Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

sähkötupakoivia mammoja?

kellään kokemusta sähkötupakasta? vaikka luinkin juuri miten se imee kehosta happea (ja mitähän kaikkea  muuta se oikeakin tupakka sen lisäksi tekeekään...)  niin oon alkanut  miettimään siitä kuitenkin turvallisempaa vaihtoehtoa tupakoimiselle. itselläni siis kohta 12v tupakointia takana, enkä koe vieläkään olevani riippuvainen itse nikotiinista,mutta siitä sosiaalisesta puolesta kylläkin.  juuri kotosalla saikkua viettäessä olin yli viikon polttamatta, eikätehnyt edes mieli. mutta hetikun arki alkoi ja työt ja kahvit ja autolla reissaamiset, niin johan taas alkoi käryämään.   oon miettinyt, ettäjos oisi nikotiiniton ja myrkytön tupakka, niin sitä voisin vedellä, mutta kun lyijykynällä imitointi ei ihan aja  samaa  asiaa ;) korvaustuotteita en oo aatellukkaan lopettamiseen, sillä se nikotiinittomuus ei olekkaan se ongelma koskaan ollut,vaan pinttynyt mieltymys siihen,  että polttelu kulkee käsikädessä kahvin, kahviseuran, töitten,alkoholin ja autolla reissaamiseen.   tapaa en ole saanut enkä tuota mieltymystäpois vaikka olen yrittänytkin. tuloksena oli se, etten voinut  enää juoda kahviakaan,enkä käydä edes  muittenmukana pihalla,vaan  istuin  yksinnurkassa pillimehu kourassa ja mietin millä  pidän kädet  kurissa seuraavalle  työmaalle siirtyessäni.   no joo. eli joskos se sähkötupakka oisi kahdesta pahasta se vähemmän paha sitten?millaisia kokemuksia mammoilla on siitä?

28.1.2012
Blanco
Blanco

nyt on creensmokelta tilattu alotuspakkaus:)

löytyi ihan suomenkieliset sivutkin x))

30.1.2012
Blanco
Blanco

Blanco, tuolta samaisesta puljusta hankin omani, makso pikkasta vajaa 70e se aloituspakkaus. Jos Helsingin suunnalla liikkuu, kannattaa mennä paikanpäälle kokeilemaan eri makuja:)

29.1.2012
minimii09
minimii09

ok. itse kyllä veikkaan jotta tarpeisiini vastaa ennenkaikkea se imuttamalla toimiva, jotta  oisi tarpeeksi lähellä oikiaa tupakkaa:) creensmokelta kattelin  jotain alotuspakkausta, mutta voi helavata kun oon urpo heti kun suomenkieltä ei ole  käytössä...

29.1.2012
Blanco
Blanco

ja sit sano että kannattaa ottaa tuolla napilla, eli nappia painetaan aina imettäessä.. sano että se automaattisten akut ei oo kovin hyvin suojattuja että jos sitä nestettä pääsee valumaan sinne akkuun jostain rakosesta ni voi olla vaarallinen peli.. siinä ilmeisesti syy miksei oo vieläkään mulle hommannu sitä napitonta

29.1.2012
ninnup
ninnup

hoplaashopissa on kuulema tälläkin hetkellä varastossa :) sivut on englannin kielellä mutta suomalainen firma..

tuo mies tutkii nyt varmaan loppupäivän niitä kauppoja mistä löytyy :D höyry häyrinen tupakoineen

29.1.2012
ninnup
ninnup

jaa no uudestaan ku katoin ni ei ollukaan ekana, finnvape on siis firma mikä on luotettava ainaki

29.1.2012
ninnup
ninnup

nikotiinittomilla nesteillä suomesta voi tilata.. ootappas isimies tutkii internetin saloja ;)

välissä hihkas että koska kiinassa on uusivuosi menossa niin varastot voi olla vähän joka firmalla tyhjillään..

ego-C aloituspaketti hihkas tuolta.. googleen jos laitat ego-c aloituspaketti ni ekana on (kuulemma) luotettava firma, aukaseevat verkkokaupan helmikuun alussa kun ovat varaston vaihtaneet toiseen paikkaan ni on pieni katkos tässä välissä (johtuen myös tuosta kiinan uudesta vuodesta). tai laitteita kait on mut nesteitä ei..

29.1.2012
ninnup
ninnup

oorait! tää mammaon kuullut tarpeeksija meinaa tilata sellaisen:)

haluaakojoku suositella  jotain laadukasta alotuspakkausta tupakan näköselle/makuselle ja imettävälle nikotiinittomalle?

