Persidentinvaalit

Elikkäs, meinaatkos äänestää? 8) Jos halajat niin saat toki tuoda julki kumpaa aiot äänestää Haavistoa vaiko Niinistöä? Perustelutkin saa kertoa, tai saa jättää kertomatta. :   Itse aion äänestää, äänestysneitsyys meni ekalla kierroksella. :) Itse annan ääneni Haavistolle, meidän arvot kulkee enemmän käsi kädessä kun sitten taas mun ja Niinistön.

30.1.2012
RJ89
RJ89

Noniin naiseni !

Keskitytäänkö aiheeseen? :) Jos haluaa jatkaa mielipidekiistelyä niin mielestäni paras osio olisi Lörpöttelyä. :)

30.1.2012
RJ89
RJ89

Ja kuinka negatiivisnen julkisuuskuva maailmalla on Halosesta?

Homo saa olla muttei avoimesti?

Ja tuosta muiden maiden hyväksynnästä sen verran, että on se ihme, että kun on kyse ulkomaalaisista suomessa, niin ollaan niin itsetietoisia ja "maassa maan tavalla" pauhaajia, lähettämässä ulkomaalaiset heti kotiinsa, mutta sit kuitenkin anntaan muiden maiden, vieläpä niiden vanhoillisten maiden, jotka ollaan muissa keskusteluissa tuomittu syistä tai toisesta, sanella minkälainen ihminen meillä saisi olla presidenttinä?

Ja joo, mun mielestä jokainen saa todella olla sitä mieltä kuin on ja äänestää ketä tykkää syistä joitä pitää itse itselleen oikeina ja tärkeinä. Eniten mä vihaan sitä vastakkainasettelua ja ääripääleimausta, mitä tämä koko juttu on sytyttänyt. Tyylin oot homofobikko, jos kannatat Niinistöä. Koko juttu on karannut käsistä ja pahasti.

30.1.2012
Mummy83
Mummy83

noh arvasin että kun joku äänestää niinistöä tulee siitä homofobikko ja ahdasmielinen xD  mutta mielestäni siltikin aika sääli että joku äänestää sukupuolisuhteen tai statusken perusteella ihmistä :( se kertoo paljon tästä maasta.

 

itse voisin äänestää niinistiöäkin mutta haavisto on jotenkin tosiaan ihmisläheisempi.

30.1.2012
imppuliina
imppuliina

Onko puolison homous helpommin hyväksyttävissä, jos se puoliso olis samanikäinen suomalainen akateemisesti koulutettu mies?

Olisko puolison ulkomaalaisuus helpommin hyväksyttävissä, jos hän olisi vaikka ruotsalainen tai britti?

Olisiko parturikampaaja hyväksyttävä ammatti, jos puoliso olisi vaikka nuori tai keski-ikäinen nainen?

Tuolla Haaviston puolisolla on monta seikkaa, mistä ihmiset osaa tehdä pilkkaa ja mitkä joidenkin mielestä rekee hänet sopimattomaksi presidentin puolisoksi, vaikka ne samat jutut kuitattaisiin yhdentekevänä toisenlaista taustaa vasten peilaten.

Nettiä tutkimalla löytää, että Haavisto on aikaisemmissakin tehtävissään vieraillut maissa, jotka eivät avoimesti homoja hyväksy ja puristaa valokuvissa kättä näiden kanssa. Miksi presidenttinä häntä syrjittäisiin kun nytkään sitä ei tehdä?

Mä en silti ole vieläkään päättänyt ketä äänestän tai jätänkö äänestämättä.

30.1.2012
Mummy83
Mummy83

Sralla puhuu todella asiaa ! Oon ite kiinnittänyt ihan samoihin asioihin huomion, ja onhan sekin arvojen jälkeen isossa asemassa mun äänestysinnokkuudessa et miten ehdokas kohtaa muut ihmiset. Ite arvostan sitä et kun puhuu muille, niin katsoo silmiin ja jos on aihetta niin hymyilee. :)

30.1.2012
RJ89
RJ89

2=1!

30.1.2012
imppuliina
imppuliina

äänestän jos kerkeen. ja haavistolle menisi ääni. eivät ole kovin mieleisiä minulle liiallisen eu myönteisyyden takia. ja haavistolle siksi että hän tuskin haluaa suomeen lisää ydinvoimaa koska kuuluu vihreisiin.

30.1.2012
mustikka88
mustikka88

Äänestän tottakai. Muuten ei saa valittaa

Se kumpaa äänestän on vielä auki. Kummallakin on hyviä mielipiteitä mutta myös niitä ehdottomasti mun mieltäni vastaan olevia. Täytynee ottaa paperia ja kattella kynnyskysymykset, plussat ja miikat laskentoon. Jotkin kysymykset on sellasia et oon samaa mieltä Haaviston kans mut en sit yhtään Niinistön ja toisinpäin.

30.1.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...