sähkötupakoivia mammoja?

kellään kokemusta sähkötupakasta? vaikka luinkin juuri miten se imee kehosta happea (ja mitähän kaikkea  muuta se oikeakin tupakka sen lisäksi tekeekään...)  niin oon alkanut  miettimään siitä kuitenkin turvallisempaa vaihtoehtoa tupakoimiselle. itselläni siis kohta 12v tupakointia takana, enkä koe vieläkään olevani riippuvainen itse nikotiinista,mutta siitä sosiaalisesta puolesta kylläkin.  juuri kotosalla saikkua viettäessä olin yli viikon polttamatta, eikätehnyt edes mieli. mutta hetikun arki alkoi ja työt ja kahvit ja autolla reissaamiset, niin johan taas alkoi käryämään.   oon miettinyt, ettäjos oisi nikotiiniton ja myrkytön tupakka, niin sitä voisin vedellä, mutta kun lyijykynällä imitointi ei ihan aja  samaa  asiaa ;) korvaustuotteita en oo aatellukkaan lopettamiseen, sillä se nikotiinittomuus ei olekkaan se ongelma koskaan ollut,vaan pinttynyt mieltymys siihen,  että polttelu kulkee käsikädessä kahvin, kahviseuran, töitten,alkoholin ja autolla reissaamiseen.   tapaa en ole saanut enkä tuota mieltymystäpois vaikka olen yrittänytkin. tuloksena oli se, etten voinut  enää juoda kahviakaan,enkä käydä edes  muittenmukana pihalla,vaan  istuin  yksinnurkassa pillimehu kourassa ja mietin millä  pidän kädet  kurissa seuraavalle  työmaalle siirtyessäni.   no joo. eli joskos se sähkötupakka oisi kahdesta pahasta se vähemmän paha sitten?millaisia kokemuksia mammoilla on siitä?

28.1.2012
Blanco
Blanco

nyt on creensmokelta tilattu alotuspakkaus:)

löytyi ihan suomenkieliset sivutkin x))

30.1.2012
Blanco
Blanco

Blanco, tuolta samaisesta puljusta hankin omani, makso pikkasta vajaa 70e se aloituspakkaus. Jos Helsingin suunnalla liikkuu, kannattaa mennä paikanpäälle kokeilemaan eri makuja:)

29.1.2012
minimii09
minimii09

ok. itse kyllä veikkaan jotta tarpeisiini vastaa ennenkaikkea se imuttamalla toimiva, jotta  oisi tarpeeksi lähellä oikiaa tupakkaa:) creensmokelta kattelin  jotain alotuspakkausta, mutta voi helavata kun oon urpo heti kun suomenkieltä ei ole  käytössä...

29.1.2012
Blanco
Blanco

oorait! tää mammaon kuullut tarpeeksija meinaa tilata sellaisen:)

haluaakojoku suositella  jotain laadukasta alotuspakkausta tupakan näköselle/makuselle ja imettävälle nikotiinittomalle?

29.1.2012
Blanco
Blanco

täällä on yksi kyseisen pötkäleen avulla lopettanut! Polttoja takana 7 vuotta ja päätin et nyt saa riittää kun toistuvat keuhkoputken tulehdukset alkoivat frituttelemaan. No menin ja ostin, tosin nikotiinittomana, vaan mulleppa kävi niin et en jaksanu latailla sitä joten jäi "tupruttelut" väliin ja jotenki se oli kyl niin työlästä painonsa ansiosta et kaappiin jäi lepäämään mutta pääsinpäs eroon itse myrkystä! Tosin nyt jauhaa aktiivisesti suussa purukumi ja oon siihen koukussa. Hassua ajatella et ennen aamusin oli mielessä ne ekat savut ja oma rauha, nykyään purkka ajaa saman asian ja saan "Sen" tunteen:D Kaverit on myös lopettanut sähkiksen avulla hyvällä menestyksellä, mut pikkusen erityyliin kun mä.. Malleissa on kyl eroja, ite panostaisin näin jälkeenpäin siihen höyrystäjään, nimittäin jos sitä höyryä ei tuu tarpeeks niin hermot menee:) Akkukin ois kiva olla kestävä ettei joka henkosen välissä tarvii latailla:D

28.1.2012
minimii09
minimii09

mie kanssa just lueskelin että ne nikotiinittomat sähkötupakat tupakanmakuisina  ja näkösinä oisi just mun juttu:)  ja että jos nytjostain syystä onpakko sitä nikotiinia johonkin väliin saaha,  niin vara-aski normitupakkaa kulkee aina mukana.  mut että  uskoisin sen nikotiinittomankin avulla pötkiväni melko pitkälle eikäoisi niinvaikeaa sen "tavan" lopettaminen;)

hirvittää vaan tilailla mitään ulkomaisilta sivuilta kun oon aina niitten suhteen niin epäilevä..

28.1.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...