Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

on hiljaista!!

täällähän ei etusivulla pahemmin vaihdu ketjut :O   mitäs mammoille? tänään tuli oltua 8h taas koulussa, lääkehoidon tentti ainakin meni loistavasti,uskaltaisin ehkä odottaa kiitettävää arvosanaa siitä ;) huomenna olis sokerirasitus ja torstaina balettiperhosen korvapoli aika, josko saatais pikalähetys leikkuriin noitten risojen kanssa..

31.1.2012
satumamma
satumamma

Ai, on hiljaista? Liberossa siis?

 

Vinkkiosio on ainakin vilkastunut, kiitos meidän vanhojen!

 

Edelleen vähän hankala käyttää, mutta ehkä se siitä.

31.1.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Minust kun taas tuntuu et liberos on nykyää niin paljo juttua ettei ehi lukee! :D Päivälörppäänki mukamas olin alkaas vastaa mut en mie ehtiny ku lukee sen puolee välii saakka. :D Ja sit se oli vissii jo puonnu etusivulta...

Meil oli muksa päivä. :) Hienost meni bussimatkat, yks raivari oli vaan ihan just ennen kotipysäkkiä ku piti hanskat pukee. :) Kaupungilla niit oli muutama mut ei se mitää, ne kuuluu elämää. Ja kotiportaiski oli jälleen. Koskaan en ole periks antanu, ku herra haluis et kannan sen niistä, mut tällä kertaa en suostunu edes suuttuun. Ootin vaa et se kiipee ne itte, ja estin ku yritti karkailla. Ja kyl se näämmä puolen tunnin raivoomisen jälkee kiipes itte vapaehtosesti,. :D Normaalist ei vaan maltti riitä mulla ja raivoon pikkasen takasin ni johan kiipee. Mut juu niin tein mahtavia löytöjä. Muutama semmoin juttu mikä mul on ollu haaveis, ja sitte löysin pesupähkinöi kilon viidellä eurolla! Aika mahtava löytö mun mielestä, ku sillä pesee meillä vähintäs vuoden pyykkiä. :)

Kotona tehtii viel pizzaa pojan kans ja sain sen kanssa jopa leikeltyä ja liimailtua ultrakuvat sen vauvakirjaan ja päällystettyä kontaktimuovilla. Kun nyt vihdoin sitä muistin kaupungista ostaan. Alko meinaan olee jo aika haaleet. Onneks muisti, ennenkö ne meni pilalle. :)

31.1.2012
Sralla
Sralla

heleposti tipihii :D minä oon ainaki niin paatunu kahvin juoja ettei oo enää virkistäviä vaikutuksia illan kähmyssä XD päinvastoin, ennemmin valvottaa jos ei juo iltakahvetta..

hirviä maku suussa vaikka minkä tekis, yritin äsken purskutella ja vaikka sun mitä mut ei lähde, ei mihinkään.. vieläki räkä jumii rööreissä vähän ja ien on auki ku hammas pilkottaa että liekö jompanen kumpanen aiheuttaa tämän paskan maun.. hyihyi

31.1.2012
ninnup
ninnup

Hiljasta on ko huopatossutehtaalla. Täällä kohta iltapesut edessä pojilla. Esikko sai just puolen tunnin urakkansa valmiiksi iltapuuron kanssa. Vauva täytynee viedä pian pesulle. Hän kun on jo seiskasta lähtien ollu ihan väsy ja kitissy. Saanu tsempata ja viihdyttää ihan urakalla. Mut kohta päästetään moikkaa nukkumattia. Toivottavasti nukkuis aamulla vähän yli kuuteen ni tää äippä olis tyytyväinen.

Kuinkas moni muuten meinaa keräillä kirjoja oravamerkeillä? Mulla alko rojekti jo. Muutamaa merkkiä vajaa 3 kirjaa jo tienattuna.

31.1.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Hiljasta tuntuu olevan joo..

 

Mä tääl "kauhistelen",että miten aika voi mennä niin kamalan nopeesti..Mun tartteis ilmottaa toi toka lapsi eskariin..Onneks tässä taitaa ollakki aivan kodin lähellä yks,mihin ajattelin pistää hakemuksen.

31.1.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

väsyttää sikana juu,,tais olla toi tentin jännitys,kun se lakkas,iski järkky väsymys..

31.1.2012
satumamma
satumamma

juu ei ihan vauvan ulkoilutus lämpötila toi.. pitäs syödä nyt,.kun kohta ei enää saa enneko rasituksen jälkeen,mut ku ei maistu,ja tiiän et sit iltayöstä on kova nälkä.. on mullaki murheet :)

31.1.2012
satumamma
satumamma

no on minustakin..

mä rupesin tekee noita graafisia juttuja tässä sillai "sivu silmällä" ei parane liian tarkkaan keskittyä, muuten ei oo hajuakaan mitä ympärillä tapahtuu.. taidan kopata kahvetta vielä toisenki kupposen.. kohta pitäs iltapala antaa tolle pojalle ja sit kylpyhommille ja ehkäpä jopa unosille..

voi jestas että väsyttää, suuta repii ihan mahdottomasti ja tuntuu ettei silmät pysy auki ollenkaan..

31.1.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...