Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

jos roskis haisee

varsinkin perheissä, joissa on vaippaikäisiä lapsia, tuskin vältytään roskiksen aiheuttamilta hajuhaitoilta. tässä muutama vinkki 1.laita haisevat vaipat tyhjään hedelmä-/leipäpussiin ja solmi se, niin hajut pysyvät siellä eikä vajaata roskista tarvitse muutaman haisevan vaipan vuoksi lähteä viemään 2.ripusta wunderbaum-hajuste roskiskaappiin 3.käytä kestovaippoja. meillä vaipat haisevat enää hyvin hyvin satunnaisesti eikä roskistakaan tarvitse kiikuttaa ulos koko ajan.

31.1.2012
äipsyli
äipsyli

Kyllä vaikuttaa helpolta tuon vaipparoskiksen käyttäminen noihin leipäpusseihin yms tunkemisiin verrattuna! :-) Suosittelen!

5.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

joo, unohdin tohon wunderbaumiin lisätä, ettei meillä olla kyseistä kikkaa kokeiltu:D

sattui vain jäämää mieleen, kun eräs hyvänpäiväntuttu kertoi, kuinka joku hänen tutuistaan oli ylistänyt jotakin tiettyä baumin tuoksua kyseiseen tarkoitukseen. tiedä häntä:D

1.2.2012
äipsyli
äipsyli

Meillä kipataan kiinteämmät kakat vessanpönttöön. Ei jää kakat haisemaan. Meillä on myös vaipparoskis johon kertikset tiputetaan eikä kylppäri haise vaikka joskus on vaipparoskis tyhjentämättä useamman viikonkin kun kestoillessa ei tule vaipparoskaa.

1.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

:D meillä ei pysty ulos laittaan ennen ku ihan sit ku lähtee viemään, mut meillä ei kyllä roskis haise vaikka on ihan tommonen avonainen paperikori..

25 litran jätekassiin se vaippa pohjalle, solmuun vaipan tyveen ja loppupussi kiepsauttaa siihen ympärille ja toiselle puolen solmuun ni tulee "tuplapussi".. sit kippaa suodatinpussit samaan roskikseen tai jos ihan hirviän hajunen sonta ni sit kahvinpurua ni ei oikeesti haise.. 

toi kahvi on oikeesti tehokas..

1.2.2012
ninnup
ninnup

yh, haisu sentään :/ kyllä ne meillä viedään suorilta ulos. ensin siis leipäpussiin odottamaan että ulos lähdetään ja sitten samalla roskiin. ja tuo wunderbaum-kakka yhdistelmä....voin kuvitellä mitkä käryt.....;)

1.2.2012
Boco
Boco

Meillä on kokonaan eri vaipparoskis, kannellinen sellainen. Hajut eivät pääse ulos, muuta kuin pussin vaihtovaiheessa. Aika säätöä rueta hedelmäpusseihin laittamaan vaippoja, varsinkin kakan tullessa joten helpompi vain käärästä ja nakata roskiin.

1.2.2012
pikkuihra
pikkuihra

jaa.. minä laitan suodatin pussit tai ripsuttelen kahvia siihen roskikseen.. neutraloi hajuja ;)

31.1.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...