Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Iltaa, onko mammoja linjoilla? :)

Huhhuh, kun väsyttää taas. :) Pyykkivuori on edelleen valtava. Huomasin, että mun pesukoneessa on vääränlainen liitäntä ja joutuu käydä ostaan jonkun välikappaleen sile. Noooou! Kävin sitten ensimmäistä kertaa elämässäni pesemässä pesutuvassa pyykkiä. :D Huomenna sit varmaan toinen koneellinen käytävä pyöräyttään, kun ei ennen viikonloppua kummikaan kerkee taas kaupoille osteleen mitään liitäntöjä. :P Samaten tiskikoneeseen tarvii jonkun väliosan siihen eli joudun käsin toskaan vielä ainakin viikon, pläääh! :/ Ulknakin käytiin, mutta ei siellä tarennut kauaa notkua. Neiti kyllä huusi kuin hyeena, kun ei ois tahtonu sisälle tulla, mut omat sormet ja varpaat oli niin jäässä ettei tarennu puolta tuntia kauempaa olla. :P Tehtiin tossa ilalla neitin kanssa dippiä ja porkkana-, kurkku- ja paprikatikkuja (ja mammalle vähän sipsiä lisäks) ja katsottiin leffaa. :) Ja makeisiks viinirypäleitä ja mandariineja. Namnam, kun olikin hyvää. :) Nyt neiti ja koiruus nukkuu ja itse naun hiljasuudesta. :D Mitäs sinne muille taas? :)

29.1.2012
Monster
Monster

täydet sympatiat maarulle.. täällä on aikalailla sama ilman migreeniä vaan, sen eestä koskee sitten selkään kyllä.. mulla vaan lääkärin ohje koviin kipuihin oli e-pillerit tahi raskaus :/ saapi sen paketin buranaa ja vähän muutaki nappasta kyllä sen ihanan nelipäiväisen aikana..

meilläkin poju nukkuu, kainalossa ja melkosessa sykkyrässä.. yritin suoristaa vähän ni vetäs ittensä takas kasaan.. kaippa siin sit on hyvä.. meinasin iteki nukahtaa kunnes mies toi koneen ni havahduin ja tulin vielä kattoo mitäs tänne kuuluukaan :)
päätä särkee taas vaihteeks :/

29.1.2012
ninnup
ninnup

Siis noi pesukoneen liitännät on kyllä niin unkeellisia. Kerran jouduin ostaa vissii kolme erilaista ennenkö sitte se kolmas oli oikee. Mut toisaalta, nyt mun työkalupakkini onki semmottinen et ku ostin uuden koneen, ni sieltä löytyki heti suoraan sopiva liitin. :D

Joko ihan tosissaa Wanhankurpan vauveliki on vuoden..? Kamalaa vauhtia menee aika.

Meil meni ilta mukavasti mummilassa. :) Sovittiin et tiistaina lähtäänki bussilla mummin mukana kaupunkii. Ekaa kertaa siis aattelin pojan kans sellasella matkustaa. Vähän vaan ahdistaa jos tällaset kelit nii pitäs olla vaatetta ihan törkeesti, mut sitte pitäs bussissa taas heittää vaatteet pois, ja plaah. Mut kai se jotenki menee. :)

29.1.2012
Sralla
Sralla

Mie oottelin kans ninnup pitkään ennenko luovutin et pakko kai se on ite aloittaa! :D

Vitsi lastensynttärit on niin ihania. 3 Meilläkin reilu kuukaus enää 2vuotisiin. Iiks, kun tahtoo jo alkaa intoomaan ja suunnitteleen. :D

29.1.2012
Monster
Monster

Paikalla. Vaan suihku isännän seurassa kuhtuu. Lapsoset on just laitettu petiin. Pienempi taitaa koisia jo ihan täysin, isompi vielä vähän köhiskelee ja vastustelee unta.

29.1.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

no vihdoin :D

oottelin josko joku alottaa ketjun ku mulla usein niin et ku rupeen tekee jotain ketjua ni samaan aikaan joku muuki tekee ni oottelen aina tappiin saakka ensin XD

miesväki rupee iltapalalle ja sit lähtään kylpyyn.. pyykkiä pesin koneellisen ja pikapesukoneellinen on vielä oottelemassa ripustusta, pikapesu kun on meillä se 2 kiloo ni sain hyvin nuo vauvan rievut pestyä kaikki mitä korissa oli :D ei tarvinnu sitä liki 2 tunnin ohjelmaa pyörittää semmosen määrän takia.. mun auto on edelleen rikki.. tai no ei se rikki oo mut tiiä uskaltaako sillä ajaa ku varottelee jotain pakokaasujuttuja, huoh! mies kävi sillä ajelemassa aiemmin mutta mua hirvittää jos siihen tuleeki sit isompi vika ku ajaa..

poju on oppinu seisomaan kunnolla ilman tukia :D koko ajan topottaa jossain onnessaan XD askeleita odotellessa 3

29.1.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...