Hyvää huomenta! :)

Vitsit miehän pääsin alottaa aikoihi aamuketjun. :D Mitäs teidän tiistaihi? :)

31.1.2012
Sralla
Sralla

huomenta. mä ootan että saan esikon päiväunille että vois kerrankin laittaa valokuvia hänen albumiin. miten niitä kuvia ei kerkee ikinä laittamaan..

oon vähän järjestelly tavaroita. ja olohuoneen järjestyksen vaihan kohta kanssa. ja sen tikapuu-hyllyn heivaan kyllä pois, kun siinä ei voi pitää mitään tavaroita.. mahtuiskohan se meiän vessaan, jos siihen laittais vessapaperit ja muut härpäkkeet...

se ois huomenna jo helmikuu.. voi että sit ei oo kauaa kun tulee kevät :D

31.1.2012
mustikka88
mustikka88

3mma: tsempit sinne hampileikkuriin. Multa just eilen vetästiin yksi takahammas pois, siis viisurista yksi eteenpäin. Viisaudenhampaat viety jo liki 10 vuotta sitten. Hyvin se menee eikä ole paha rasti. Ainoa ikävä on jos leuat menee kovin lukkoon. Kunhan saat tupot pois koloista ni koeta pitää suuta hiukka auki jos se vaikka auttais siihen lukkoon ettei jämähtäis kovin pahasti. Mut älä riuhdo. Se lukko laukeaa aikanaan. Olin iloisesti yllättyny ku tosta takahampaasta ei jääny minkäänlaista lukkoa.

31.1.2012
misukka
misukka

Huomenia. Meillä taas viiminen tunti ennen herätystä itkua ja kiukkua. Mie olen tehokkaasti oppinu sulkemaan itkun ku vetelin tyytyväisenä unia vaikka yksi mylläs ja kitisi viekussa. Ei haluais mokoma nukua seittemään asti vaan kuudelta pitäis jo päästä pystyyn, mut sit nukahtaa kasilta ekoille päikyille eikä se käy laatuun lainkaan ku ei ole vielä aamupalaakaan syöty ja ollaan juuri esikkoa siihen aikaan viemässä hoitoon.

Mulla soi eilen puolen seittemän aikaan illalla puhelin. Ton meidän päivähoitoalueen päiväkodin johtaja soitti, et eikös teidän pojan ole tarkotus tulla tänne eskariin ens syksynä. Mie et, joo. Kui? No kun tänään olisi viimeinen päivä hakea paikkaa. Että sähkösesti voi hakea netin kautta tai et hän on vielä puolisen tuntia paikalla jos ehit tänne tulemaan. Mie siinä sit kiittelen että soitti ja rupesin naputtaa hakemusta. Olin ihan äimistyny et tää johtaja oli ihan oma-alotteisesti kattellu niit hakemuksii ja hoksinu et meiltä puuttuu. Tähän mennessä aina jääny sellanen kuva et hän ei oikein hoida omia töitään, saati et huolehtis jostain muusta. Siis ihan loistavaa.

On se vaan hianoo, et vanhemmille ei tule mitään kirjettä tai ilmotusta et pitää eskariin hakea. Paikallislehdessä oli jossain vaiheessa ollu ilmotus et paikat pitää nyt hakea mut meillä ole kumpikaan huomannut. Mies kyllä aina selaa lehdet ku ne tulee mut ei se mitään ilmotuksia kattele. Minä luen nekin mutta en ole viimeseen 2 viikkoon kerenny/jaksanu lehtipinoon koskeakaan. Kauhian aikasin ne haluaa hakemukset eskariin.

Sain tuossa tulostimeen vaihettua värikasetit. On se hifistelyä. Tulostimeen pitää vaihtaa värikasetit niin että tietokoneella on ohjattu toiminto auki, muuten se ei ymmärrä et on vaihettu uudet kasetit. Eilen illalla sitä meinaan taisteltiin ku olin jo laittanu koneen kiinni. Nyt piti sit ne mustetta täynnä olevat kasetit repiä irti ja laittaa takasi ni suostu ymmärtää et ne on vaihdettu.

