Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

päivällä nukkuminen

Meillä on vasta vajaan kk ikäinen neitokainen, joka nukkuu todella vähän päivällä, saattaa ottaa vain yhdet vähän pidemmät (2 h) nokoset päivällä ja välillä ei sitäkään. Yöt menevät vielä hyvin kun nukkuu mun vieressä ja on pääsy tissille koko ajan. Ulkoillessa vaunuissa nukkuu yleensä hyvin, mutta pakkasten takia ei ole voinut tehdä kovin pitkiä lenkkejä ja kohta on niin kylmä ettei voi ollenkaan mennä ulos. Joskus harvoin on jatkanut uniaan vielä sisään tultuamme ja pari kertaa olen saanut huijattua hänet nukahtamaan koppaan sisällä kun olen heijannut sitä. Joskus toimii myös, että imetän sängyssä ja hän nukahtaa tissille ja sitten ryömin itse pois, mutta välillä tuntuu, että hän suuttuu kahta kauheemmin sitten kun huomaa etten olekaan vieressä. Oisko kellään mitään ideoita tai konsteja?

30.1.2012
1puhveli
1puhveli

Kuulostaapas tutulta :D Meiän neiti nukku ekat pari viikkoa tosi hyvin, sit vaan yhtäkkiä päätti ettei enää nukukaan O.o.. Hän siis aamupäivästä nukkui pari tuntia, jos vaunut oli liikkeessä (meillä oli tapana lenkkeillä näillä ekoilla unilla), mutta iltapäivästä ei ois nukkunu millään. Nukahti aina välillä viideks minuutiks ja taas valvo munta tuntia. me ruvettiin sit nukuttaa muutkin unet ulkona ja johan rupes nukkuu pidempiä unia..

Meiän piti oikeesti laittaa tyttö aina nukkumaan kun rupes olee väsy, muuten oli hirvee huuto. Pari kuukautta meni niin, että jos vaunut ei ollu liikkeessä niin välillä piti viidenkin minuutin välein käydä heiluutelemassa, jotta taas rauhottu nukkumaan, nyt nukkuu jo yli tunninkin ilman, että tarttee käydä heiluttamassa vaunuja.. Meillä oli tietenkin paremmat ilmat kun nyt kun oli lämmin sysky niin pysty alusta asti nukuttaa ulkona.. Vieläkin nukkuu kaikki päikkärinsä ulkona sisään on ihan turha yrittää :D. Onneks nyt näillä hirmu pakkasilla oon saanu tota huijattua niin, että nukutan parvekkeella ja kärrään hetken päästä sisään nukkumaan (ei onneks herää riisuttaessa XD)..  on sit helppo heilutella vaunuja tossa sisällä, jos herää, kun siirrän siihen partsilta , meillä ei oo siis vaunuille täällä kerrostalossa muuta säilytyspaikkaa kun olohuoneen nurkka niin on aina nukkunu niissä.. 

Eipä tästä nyt varmaan hirveesti apua ollu. Enkä tosiaan tiiä miten näillä pakkasilla ois vasta syntyneen kanssa toimittu, kaikenlaisia kikkailuja kai sitä ois joutunu kokeilla... Mut toivottavasti teilläkin se nukkuminen "helpottaa" kun vauvalle tulee ikää.. :)

30.1.2012
hansuliini
hansuliini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...