Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huomenta mammat :) X.X

I hate mondays. Väsyttää ihan törkeen paljon, pakkasta mahottoman paljon, ja pojat pitäs muka herättää tähän aamuun. Hitto ku lupasin viiä miehen töihin... Ehkä hiukka mieluummin oisin vielä nukkunu X) Tännää ois taas hirveesti hommia, tarviisin sanotaanko vaikka neljä tuntia enemmän aikaa tähän päivään :D   Mitäs mammojen maanantaihin? :)

30.1.2012
riu
riu

huomenta.

täällä oli herätessä 27 astetta... oli piiiiikusen viilee jo sisälläkin. yö meni tavanomasesti persiilleen eilen sai pätki ekakerran korviketta ko heitin kaikki munakkaat pihalle päiväksi että sain siivottua. niin maha vissii meni kipiämmäksi mitä pitkiinaikoihin moisesta tavarasta. nooooh... toivottavasti ei tänään oo enää kipee... tänään piti tulla kaveri käymään mutta ei vissii tuu ko on noin paljon pakkasta. pätki on jo ekoilla unillaan ja esikoinen rymyää isäsä kanssa. isimies menee koululle ja onneksi on lyhyt päivä. kaipaa noiden öiden kanssa jo vähän lomittajaa josko sais vetästä kunnon päikkärit.

30.1.2012
imppuliina
imppuliina

huomenta.. mulla on ihan jees päivä, nukuttiin kaikki niin hyvät unet 3
täällä on hulppeat -28,5, eli ei ainakaan ulos lähdetä.. sisällä on ikkunoiden lähellä +17, muualla huoneissa +19, himpun viileetä mun makuun.. mies lämmittää uunin kuhan tulee 4 jälkeen.. 

jaha, nyt alko väsy kiukku eli päikkärit ilmeisesti silti nukutaan aamupäivällä vaikka herättiin vasta liki päikkäriaikaan.. täytynee siis lähtee maidon lämmitykseen :)

30.1.2012
ninnup
ninnup

Tänään täytyy tehä inventaario vaatekaappiin. eli äitiysvaatteet varastoon ja nyt oikeesti ne vaatteet mitä en käytä niin pussiin ja miehen pikkusiskoille. kohta en voi niillekään antaa vaatteita kun ne on jo pitempiä kuin minä :D johan nuo on ylä-asteella ja minä tämmönen 154cm tappi. :D

30.1.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

*pärssskissss atshiiiii niisk niisk* - huomenta vaan..hyvin flunssaista sellaista! kuun vaihteen kirjallisia töitä tässä tehny,apk käyny kohta,takasta saa pellit koht kiinni ja pyykki koneesta saa pyykit rumpuun. Volvo lämpeemään ja kohta menoa ystävän luokse kahveelle..

30.1.2012
satumamma
satumamma

Joo mie katoin kans että onpa halpaa..mut niin sääli pieniä paketteja.. mies syö yksin yhtä paljon kun nelihenkinen perhe :P. Pakko ostaa aina toi 600g paketti..ja Prismassa se ei oo kun sen 2,39 tjn :). Puuh..jotain semmosta muonaa pitää laittaa että saa kerrasta ison saavillisen,saattaa riittää pariin syönti kertaan :D

30.1.2012
jeini
jeini

Huomenta :). Tossa seittemän aikaan jo raahauduin ylös..enkä ole tehny mitään :)). Poitsu nousi äsken ja nyt puuhamatolla pyörii tyytyväisenä :). Jaa-a..kattoo jos kävis vähän ulkoilemassa tänään ei ois onneks kun -12 astetta..Kauppareissukin ois tänään taas edessä..jos sitä ostas hiusvärin sieltä sitten ja värjäis takas omanväriseks ruskeeks ja vetäsis raitoja..alkaa tää vaalee tökkii kun vähän väliä sais olla puunamassa ettei näkys tommonen ruma juurikasvu..kuukaus sitten suunnilleen värjäsin ja nyt oli 2cm tyvikasvu :(. Ei viittis joka kuukaus värjäillä ettei hiukset kärsis.. mut jooh..omaa väriä ja raitoja niin riittää 2kk välein tuunaus :). Mitähän hyvää sitä tällä viikollatekis..jotain parin päivän ruokia? ideoita?

30.1.2012
jeini
jeini

huomenta, esikoinen heräs jo seittemältä. hää on flunssassa, limaa yskii koko ajan, toissa päivänä ei pysyny mikään sisällä kun limaa oli niin paljon. vauvallakin on vähän nuha. ja itellä  vuoti eilen nenä. mutta toivottavasti selvitään näillä oireilla eikä kellekään tuu kuumetta.

hiih, me saatiin tatuointi ajat jo päivälle 8.2.! tuli vähän äkkiä :D mutta ei haittaa, tyttöjen nimet ja synt.aika, siis tulee minulle kaunolla ja miehelle tatuoidaan sellaset tuntolevyt missä lukee tyttöjen nimet ja syntymäaajat. molemmille ekat tatuoinnit niin jännittää vähän :D mutta vihdoin saadaan ne.

täällä ei oo pakkasta onneks kuin se -21.

30.1.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Ainii ja Beibille tsempit kokeeseen. :)

Meil on jo kevät tulossa koska tunti tunnilta aikaistuu aamuherätys. No ihan ihmisten aikoihi kumminki kun näitä lukee, eli seiskalta nykyää.

30.1.2012
Sralla
Sralla

Huomenta! :)

Uhmalta kuullostaa Suti?

Myö lähtään lounaan jälkeen "pelaa lätkää" pojan kans. :) Ei meil oikee sen kummempii suunnitelmii... Kohan vessa saatas pesastua jossain välis. :)

30.1.2012
Sralla
Sralla

Huomenta

Meillä on rauhallinen aamu.Mies ja koululaiset jo lähti ja 4-vuotias

on ollut mummolassa eilisestä.

Pyykkiä pyörii ja kunhan tästä heräillään lähdetään lenkkeilemään.

Postiin viedään yx paketti ja jos hakis kirjastosta pari kirjaa samalla.

Kylmä on -22 joten ei huvita hirveesti ulkoilla.

Iltasella on yhdet synttärikutsut ja odotan pääsyä herkkupöytään=)

30.1.2012
huiskutin
huiskutin

Mitesw muutkii on näin unisia? :D

Onnellinen kiitos kovasti,k energiaa tähän tarvii, tai sitten hurjan määrän kofeiinia. Väsyttäääää........ No, ei se auta ku pakata tyttö valmiiks kouluu varten, ja ite keskittyy omiin tehtäviin. Voi hitto, miks ihmeessä mie halusin alottaa opiskelun???

 

Kiitos ilmaisesta vinkistä, miekii taijan jysäyttää pyykkikoneen päälle :)

30.1.2012
riu
riu

Huomenta. Aamukahvilla ja -nannilla tässä ollaan vauvan kanssa. Viimeyön nukkumisen meni tuolla pian 7 viikkosella 4h, 2h, 1h, 1h.. se ei enää aamuyöllä (aamulla) niin nukuta! ;-) Pakkasta on taas 28 astetta..

30.1.2012
pelargoni1
pelargoni1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...