Kiesus. Kai sitä vois tänään yrittää kaivaa ukon viime vuoden palkkakuitit esiin ja käydä näyttämässä niitä Kelassa. Jos sitä saisi vähän rahaakin jossain mutkassa.

31.1.2012
misukka
misukka

no jotain hyvää sentään ku eilen sain liitolta päätöksen, perjantaina tulee ekat rahat.. luojan kiitos

31.1.2012
ninnup
ninnup

huomenta..

meinaa kierrokset nousta jo heti aamusta ku ei penska päästä laskuja maksamaan..

pakkasta liki 30 joten täällähän sitä varmaan sisällä ollaan.. hirviä valitus alko ku pistin kiinni yhden huoneen oven minne pojalla ei oo asiaa ennenku se kerkes ees tajuta et on auki.. ah mikä päivä luvassa.. odottelen että nousee mustelmia näkyviin ku sain yöllä muutaman aikas napakan iskunki tuolta lapselta, kulmaa kihelmöi vieläki.. huoh!

mun maanantai on vissiin tänään

31.1.2012
ninnup
ninnup

Huomenia..:) Poitsu nous äsken unilta..nukkuhan se eka 10h ja sit vielä 2h syönnin päälle :). Ihan uskomaton tuo rääpäle, laitoin sen puuhamatolle ihmettelemään ja siitä se kieritti ittensä selältä mahalleen mahalta selälleen ja taas mahalleen veti itteensä mattoo pitkin(karvalankamatto) noin 15-20cm kirjahyllyn lähelle ja otti sen jalasta kiinni ja veti ittensä sen viereen..uskomatonta että 4kk on jo tommoset voimat kun hilas itteensä..joutu kyl antaa sille uuden suunnan ettei satu mitään kun kirjahyllyn kanssa ottaa yhteen..vois jäädä kakkoseks.. :). Tänään ajattelin hiukset värjätä. Eilen ostettiin väriä, katotaan mitä tulee. Pakko ois tulla suht siistit kun vkl on mummin hautajaiset...tai noh..saahan siellä on räjähtäny ja meikit poskilla :)

31.1.2012
jeini
jeini

Tääl ei ollukkaa ku 18 astetta pakkasta, joten ei ressaa enää yhtää niin paljo. :)

31.1.2012
Sralla
Sralla

Huomenta!
Vauva teki uuden nukkumisennätyksen, kun nukkui nyt jotain 6 tuntia putkeen! Tänään meillä on käynti lääkärineuvolassa, jännää saada uusia mittoja. Sitten ehkä mennään käymään mummulassa aikaa kuluttamassa.

31.1.2012
pelargoni1
pelargoni1

Sehän on ihan Onnellisella ihan täyeteen aikataulutettu päivä! :) Kiva kuulla et bisnes pyöii. :)

31.1.2012
Sralla
Sralla

Huhuu, missä työ ootte? :)

Vitsit, pakko pikkasen hehkuttaa, ku olen niin usein valittanukki raha-asioista... Mulla on palkkapäivä, ja mulla oli tilille jääny vielä lapsilisiäki! Ja ainoo lasku joka oli maksettavana, oli toi asumistuen jälkee mulle maksettavaks jäävä vuokra. Siis mie saan rahaa säästöö! Hurrrjaaa. :)

Mut kertokaas se et miks mun lapseni on ohjelmoitu niin et jos mulla on herätys soimassa nii se herää tasan tuntia aikasemmin leikkimää, ja nukahtaa kymmenen minuuttia ennen mun herätystä. Niin et tänäki aamuna jouduin kuuden sijaa herää jo seittemältä. :D

31.1.2012
Sralla
Sralla

Myö ollaan lähös bussilla kaupunkii. Viel ei nää pakkastilannetta ku pihal niin pimee... Vähän jänskättää et mitähän sitä osais pukee päälle, ku on bussipysäkil bussin ootteluu, lämpöses bussis tunnin matka (on siis sellain pitkän matkan bussi jotka on aina lämmitetty niin kuumaks et kuski tarkenee sisävaatteis), sitte ois sitä kaupoissa pyörimistä ja kauppojen välillä pihalla kävelemistä. :/ Suunnittelin etten laittas villapukua, mut pari kerrosta sisävaatetta, nii jos niillä pärjäis...

31.1.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...