Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

päivälörpöttelijöitä​?

tylsää. pitäs tehä vaikka mitä taas mut ei huvita. :) voi että tota meiän narttu koiraa, oikea lämmön rakastaja, yleensä pötköttelee meiän pikkueteisessä joka on lämpimin huone, no nyt kävin hakee postin ja se viileni hetkeks niin koira meni keittiöön patterin viereen pötköttää, että semmonen tapaus, varmaan pentuna tottui liikaa lämpöön kun nukkui aina meiän vanhemman uroskoiran päällä tai vieressä :D pitäs miettiä lasten huoneen seinien väriä pitäs olla sellanen että kelpaa sit uusillekin asukkaille kun  tästä lähdetään. minkälaisista väreistä muut tykkää lasten makkareissa?

30.1.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Hienoa Misukka! :)

Myö ollaan TAAS syömässä. :D No mut ehittii vessa peseen, tarvii enää illemmalla saunan puoli sekä lattia jynssätä juuriharjalla. :)

30.1.2012
Sralla
Sralla

No ehinhän mie vallan mainiosti :D Olin 3 minuuttia vaille paikalla ja jouvuin jopa oottelee omaa vuorooni. Suorastaan uskomatonta. Tähän mennessä suoraan saanu melkein kävellä ovesta sisään ko tullu pari minsaa myöhässä.

Mut olikii vika kerta tällä erää. Nyt on kaikki kolot paikattu ja se hammaskin poistettiin tänään jonka takia hampilääkärijonoon reilu vuosi sitten menin. Varoitus on päällä jotta seuraile paria hammasta. Voi olla juurihoito edessä jossakin vaiheessa.

30.1.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Toivottavasti Misukka ehti hampilääkärii!

Mie ehin vielä kutoo villasukan kantapään ja kavennusosan, ennenkö poju heräs. Nyt on välipalat massus, ja aika siirtyä kiillottaa sitävessanpönttöä. :)

30.1.2012
Sralla
Sralla

täälläkin tyttö päikkäreillä..tosin kohta varmaan herää kun puol tuntia jo nukuttu ja sen kauempaa ei yleensä nuku. Ihan laiska päivä kyllä ollu taas, ei oikeen saa aikaseks mitään. tekis mieli lähtee ihan jossain käymään ettei menis vaan sohvalla makoiluks. Isäntä on tossa parin tunnin päästä lähdössä pelaamaan jääkiekkoa mun veljen kanssa, pitäisköhän meijen mennä tytön kanssa samalla kyydillä mummilaan. sais kahvitkin kun ei viitti kotona keittää :D tosin en kyllä mikään hirmunen kahvin ystävä oo koskaan ollutkaa, mut nyt vois maistua.

30.1.2012
reinoli
reinoli

Voi itku, mua alkaa jännittää. Kohtsillään pitäis ruveta tekee lähtöä hampilääkäriin ja isäntää ei näy ei kuulu. Paras oli ko se eilen nukkumaan mennes vielä kysy et olihan se 15.30 se sun hammaslääkäris. Joo EI todellakaan ku kolmelta. Mie taidan mennä istuu tonne vessanpöntölle ja kehittelee jotain meditointiharjotusta et josko tässä vaikka rauhottuisi jotenkin...

30.1.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Minust on kamalaa jos ihmiset vaan ryysää avuntarvitsijan ohi... Eihän sitä nyt välttämättä aina osaiskaan auttaa mut jo se meinaa jotain että pysähtyy siihen ja kysyy et voiko auttaa ja miten... Joten pisteet ainaki täältä Satumammalle. Ja vielä extrahieno juttu että on ollu tietotaitoaki!

Jes, sain yhen rästihomman tehtyä, eli kirjottelin pojan vauvakirjan taas ajantasalle. :)

30.1.2012
Sralla
Sralla

päivää!! käpästiin pikkutyttöjen kanssa kahveella ystävän luona, ja oli kiva ylläri mun iakajanalla fb:ssä kun tultiin kotio.. oli kaunis kiitos eräältä tutulta kun vähän annoin ensiapua,oli kaatunut ja loukannut jalkansa pahasti,ja minä tein minkä pystyin: muovipussista j alumesta sekä rouvan omasta kaulahuivista tein kylmäpuristussiteen, kun ei ees kaupassa (jonka edustalla kaatui) ollut minkäänlaisia ensiapuvälineitä.. niin oli niin kaunis kiitos avusta. lämmittää vnahaa sytäntä vaikka tienkin vain mikä on lähimmäisen velvollisuus,ja mitä voin.. ihmisiä oli paikalla vaikka kuinka mutta kukaan ei muka osannut auttaa :O

