Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Avent tuttipullot ja taikamuki.

Hei! Meidän poika on kohta puoli vuotta ja meillä on ollut käytössä aventin tuttipullot koliikin vuoksi (eivät kyllä meillä auttaneet) ja ollaan menty tähän asti 2 virtauksen tuteilla. Nyt tilasin netistä 3 ja 4 virtauksen tutteja ja yritän opettaa pikku hiljaa niihin. Luin kuitenkin äitien kommentteja taikamukeista ja mietin, että pitäisikö nyt kuitenkin opettaa/kokeilla senkin käyttöä? Olen nyt ihan pihalla mitä olisi järkevintä tehdä, onko kenellä hyviä vinkkejä:)?

31.1.2012
Pivi4
Pivi4

pikku piialla on ainaki ihan taikamuki nimellä ja nyt ostin cittarista tommosen nallepuh -mukin mikä on kans venttiilillä.. se oliki minusta paljon parempi mut yleensä niissä on joku "non spill" -merkintä siinä paketissa tai sit jos pystyy ihan avaamaan sen ni kattoo onko siellä korkissa se venttiili.. norminokkamukissahan ei oo mitään sen nokan "vastapuolella"..


meillä on täällä cittarissa nokkikset ja pullot ja taikamukit jms.. kaikki samalla käytävällä vieretysten ni en ollu tuota nalle puh-mukiakaan hokannu aiemmin et oli taikamuki, etin vaan sitä pikkupiiaa et saatas toinen muki pojalle.. sitten puolivahingossa hokasin et hei täällähän on tää venttiili, oisko tää semmonen :D
prismassa sitten taas ihan eri puolella kauppaa normi nokkamukit ja lasten astiat ja tarvikkeet ja sit ne vauvatarvikkeet, tuttipullot, tutit, myös taikamukit jms on vauvanruokien ja vaippojen kanssa samassa rytäkässä..

mam trainer ensimuki ni toimiiko se teillä kellä semmonen on? ku mä en saa sitä muovihärpäkettä mikä on venttiili olevinaan ni pysymään siellä niin ettei se tihkuttas vettä?

1.2.2012
ninnup
ninnup

prismasta ja cittarista saa. ja niis ihan lukee et taikamuki tai ensimuki tms. Sieltä tuttipullojen vierestä löytyy eri valmistajilta hiukka eri nimellä.

Ero nokkikseen on, että siellä nokan sisällä on venttiili joka estää nestettä tulemasta mukista ulos jos se vaikka tippuu lattialle. Tavis nokkiksestahan tulee kaikki ulos jos se kaatuu. Taikamukista pitää imeä neste ulos kun tavan nokkiksella vaan kaataa suuhun.

1.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Mistä noita taikamukeja saa ostettua?? Mä oon ostanut tuttipulloja ja tutteja prismasta, mutta onkohan sielä mukejakin? Lukeeko siis siinä ihan "taikamuki"?? En oo tommosesta kuullutkaan aikasemmin... Mikä ero siinä on normaaliin nokkamukiin?

1.2.2012
Satuliini1980
Satuliini1980

meillä juodaan taikamukista tai nokkamukista aina ruokajuoma ja jos välillä tarvii juoda vettä ja sit ne normi maitoateriat kuitenki pullosta.. alottelin jo sillon 4kk ensin sai pällistellä sitä nokkamukiaan ja tutkiskella ja sit vähitellen siihen pisara vettä tai maitoo et sai kokeilla juoda.. oli vasta jotain 7kk ku sai ton ekan taikamukinsa ni siitä luonnistuki heti se juominen ite ku imemällä juotiin eikä holauttanu kerralla suullista ja nyt sit liki 11kk ni alkaa onnistua ite juominen jo tosta nokkamukistakin...

kannattaa se mun mielestä siihen rinnalle ottaa se taikamukikin ja kokeilla vaikka just ruoan kanssa kuin sujuu.. meillä ainaki tykkää hirveesti ku saa ihan ite juoda, pullo ei pysy vieläkään kädessä, ei jaksa kannatella sitä oikeessa asennossa, kahvoilla tahi ilman..

31.1.2012
ninnup
ninnup

Ei se mitään ota jos ei annakaan kokeilla taikamukia. Meillä on semmoinen silikonipäinen ensimuki pojalla käytössä, ollut just jostain puolivuotiaasta. Juo siitä ruuan yhteydessä vettä. Tykkää kovasti ku voi ihan itse ottaa mukista kiinni ja säädellä omaa juomistaan ja vaikka viskaa lattialle ni ei vuoda ku siinä on venttiili.

31.1.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...