8kk

Näytti olevankin jo 3kk ja 5kk neuvolakäyntejä laitettu niin laitetaan meidänkin jäppinen ;) määpä en nyt saakkaan selvää mitä toi hoitaja on kirjottanu niin pitää mennä ulkomuistista ;) hyvin kasvaa, paino ja pituus tasoittunut liikkumaan lähtemisen vuoksi. (ei siis ole enää bullapoeka), terhakka ja lujarakenteinen poika. jaksoi moneen otteeseen mainita että poika on vankaa tekoa, kuten isänsäkin. konttaa, nousee tukea vasten, muutamia askelia ottaa. hampaita 6kpl. pihtiote ja kuulo +/+. tavuja tulee. paino 10870g pituus 74cm. muut 8kk vauvat??? niin ja lupa maitotuotteile annettiin ja mainittiin että mpr rokote tulee jo 1v ikäisenä koska tartuntoja on nyt ollut suomessa ja käski olla varovainen.

30.1.2012
Boco
Boco

Meän äijä oli 8kk neuvolas 69,5 cm ja 7,7 kg. Pienikokoseksi ja hoikaksi on sanottu. Miinuskäyrillä mennään, mutta meinas kuitenki, et tasasesti kasvaa omilla käyrillään.

Ryömitty meil on jo pari kuukautta.Aluks vaan veti itteensä käsivoimil eteenpäin. Nyt sit mennäänki jo vauhilla. Konttausasentoo hakee hyvin paljo, mut ei viel oo konttaamal liikkeelle päässy. Istumaanki vissiin pitäs pikkuhiljaa oppia, mut ku ei tää oo juuri koskaan selällään lattialla. Seisomaan ei viel noussa. Mutta näitä ootellessa. :)

23.2.2012
Aleksi2011
Aleksi2011

Voihan pentele. Käytiin tänään 8kk neuvolas, pituus 75,5cm, paino 11020g ja pipo 47,4cm. Eihän toi oo ees enää vauvan kokonen! Missä on mun vaaveli? Tääl taas tippa linssis ihmetellään ton pikkumiehen kasvua.

Meilläki noustaan tukea vasten ja siin pari pientä askelt ottaa. Konttaamaan ei tunnu lähtevän millään, kovast kyl asentoo hakee, mut sitä se on tehny nyt jo 2 kk. Alkaa jo pelottamaan et se skippaa koko konttaamisen, millä mä sit sen peräs pysyn jos yks välivaihe jää pois? :D

22.2.2012
Sam81
Sam81

Nyt täytyy tunnustaa et oon ihan hintsun verran kade. Meidän 9,5kk ei vieläkään ryömi. Vaihtoehtoisilla liikuntamuodoilla pääsee eteenpäin ja taaksepäin jopa kohtuullisen nopeasti mut mie niin ootan et tuo nousis jalkojen varaan. Meillä on siis pyörivä peppukiitäjä. Hytkyttelee itteensä hirmusesti ja liikkuu tällä tyylillä vaihtelevalla menestyksellä.

Mies sanoikin, että vauhtia on enemmän kuin liikettä :D

Meillä 8kk neukkulassa oli pituutta 72,5cm ja painoa rapiat 9,5kg.

Hirmu aikaseen maitotuotteita teillä. Minä tuossa parina päivänä tein aamupuuron 1/3 maitoon, loput veteen ja voi ristus niitä pieruja. Aivan järjettömiä haisuja. Ei vissiin masuun kuitenkaan ottanu ku ei normaalia enempää kitissyt. Mut ne hajut, HUH HUH. Totesin et pidetääs pikku paussi ennen ko uudestaan kokeillaan.

30.1.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...