä piti hakea. Jos näin käy ku pankista selviää ulos ni hohhoi.

1.2.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

huomentaaaaa

mä juon kahvee... mies heräs samaan aikaan ja syötti pojalle puuron, mä vaan vaihdoin vaipat ja päivävaatteet.. ei meinannu mennä kouluun ollenkaan ku ei oo varsinaisesti opetusta, jotain itseopiskelujuttuja ja sano ettei saaneet eilenkään mitään aikaseks ja ku on nii kova pakkanen ollu et kahtena päivänä on jättäny auto koulun pihaan ni kyrsii ja jäi kotia :D 

pakkasta ei tänä aamuna ollu ku -22 astetta et vois käydä isossa kaupassa nyt eikä perjantaina mutta täytyy harkita tarkkaan että uskaltaako sitä lähteä ettei auto jätä sinne kylälle.. toisena päivänä oli nimittäin se uudempi auto joka jätti eli mun mikä PITÄISI olla moitteettomassa kunnossa mut niinhän tuo vaan tuntuu pakkasilla temppuavan.. tuo vanha auto nyt en ihmettele lainkaan ku akkuki on jo vähän heikko.. 

jos ei lähtä kauppaan ni en tiiä kyllä mitä tehdään, kirppiksellä pitäs käydä siivoomassa ainaski joka tapauksessa mut siin vaikka jättäs kaupunkiin ni ei tarvii huolehtia että pojan kans jäätäs mottiin pakkaseen ku keskenään sinne on lähdettävä :)

1.2.2012
ninnup
ninnup

Huomenta

Mä oisin kanssa Suti jo siellä neuvolassa=)Ei pakkanen pelota,ja meidän kohta 1v6kk on joka päivä nukkunukkin pihalla,ei oo jäätyny=)

Kerhoon lähdetään lasten kanssa kavereita moikkaamaan ja iltasella lenkkeillään

muskariin 4km=)-26 on mittarissa.

1.2.2012
huiskutin
huiskutin

Huomenta

Maankamaralla taas, kauniit auringonnousu ja -lasku terveiset paatilta vaan kaikille :)

Poju oli aika kiukkunen aamulla, toivottavasti ei ole sairastumassa. Täällä meillä päin vain -10 jos sitäkään, ollaanhan kauempana Siperiasta.

Vai helmikuu, no meillä sit taas perheessäja suvussa pukkaa synttäreitä melkein joka päivälle...

1.2.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

no ei se pakkasraja enää taaperoita koske :D anna mennä. mie oisin jo :D me mennään tänään ulos ko on enää 20 astetta pakkasta xD

1.2.2012
imppuliina
imppuliina

Hyvin sumplittu tuo läsnäolo imppu! Tsemppiä tähän päivään vaan, josko se siitä. Mukava kuulla, että ne nuo isit osaa muuallaki ilahuttaa aina joskus. ;-(

1.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

suoriutus läsnäolosta loisteliaasti...

huomenta.

täällä on kyllä perseelle ammuttu karhu. isimiehen kello meni ja herätti koko porukan ja nyt sitten päivä jo vamiiksi piloilla. tosin tänään enään 20 astetta pakkasta niin päästään ulos. kahteenpäivään ei oo sillai pihalla oltu ko on mittari ollu 30. mutta tänään voi jo huoletta olla. junnu potkiutuu sitterisssä ja esikoinen leikkii omiajuttujaan ja kiukkuaa väliin. yritän saada tuon pannullisen aamukahvia niin joskoon tuota heräisi... voi apua.

1.2.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...