8kk

Näytti olevankin jo 3kk ja 5kk neuvolakäyntejä laitettu niin laitetaan meidänkin jäppinen ;) määpä en nyt saakkaan selvää mitä toi hoitaja on kirjottanu niin pitää mennä ulkomuistista ;) hyvin kasvaa, paino ja pituus tasoittunut liikkumaan lähtemisen vuoksi. (ei siis ole enää bullapoeka), terhakka ja lujarakenteinen poika. jaksoi moneen otteeseen mainita että poika on vankaa tekoa, kuten isänsäkin. konttaa, nousee tukea vasten, muutamia askelia ottaa. hampaita 6kpl. pihtiote ja kuulo +/+. tavuja tulee. paino 10870g pituus 74cm. muut 8kk vauvat??? niin ja lupa maitotuotteile annettiin ja mainittiin että mpr rokote tulee jo 1v ikäisenä koska tartuntoja on nyt ollut suomessa ja käski olla varovainen.

30.1.2012
Boco
Boco

Nyt täytyy tunnustaa et oon ihan hintsun verran kade. Meidän 9,5kk ei vieläkään ryömi. Vaihtoehtoisilla liikuntamuodoilla pääsee eteenpäin ja taaksepäin jopa kohtuullisen nopeasti mut mie niin ootan et tuo nousis jalkojen varaan. Meillä on siis pyörivä peppukiitäjä. Hytkyttelee itteensä hirmusesti ja liikkuu tällä tyylillä vaihtelevalla menestyksellä.

Mies sanoikin, että vauhtia on enemmän kuin liikettä :D

Meillä 8kk neukkulassa oli pituutta 72,5cm ja painoa rapiat 9,5kg.

Hirmu aikaseen maitotuotteita teillä. Minä tuossa parina päivänä tein aamupuuron 1/3 maitoon, loput veteen ja voi ristus niitä pieruja. Aivan järjettömiä haisuja. Ei vissiin masuun kuitenkaan ottanu ku ei normaalia enempää kitissyt. Mut ne hajut, HUH HUH. Totesin et pidetääs pikku paussi ennen ko uudestaan kokeillaan.

30.1.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...