argh!!!

Nyt ne minun vanhemmat ihan pokkana vaan soitti että haluaisivat meidän lapsen yökylään ensi viikonloppuna. Mitään muuta ei puhuttu, tämä oli ainoa lause! Sanoin ettei sovi kun meillä ohjelmaa koko viikonlopuksi. Siihen sitten jäi keskustelut. Ei sanallakaan siitä että eivät ole noin kolmeen viikkoon puhuneet minulle eikä ottaneet yhteyttä. ei edes kysytty miten minun raskaus menee. En oikeesti enää tiedeä mitä tehdä!!! Ne yrittää taas vaan vaieta asioista ja antaa niiden olla ja eleltään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Minä en siihen pysty, minua on loukattu liikaa. Ja se että meidän kasvatus periaatteita on lähdetty arvostelemaan meidän lapsen kuullen ja muille sukulaisille!!!

30.1.2012
kesätytsä
kesätytsä

jaahast.. tuohan kuulostaa ihan anopilta..

se on vaan sanottava että itehän ette tule tapaamaan.. säännöt on samat kotona ja vieraissa ja jos ei ole ni sit pysytään kotona.. näin minä oon sanonu, kivittäkää vaan.. kyllä jokainen vanhempi asettaa rajat omille lapsilleen ja niitä on muiden kunnioitettava eikä mennä teilaamaan..

misukkaa peesin kyllä..

30.1.2012
ninnup
ninnup

Varsanaista. Vai että et anna tavata lapsenlasta jos et päästä yökylään... Älä anna periksi! He voivat tulla tapaamaan päivällä tai te voitte mennä sinne. Ei tapaaminen yökylää vaadi. Ja niin kauan kun meininki on tuo että lapselle opetetaan että omat vanhemmat tekee väärin niin en antaisi, EN MISSÄÄN TAPAUKSESSA.

Me meinattiin, että esikko saisi ensi kesänä mennä isovanhempiensa luokse viikoksi. Mutta ukki mokoma on alkanut pelata lapsen kautta ja opettanut ettei meitä vanhempia tarvitse totella ja kyllä karkkia saa syödä just ennen ruokaa, oikein tuputtaa et syö ku vanhemmat kieltää. Turha kuvitella että meidän lapsi menee pois meidän valvovan silmän alta kun tuolla menolla meinaa. Ja sitten ukki kehtaa vielä sanoa et kyllä hän tietää paremmin. Ehkä meillä isäntä tietää vielä paremmin ku aina saanut omasta isästään kärsiä.

Ja sitten tähän kaupantekijäisiksi ukki ihmettelee että miksi lapsi ei tottele häntä. Tjaa, olisko niillä omilla opetuksilla asian kanssa mitään tekoa. EI TIETENKÄÄN!

Eli ymmärrän sua täysin ja olen 100% sinun puolellasi tässä. Anna niitten isovanhempien meuhkata ja anna piutpaut kunnes suostuvat asioista puhumaan.

30.1.2012
misukka
misukka

Mut kun nyt minua sitten syytetään etten anna heidän tavata lastenlasta!

En vaan nyt halua antaa tällä hetkellä hoitoon, ennen kuin asiat todellakin on puhuttu selväksi. Ja he kun menevät asioissa lapsen puolelle. Tarkoitan tällä, että tottakai lasta harmittaa kun komennetaan ja silloin vanhemmat ovat inhottavia ja epäoikeidenmukaisia lapen mielestä. Ja tällöin he myötäilevät lasta, että voi sinua raukkaa ja toteaa että odotas kun olemme kahdestaan niin tehdään kaikkea kivaa mitä vain haluat. Ja me vanhemmat ollaan taas niitä ilkimyksiä. Itse olen aina todennut että rajat ovat rakkautta. Emme me turhasta komenna, vaan asiasta!

 

30.1.2012
kesätytsä
kesätytsä

No jopas. Minäkään en koko tarinaasi tunne mutta on kyllä kurjaa jos tunnet itsesi loukatuksi ja toiset yrittää lakaista asiat maton alle. Minä voisin olla niinkin ilkeä etten antaisi lasta yökylään ihan periaatteesta ennen kuin asiat on käyty läpi. Ethän sinä tuossa tilanteessa voi edes luottaa lasta vanhemmillesi jos kerran eivät teidän kasvatusmenetelmiä hyväksy. Todennäköisesti tekisivät oman päänsä mukaan ja teiltä menisi pitkäaikainen työ ihan hukkaan.

30.1.2012
misukka
misukka

en oo aikasempaa tarinaa lukenu mut kuulostaapa kurjalta koko homma :/ tosi inhottavaa tuollainen "niinkuin mitään ei ois tapahtunutkaan" -käytös :(

jaksuja sinne 3

30.1.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...