Hampaiden pesu

Kuinka pestä 2,5 vuotiaan hampaat kun suu ei yksinkertaisesti aukea tai jos aukee en saa kun hammasharjan suuhun ja poika alkaa pyörittään päätään niin etten pysty peseen. Olen yrittänyt lahjoa tarroilla,antaa itse osallistua pesuun jne mutta en enään keksi millä saisin sen suun pysyyn auki ja pestyä ne hampaat kunnolla :) Onko kenellekään vinkkejä?

31.1.2012
ELLu90
ELLu90

Nyt on muuten myynnissä hammasharjoja joiden mukana tulee 2 minuutin tiimalasi. Ihan huomaamattani moisen ostin esikolle, oliko se Jordan stages vai mikä lie 3-5 vuotiaille.

Poitsu jaksaa hienosti hinkata sen 2 minsaa, huikkasee sit et aika loppu. Meillä minä tai isukki pesee kaikki hampaat kerran ja sit poika saa ite hinkata sen 2 minsaa perään.

6.2.2012
misukka
misukka

meilläki tota hammaspeikoilla "pelottelua" :D pääsääntösesti nuo 3,5v ja 1v10kk antaa pestä ihan hyvin, eka peseevät ite ja sit äiti tai isi tarkistaa.. mut kuopus varsinki välillä päättää että tarkistus päättyy jo kahen hampaan jälkeen, niin sillon pitää huudahtaa aina tyyliin "tuolla se on! hammaspeikko juos nyt tuonne ylös, nyt kiireellä pestään vielä nuo ylähampaatki!" oikein hämmästyneenä kun huudahtaa niin suu aukeaa myös lapsella ihan huomaamattaan ja sillä välin kun äiti höpäjää, niin kerkee ne hampaat pestä loppuun :D

5.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Meillä on ensinnäkin pesty hampaat aina ihan siitä asti kun eka hammas suuhun tupsahti joten homma on aina ollut tuttua. Kun tuli hetki ettei olisi halunnut hampaita pestä ni kerrottiin että hampaat pitää pestä koska jos hampaisiin jää likaa ni hampaisiin tulee hammaspeikkoja ja ne tekee hampaisiin reikiä.

Me ei koskaan annettu sitä vaihtoehtoa ettei hampaita pestäisi.

1.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...