29.1.2012
Blanco
Blanco

ja miehen kaveri joka tilas samaan aikaan miehen kans ton pötkylän vaihto kuukauden jälkeen nikotiinittomaan nesteeseen ja on sillä pärjänny ..

29.1.2012
ninnup
ninnup

meillä on mies lopettanu kokonaan muun sauhuttelun ku sähkösen ja tän mamman kaveri myös niin että polttelee vaan sillon tällön yhden.. nytkin ku kävi meillä kylässä ni tuossa seurana huitas oikean tupakin mutta muuten vaan sähköstä.. olen itekki kokeillu mut meillä on vaan noita mistä imutetaan nappia painamalla, mä ehkä tarviisin sen missä tulee ku vaan imasee että tulis se ihan oikianlainen fiilis siihen hommaan.. toistaiseksi olen vielä oikean tupakin varressa..

mut miehellä kävi tosi helposti tuo.. yli 10 vuotta polttelua takana ja reippaasti aski meni päivässä ja sen päivän aamuna ku tuli tuo vehje ni oli kerenny kolmet savut ottaa ennen ku postipate toi sen paketin ja siihen loppu. ensin poltteli niitä tupakin makusia mut sit siirty kokonaan muihin makuihin ku ei enää sietäny niitä ollenkaan :D tällä hetkellä lienee nallekarkin maku tuossa pötkössä..

ne on ne kaikki tutkimukset vetästy ihan överiks ku viimekski mitä luettiin joku tutkimus sähkötupakan vaaroista ni ne oli siinä laittanu tupakoimattomat ihmiset polttamaan nikotiininesteitä ni tottakai ne tekee haittoja, nikotiini tekee haittoja elimistöön.. oikeammanlaisen tuloksen oisi saanu ku oisivat tehneet sen niin päin että tupakoivan olisivat laittaneet polttamaan sitä että mikä ois se ero tai tupakoimattomalle nikotiinittomia nesteitä et onko siinä muuta haitallista ku se nikotiini jne..

mut siis mies on ainaki todennu että ne tupakoinnin aikana olleet "vaivat" on häipyny, makuaisti toimii, hajuaisti toimii, yskä on kadonnu, henkee ei ahdista eikä hengästy liikkuessaan niin herkästi.. nämä siitä ku ne myrkyt jäi pois, tottahan se nikotiini vielä verenkiertoon vaikuttaa samalla tavalla ku ennenki, sormet on koko ajan kylmät ku nikotiini häiritsee sitä ääreisverenkiertoa et siinä lienee ainoa haitta mitä on havainnu nyt n. puolen vuoden sauhuttelun jäljiltä :D

29.1.2012
ninnup
ninnup

täällä on yksi kyseisen pötkäleen avulla lopettanut! Polttoja takana 7 vuotta ja päätin et nyt saa riittää kun toistuvat keuhkoputken tulehdukset alkoivat frituttelemaan. No menin ja ostin, tosin nikotiinittomana, vaan mulleppa kävi niin et en jaksanu latailla sitä joten jäi "tupruttelut" väliin ja jotenki se oli kyl niin työlästä painonsa ansiosta et kaappiin jäi lepäämään mutta pääsinpäs eroon itse myrkystä! Tosin nyt jauhaa aktiivisesti suussa purukumi ja oon siihen koukussa. Hassua ajatella et ennen aamusin oli mielessä ne ekat savut ja oma rauha, nykyään purkka ajaa saman asian ja saan "Sen" tunteen:D Kaverit on myös lopettanut sähkiksen avulla hyvällä menestyksellä, mut pikkusen erityyliin kun mä.. Malleissa on kyl eroja, ite panostaisin näin jälkeenpäin siihen höyrystäjään, nimittäin jos sitä höyryä ei tuu tarpeeks niin hermot menee:) Akkukin ois kiva olla kestävä ettei joka henkosen välissä tarvii latailla:D

28.1.2012
minimii09
minimii09

mie kanssa just lueskelin että ne nikotiinittomat sähkötupakat tupakanmakuisina  ja näkösinä oisi just mun juttu:)  ja että jos nytjostain syystä onpakko sitä nikotiinia johonkin väliin saaha,  niin vara-aski normitupakkaa kulkee aina mukana.  mut että  uskoisin sen nikotiinittomankin avulla pötkiväni melko pitkälle eikäoisi niinvaikeaa sen "tavan" lopettaminen;)

hirvittää vaan tilailla mitään ulkomaisilta sivuilta kun oon aina niitten suhteen niin epäilevä..

28.1.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...