6kk ja omassa huoneessa nukkuminen

Ugh, tänään se on edessä. Tai siis jo takana päin. 8) Jätkä vetelee sikeitä jo kohta toista tuntia heräämättä omas huoneessaan ja ekaa kertaa! WOHOO! Vielä eilenillallakin sai rampata sata kertaa tutittamas ja ties mitä muuta ennen ku ite meni nukkumaan kun nukkui meidän makkarissa. Miten teillä on vaikuttanu uniin omaan huoneeseen siirtäminen? Paransi vai huononsi unta? :)

28.1.2012
RJ89
RJ89

No toivotaan ! 

Nyt on taas menny pari yötä vähä heikommin, heräilee alkuun tunnin välein, nukkuu pari pitempää pätkää ja taas tunnin välein. Huoh.

Ens yöksi ladataan taas särkylääkkeet valmiiksi jos ne vaikka auttais, jätkä kun ilmeisesti tekee parillisen lisää hampaita. Vastahan niitä pari tuli. :o

5.2.2012
RJ89
RJ89

Tilannetietoa jälleen !

Noniin, ekat yöt siis huudettiin pahimmillaan 20min välein, toisinaan yössä 8 herätystä, toisinaan 5. Nyt on hommiin tullut muutos.

Toissayönä jätkä sammu joskus klo 20 ja nukku n. tunnin. Heräs huudon kans. Tätä kesti VAIN 1h 50min! :o Silkkaa huutoa, annettiin särkylääke (tekee kenties hampaita ja pieni flunssa päällä) ja isäntä nukutti. Sängyssä ei hommista tullut mitään niin isäntä laittoi vaunuihin unille, ja sinne sammui. Nukkui 5h 30min PUTKEEN ! 8)

Viime yönä ei edes yritetty laittaa sänkyyn, vaan suoraa vaunuihin. Ilta meni todella pitkäks ja jätkä unille vasta 22, heräs 23 ilman huutoa, tutin vain halusi. Tästä vedettiin itse kukin sikeitä 6:20 asti! Miettikää miten hienoo nukkua 7h 30min ilman katkoja!

Vielä kun sais homman toimimaan samalla lailla omassa sängyssä vaunujen sijaan niin olis hyvä. Mutta ehkä mä mietin sitä sitte myöhemmin? :)

JEEE !

3.2.2012
RJ89
RJ89

Meillä nukuttu jo 1kk:n iästä asti omassa huoneessa omassa sängyssä. Koin asian parhaaksi koska poitsu alotti ns. unilaulun ja sitä saatto kestää kaksikin tuntia ennen heräämistä... Aluksi oli todella outoo kun pikkusen laitto omaan huoneeseen mutta siihen äkkiä tottui, poitsu siis nyt 3kk. Meillä ei tuttia ole ollenkaan joten sitä ei oo öisin tarvinu käydä laittamassa. Rätti on nyt jo pojalle todella tärkeä, eli unirätti kainaloon ni nukkuu todella hyvin :)

1.2.2012
Satuliini1980
Satuliini1980

Nyt on kyllä pakko kertoa tilannetieto !

Ekana yönä omassa huoneessa siis heräsi 8 kertaa, alkuun tunnin välein. Kolmannen herätyksen jälkeen meni tunti ennen ku nukahti uudestaan. Siitä sit puolen tunnin tai tunnin välein 05:20 asti, sit meni käpy ja nostin jätkän viereen huutamaan.

Noh, viimeyönä herättiin VAIN viis kertaa, välillä tunnin välein ja välillä sai nukkua jopa 3,5h putkeen! Aihetta juhlaan siis! 8)

Josko tää tästä?

30.1.2012
RJ89
RJ89

Meillä kun on juurikin se ongelma että ukkonen herää jokaikiseen naksahdukseen, peiton suhinaan yms. :/ Ja mä oon ite niin herkkäuninen et ei ukkosen tartte ku huokasta pikkusen lujempaa niin herään. :o Että on siis ihan järkisyyt tähän kokeiluun, ei suinkaan ihan huvin vuoksi tätä tehdä.

Mutta niin, tilannetieto. :D Eipä ainakaan tuo eka yö tuonut parannusta uniin, herättiin ihan samalla lailla puolen tunnin välein. :( Jos muutaman yön vielä kokeilis ja sit rehaa pinniksen takasi isoon makkariin jos tarve vaatii.

Vielä siis lisäkymys, onko muutos parempaan tapahtunu heti ekasta yöstä lähtien?

29.1.2012
RJ89
RJ89

Esikolla paransi unta, kakkosesta ei ole tietoa ku nukkuu vielä meidän kanssa. Ja sitten kun siirtyy ni isoveikan kanssa samaan huoneeseen. Ei siis olla vielä uskallettu kokeilla siirtoa. Kohtuu ärsyttävää kyllä, kun herää miehen töihinlähtöön viiden aikaan joka aamu ja sit ei viikonloppusinkaan kunnolla nukuta kuuden jälkeen.

28.1.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...