Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

6kk ja omassa huoneessa nukkuminen

Ugh, tänään se on edessä. Tai siis jo takana päin. 8) Jätkä vetelee sikeitä jo kohta toista tuntia heräämättä omas huoneessaan ja ekaa kertaa! WOHOO! Vielä eilenillallakin sai rampata sata kertaa tutittamas ja ties mitä muuta ennen ku ite meni nukkumaan kun nukkui meidän makkarissa. Miten teillä on vaikuttanu uniin omaan huoneeseen siirtäminen? Paransi vai huononsi unta? :)

28.1.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

No toivotaan ! 

Nyt on taas menny pari yötä vähä heikommin, heräilee alkuun tunnin välein, nukkuu pari pitempää pätkää ja taas tunnin välein. Huoh.

Ens yöksi ladataan taas särkylääkkeet valmiiksi jos ne vaikka auttais, jätkä kun ilmeisesti tekee parillisen lisää hampaita. Vastahan niitä pari tuli. :o

5.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

RJ, Josko se vielä oppis siihenni omaan sänkyyn! Tsemppiä! :-)

5.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Tilannetietoa jälleen !

Noniin, ekat yöt siis huudettiin pahimmillaan 20min välein, toisinaan yössä 8 herätystä, toisinaan 5. Nyt on hommiin tullut muutos.

Toissayönä jätkä sammu joskus klo 20 ja nukku n. tunnin. Heräs huudon kans. Tätä kesti VAIN 1h 50min! :o Silkkaa huutoa, annettiin särkylääke (tekee kenties hampaita ja pieni flunssa päällä) ja isäntä nukutti. Sängyssä ei hommista tullut mitään niin isäntä laittoi vaunuihin unille, ja sinne sammui. Nukkui 5h 30min PUTKEEN ! 8)

Viime yönä ei edes yritetty laittaa sänkyyn, vaan suoraa vaunuihin. Ilta meni todella pitkäks ja jätkä unille vasta 22, heräs 23 ilman huutoa, tutin vain halusi. Tästä vedettiin itse kukin sikeitä 6:20 asti! Miettikää miten hienoo nukkua 7h 30min ilman katkoja!

Vielä kun sais homman toimimaan samalla lailla omassa sängyssä vaunujen sijaan niin olis hyvä. Mutta ehkä mä mietin sitä sitte myöhemmin? :)

JEEE !

3.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Meillä nukuttu jo 1kk:n iästä asti omassa huoneessa omassa sängyssä. Koin asian parhaaksi koska poitsu alotti ns. unilaulun ja sitä saatto kestää kaksikin tuntia ennen heräämistä... Aluksi oli todella outoo kun pikkusen laitto omaan huoneeseen mutta siihen äkkiä tottui, poitsu siis nyt 3kk. Meillä ei tuttia ole ollenkaan joten sitä ei oo öisin tarvinu käydä laittamassa. Rätti on nyt jo pojalle todella tärkeä, eli unirätti kainaloon ni nukkuu todella hyvin :)

1.2.2012
Satuliini1980
Satuliini1980

Innolla ootan tuota puolen vuoden ikää! Aion kyllä kokeilla sitten siirtää vauvan omaan huoneeseen nukkumaan. Minä kans herään joka ikiseen tuhahdukseen, mut hyvin kyllä nukahdan heti, kun on rauhallista. Mut niin, aikomuksena tosiaan laittaa vauva omaan huoneeseen, heti kunhan "oppikirjojen" mukaan on sopivaa.. :-) Nytkin nukkuu siis omassa sängyssään, sänky on meidän jalkopään puolella makkaria..

1.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Nyt on kyllä pakko kertoa tilannetieto !

Ekana yönä omassa huoneessa siis heräsi 8 kertaa, alkuun tunnin välein. Kolmannen herätyksen jälkeen meni tunti ennen ku nukahti uudestaan. Siitä sit puolen tunnin tai tunnin välein 05:20 asti, sit meni käpy ja nostin jätkän viereen huutamaan.

Noh, viimeyönä herättiin VAIN viis kertaa, välillä tunnin välein ja välillä sai nukkua jopa 3,5h putkeen! Aihetta juhlaan siis! 8)

Josko tää tästä?

30.1.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Meillä on menty lapsentahtisesti. :) Tuo nukku vauva-ajan mun kainalos ja se oli molemmille hyvä ratkasu. Sitte ihmettelin 5kk iäs mikä kumma sitä nyt taas kitisyttää, ku luulin et koliikki alko olla jo voitettu. Sit vaan jostain älysin kokeilla omaa sänkyä, ja ihan siitä ekasta yöstä lähtien tuo alkoi koisaa koko yön putkee. Halus raasu etäisyyttä äitiin, mut äiti ei meinannu ymmärtää. :) Otti siis vaan aikasee aamul maitotömpsyt ja sitte viel nukku pari tuntia ennen ylösnousua. Omaa huoneesee siirsin siinä kohtaa kun tuo aamumaitoki jäi poies, ja sitte nukuttii hyvin molemmat omis huoneissamme. Tietenki tuli jotain huonon nukkumises kausia, mut kun ei enää vieres suostunu nukkuu, niin mentii ihan 2 minuutin unikoululla yli niistä.

Nyt onki perhepeti takas käytössä, kun tuli pojalla taas ikävä äidin läheisyyttä öisin, ja kuorsaa töhöttää hyvin munki vieressä. Illal käy omaa sänkyy, mut aamul ku herään ni se on vieressä. :D

29.1.2012
Sralla
Sralla

Meillä kun on juurikin se ongelma että ukkonen herää jokaikiseen naksahdukseen, peiton suhinaan yms. :/ Ja mä oon ite niin herkkäuninen et ei ukkosen tartte ku huokasta pikkusen lujempaa niin herään. :o Että on siis ihan järkisyyt tähän kokeiluun, ei suinkaan ihan huvin vuoksi tätä tehdä.

Mutta niin, tilannetieto. :D Eipä ainakaan tuo eka yö tuonut parannusta uniin, herättiin ihan samalla lailla puolen tunnin välein. :( Jos muutaman yön vielä kokeilis ja sit rehaa pinniksen takasi isoon makkariin jos tarve vaatii.

Vielä siis lisäkymys, onko muutos parempaan tapahtunu heti ekasta yöstä lähtien?

29.1.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Esikolla paransi unta, kakkosesta ei ole tietoa ku nukkuu vielä meidän kanssa. Ja sitten kun siirtyy ni isoveikan kanssa samaan huoneeseen. Ei siis olla vielä uskallettu kokeilla siirtoa. Kohtuu ärsyttävää kyllä, kun herää miehen töihinlähtöön viiden aikaan joka aamu ja sit ei viikonloppusinkaan kunnolla nukuta kuuden jälkeen.

28.1.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...