päivälörpöttelijöitä​?

tylsää. pitäs tehä vaikka mitä taas mut ei huvita. :) voi että tota meiän narttu koiraa, oikea lämmön rakastaja, yleensä pötköttelee meiän pikkueteisessä joka on lämpimin huone, no nyt kävin hakee postin ja se viileni hetkeks niin koira meni keittiöön patterin viereen pötköttää, että semmonen tapaus, varmaan pentuna tottui liikaa lämpöön kun nukkui aina meiän vanhemman uroskoiran päällä tai vieressä :D pitäs miettiä lasten huoneen seinien väriä pitäs olla sellanen että kelpaa sit uusillekin asukkaille kun  tästä lähdetään. minkälaisista väreistä muut tykkää lasten makkareissa?

30.1.2012
mustikka88
mustikka88

No ehinhän mie vallan mainiosti :D Olin 3 minuuttia vaille paikalla ja jouvuin jopa oottelee omaa vuorooni. Suorastaan uskomatonta. Tähän mennessä suoraan saanu melkein kävellä ovesta sisään ko tullu pari minsaa myöhässä.

Mut olikii vika kerta tällä erää. Nyt on kaikki kolot paikattu ja se hammaskin poistettiin tänään jonka takia hampilääkärijonoon reilu vuosi sitten menin. Varoitus on päällä jotta seuraile paria hammasta. Voi olla juurihoito edessä jossakin vaiheessa.

30.1.2012
misukka
misukka

Voi itku, mua alkaa jännittää. Kohtsillään pitäis ruveta tekee lähtöä hampilääkäriin ja isäntää ei näy ei kuulu. Paras oli ko se eilen nukkumaan mennes vielä kysy et olihan se 15.30 se sun hammaslääkäris. Joo EI todellakaan ku kolmelta. Mie taidan mennä istuu tonne vessanpöntölle ja kehittelee jotain meditointiharjotusta et josko tässä vaikka rauhottuisi jotenkin...

30.1.2012
misukka
misukka

Päiveetä. Meillä vauva vetelee taas sikeitä, esikko leikkii legoilla ja mie kammoksun että olisi taas hammaslääkäripäivä :/ Voi kääk mie sanon. Taitaa yksi hammas mennä juurihoidoksi. Suunnitelmissa oli tälle päivälle yksi reiänpaikkaus ja yksi hampaan poisto mut voipi olla et poistetaan hammas ja alotetaan juurihoito tuohon yhteen hampiin. Seuraavalla reissulla sit juurihoito loppuun ja reiän paikkaus. Tämmönen olis meikkiksen logiikka tässä touhussa.

Meillä on esikon huoneessa vaaleanvihreä yläosa ja hieman tummemman vihreä alaosa. Vaakalinja menee jossain 70 sentin korkeudessa vissiin, vai olisko 80cm. Valkoset kaapit ja kirjahylly, täystammi-jatkettava sänky ja tällä hetkellä keltaiset verhot.

30.1.2012
misukka
misukka

meiän makkariin tulee ruskean sävyjä niin jos sitä vihertävää/harmaata laittais sit tonne lastenhuoneeseen niinku vähän suunnittelinkin.

30.1.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...