Ja taas kaikki kipeenä!

Huhhei, meil on taas kaikki kolme kuumeessa! Sama ralli käytiin tasan kolme viikkoa sitten, sillon kuumeet oli kaikilla neljässä kympissä, isoin lapsi jopa hallusinoi. Miten muuten siihen pitää suhtautua? Pitääkö lapsi saada tajuamaan hallusinaation epätodellisuus vai olla "juonessa mukana"? Tilannetta ei yhtään paranna se, et itekin olen 38asteen kuumeessa ja kovassa yskässä. Mulla tosin on jo selvästi voiton puolella tää! Ärsyttää vaan, kun sillon kun lasten kuumeet viimeks laski, niin ukko nostatti itelleen neljänkympin kuumeen ja kun hän oli tervehtyny, niin sit alko mulla kurkkukipu ja yskä, lopulta kuume. Ja nyt kaikki taas alusta!!   Kohtalotovereita? Lohduttavia sanoja?

29.1.2012
zili
zili

Voi ihanaa, kiitos vastauksista!:) Heti tuli parempi mieli.

 

Nyt onneks on sen verta lievempi kuume, et pienimmällä on noussu vähän päälle 39:n ja isommat on sit 38-39 välillä. Ei siis ollenkaa oo ees petikunnossa nää termiitit ;)

Tää viime kuumeen aiheuttama hallusinaatio tuli siis 4 vuotiaalle tytölle. Ihmettelin olkkarissa, et yskiikö tyttö omas sängys, ku kuulu sellasta tyrskimistä. Menin sit kattoo, et mistä on kyse, niin likka nauraa käkätti siel ja tuijotti katon rajaa. Tiiättekö, ihan ku jostain kauhuleffasta! No, onneks oli kuitenkii kiva "kuva" minkä näki :) Ei osannu sitä terveenäkään kertoa, et mitä siinä kuvassa oli, puhu vaan kuvasta. Mut oli se tytöllekin hämmentävää, kun äiti yrittää selittää, ettei sitä oikeesti oo, vaikka ite sen selvästi näki. Välillä niinku palas tähän maailmaan ja tuijotti minua ihan peloissaa, et mikä on vialla. Ja sit taas hetken päästä rupes tuijottaa sitä kuvaa ja nauramaan. Kannoin tytön sit avonaisen parvekkeen oven eteen, et sais sen kuumeen pian laskee. Siinä sit viel hetki ihmeteltiin tilannetta ja sit se onneks loppu! Lasten iskä oli ihan paniikissa ja mesos vaan vieressä, et mikä sitä vaivaa?? Miks se on tollanen??  Se ei taas minusta tuntunu hyvältä lähestymistavalta, nin siks ite pehmeesti yritin tuoda todellisuuden tytölle, mut kyselin sit kuitenkii tilanteen aikanakin siitä kuvasta ja et mikä siinä naurattaa. No, ei osannu kertoa, ei.

 

No nyt ei tosiaan oo onneks ton kuumeen kaa ongelmaa, mut tuo noiden yskä on tosi pahan kuulonen. Ihan siis keuhkojen pohjasta tulee! Mut se kuulemma on tän vuoden flunssalle ominaista. Mul on itelläni kyl tää yskä ihan tosi kipee, et käy kyl sääliks lapsia :'(

Ja sain eilen kuulla, et tyttöjen serkun päiväkodissa on norovirusta, et eiköhän se sit koputtele jo tuol ovella, jahka kuumeesta selvitään. Yyh, sitä en kyl enää jaksais!

30.1.2012
zili
zili

Voi teitä ! Jaksamisia sinne ystävä hyvä ! Kirpulle paljon haleja, sekä isosiskoille !

tohon hallsunaatioon en osaa vastata mitään, kaveri oli joskus pienenä sanonu kovassa kuumeessa kun oli juomassa kuumaa mehua että "kohta tähän hukkuu koko talo", tuijotti siis mukia peloissaan.

30.1.2012
Liis
Liis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...