30.1.2012
satumamma
satumamma

Päiveetä. Meillä vauva vetelee taas sikeitä, esikko leikkii legoilla ja mie kammoksun että olisi taas hammaslääkäripäivä :/ Voi kääk mie sanon. Taitaa yksi hammas mennä juurihoidoksi. Suunnitelmissa oli tälle päivälle yksi reiänpaikkaus ja yksi hampaan poisto mut voipi olla et poistetaan hammas ja alotetaan juurihoito tuohon yhteen hampiin. Seuraavalla reissulla sit juurihoito loppuun ja reiän paikkaus. Tämmönen olis meikkiksen logiikka tässä touhussa.

Meillä on esikon huoneessa vaaleanvihreä yläosa ja hieman tummemman vihreä alaosa. Vaakalinja menee jossain 70 sentin korkeudessa vissiin, vai olisko 80cm. Valkoset kaapit ja kirjahylly, täystammi-jatkettava sänky ja tällä hetkellä keltaiset verhot.

30.1.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

nyt ku poika nukkuu ni lähden uhmaamaan pakkasta ja käyn laittaa "rikkinäisen" autoni lämmityspiuhaan ku on pakko käydä iltapäivällä kylillä.. jospa se ei tielle jätä, huhhui!

30.1.2012
ninnup
ninnup

päivää..

nyt vasta sain ton muksun nukkumaan.. oli uupunu kaveri, eihän tässä yritettykään ku 2 tuntia saada unta kuuppaan..

meillä on muuten valkoinen huone mutta yksi vaalean vihreä tehosteseinä.. semmonen raikas vaaleen vihree, tykkään tosi kovasti. tuo on vähän semmonen "vauvan huone" et sit joskus vähän isompana rempataan pojalle isompi huone ja tuo vaihtuu vierashuoneeksi.. just mahtuu tuo vieras sänky tonne ku ei oo tyhjiä seiniä, jokaisella on jotaki ni hankala sisustettava mut näin minä sen ajattelin et joskus siihen käyttöön laitetaan.. sen takia ei sit mitään erikoisempia lapsekkaampia juttuja sinne kiinteenä laitettu :)
siellä on myös sohva mikä toimii sänkynä jos tarviis syystä tai toisesta nukkua pojan kans samassa huoneessa ni on missä pötköttää ja sohvalla on ruskeeta ja beigee tyynyä. poju ei ite vielä siellä varsinaisesti asusta, päiväunia nukutaan välillä siellä.. tällä hetkellä ei ole edes sänkyä siellä :D kunhan semmosen ison pojan sängyn saa ni sit ruetaan kokeilemaan öitäkin :)

keittiö pitäs siivota mutta ku selkään koskee ihan pirusti, mikähän siellä lie nyt on.. hermosytkäyksiä on kyllä antanu jo viikon välillä ja nyt koskee koko ajan.. se se vielä puuttus ku selkä lahoais vaan sama kai se tässä konkurssissa on :/

30.1.2012
ninnup
ninnup

meiän makkariin tulee ruskean sävyjä niin jos sitä vihertävää/harmaata laittais sit tonne lastenhuoneeseen niinku vähän suunnittelinkin.

30.1.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Päivää päivää! :)

Meiän pojan huone olis maalattu limen vihreeks jos mie saisin päättää... Sopis hyvin ku on muuten sisustukses tummaapuuta ja turkoosia.

Ei me kauaa viihytty pihal... Tunti jopa! :D Eli vartti per suunta, ja puoltuntii jäällä. :D No mut poika väsähti kumminki sen verran ettei kertaaka karannu sängystä, ja kiekko kainalossa sinne muuten kävi pötköllee. ♥ 18 astetta pakkasta näytti olevan, mut ei sillä mulle oo välii enää sen jälkee ku menee kymmenen asteen yli. Samalta tuntuu. :) Kohan täs nyt keksis päikkyjen ajaks tekemistä, nii niiden jälkee voidaan pestä toi vessa. Poika rakastaa sitä hommaa, kun sillä on oma rätti, ja suihkepullossa vettä. :D Pesee sitte seiniä ja vessan sekä saunan ovee niillä. :)

30.1.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...