jos roskis haisee

varsinkin perheissä, joissa on vaippaikäisiä lapsia, tuskin vältytään roskiksen aiheuttamilta hajuhaitoilta. tässä muutama vinkki 1.laita haisevat vaipat tyhjään hedelmä-/leipäpussiin ja solmi se, niin hajut pysyvät siellä eikä vajaata roskista tarvitse muutaman haisevan vaipan vuoksi lähteä viemään 2.ripusta wunderbaum-hajuste roskiskaappiin 3.käytä kestovaippoja. meillä vaipat haisevat enää hyvin hyvin satunnaisesti eikä roskistakaan tarvitse kiikuttaa ulos koko ajan.

31.1.2012
äipsyli
äipsyli

joo, unohdin tohon wunderbaumiin lisätä, ettei meillä olla kyseistä kikkaa kokeiltu:D

sattui vain jäämää mieleen, kun eräs hyvänpäiväntuttu kertoi, kuinka joku hänen tutuistaan oli ylistänyt jotakin tiettyä baumin tuoksua kyseiseen tarkoitukseen. tiedä häntä:D

1.2.2012
äipsyli
äipsyli

Meillä kipataan kiinteämmät kakat vessanpönttöön. Ei jää kakat haisemaan. Meillä on myös vaipparoskis johon kertikset tiputetaan eikä kylppäri haise vaikka joskus on vaipparoskis tyhjentämättä useamman viikonkin kun kestoillessa ei tule vaipparoskaa.

1.2.2012
misukka
misukka

yh, haisu sentään :/ kyllä ne meillä viedään suorilta ulos. ensin siis leipäpussiin odottamaan että ulos lähdetään ja sitten samalla roskiin. ja tuo wunderbaum-kakka yhdistelmä....voin kuvitellä mitkä käryt.....;)

1.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...