Huomenta mammat :) X.X

I hate mondays. Väsyttää ihan törkeen paljon, pakkasta mahottoman paljon, ja pojat pitäs muka herättää tähän aamuun. Hitto ku lupasin viiä miehen töihin... Ehkä hiukka mieluummin oisin vielä nukkunu X) Tännää ois taas hirveesti hommia, tarviisin sanotaanko vaikka neljä tuntia enemmän aikaa tähän päivään :D   Mitäs mammojen maanantaihin? :)

30.1.2012
riu
riu

huomenta.

täällä oli herätessä 27 astetta... oli piiiiikusen viilee jo sisälläkin. yö meni tavanomasesti persiilleen eilen sai pätki ekakerran korviketta ko heitin kaikki munakkaat pihalle päiväksi että sain siivottua. niin maha vissii meni kipiämmäksi mitä pitkiinaikoihin moisesta tavarasta. nooooh... toivottavasti ei tänään oo enää kipee... tänään piti tulla kaveri käymään mutta ei vissii tuu ko on noin paljon pakkasta. pätki on jo ekoilla unillaan ja esikoinen rymyää isäsä kanssa. isimies menee koululle ja onneksi on lyhyt päivä. kaipaa noiden öiden kanssa jo vähän lomittajaa josko sais vetästä kunnon päikkärit.

30.1.2012
imppuliina
imppuliina

Tänään täytyy tehä inventaario vaatekaappiin. eli äitiysvaatteet varastoon ja nyt oikeesti ne vaatteet mitä en käytä niin pussiin ja miehen pikkusiskoille. kohta en voi niillekään antaa vaatteita kun ne on jo pitempiä kuin minä :D johan nuo on ylä-asteella ja minä tämmönen 154cm tappi. :D

30.1.2012
mustikka88
mustikka88

huomenta, esikoinen heräs jo seittemältä. hää on flunssassa, limaa yskii koko ajan, toissa päivänä ei pysyny mikään sisällä kun limaa oli niin paljon. vauvallakin on vähän nuha. ja itellä  vuoti eilen nenä. mutta toivottavasti selvitään näillä oireilla eikä kellekään tuu kuumetta.

hiih, me saatiin tatuointi ajat jo päivälle 8.2.! tuli vähän äkkiä :D mutta ei haittaa, tyttöjen nimet ja synt.aika, siis tulee minulle kaunolla ja miehelle tatuoidaan sellaset tuntolevyt missä lukee tyttöjen nimet ja syntymäaajat. molemmille ekat tatuoinnit niin jännittää vähän :D mutta vihdoin saadaan ne.

täällä ei oo pakkasta onneks kuin se -21.

30.1.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta

Meillä on rauhallinen aamu.Mies ja koululaiset jo lähti ja 4-vuotias

on ollut mummolassa eilisestä.

Pyykkiä pyörii ja kunhan tästä heräillään lähdetään lenkkeilemään.

Postiin viedään yx paketti ja jos hakis kirjastosta pari kirjaa samalla.

Kylmä on -22 joten ei huvita hirveesti ulkoilla.

Iltasella on yhdet synttärikutsut ja odotan pääsyä herkkupöytään=)

30.1.2012
huiskutin
huiskutin

Mitesw muutkii on näin unisia? :D

Onnellinen kiitos kovasti,k energiaa tähän tarvii, tai sitten hurjan määrän kofeiinia. Väsyttäääää........ No, ei se auta ku pakata tyttö valmiiks kouluu varten, ja ite keskittyy omiin tehtäviin. Voi hitto, miks ihmeessä mie halusin alottaa opiskelun???

 

Kiitos ilmaisesta vinkistä, miekii taijan jysäyttää pyykkikoneen päälle :)

30.1.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...