Koiran sisäsiisteys

Antakaas nyt vinkkejä, että mitä teen ton koiran kanssa! Kun pentu tosiaan tuli meille joulun jälkeen ja silloin teki tarpeet ulos joka kerran, kun sen sinne ve ja aina muistin kehuai. Mutta sit pari viikkoo myöhemmin tuli lumet maahan ja siihen lakkas pihalle pissiminen! Mielellään lähtee ulos ja temuaa hangessa, mutta pissata ei sinne voi ja siis ainoo, mikä tulee mieleen on toi lumi... Sitä on siis ihan valtavasti! Sit kun tullan sisälle, niin samantien menee lehden päälle pissaamaan, mutta ulos ei oo tehny moneen viikkoon mitään. :/ Harmittaa ihan tolkuttomasti! Ja pojalla ikää nyt siis sen kolme kuukautta. :/ Kaikki vinkit otetaan vastaan, millä saadaan toi sisäiisteys taas oikeille raiteille! En viittis kevättä ja lumien sulamista oottaa, ennenkuin saisin sen taas ulos tekeen tarpeitaan! :D

28.1.2012
Monster
Monster

Plääh, en kyllä haluu oottaa kievättä! :D

Toki ymmärrän että pentu on vielä pieni ja ei varmasti piiiiitkään aikaan oo täysin sisäsiisti, mutta toivois vaan et alkais taas pihalle tekeen edes ne muutamat pisst. :D Ehkä pitää kokeilla tuota sanomalehteä pihalle laittaa jos helpottais pennun oloa. :) Sisällä kyllä selkeesti tietää et minne se pisu pitäis tehdä, vaikka välistä sattuu vahinkoja muuallekin. Nyt kun muutettiin ja meillä on oma takapiha, niin oon koittanut aina nostaa pennun pihalle heti, kun on menossa pissapaikalleen, mutta se raukka säikähtää sit sitä siirtämistä, niin ettei uskalla taaskaan pissiä. :D

29.1.2012
Monster
Monster

joo kuulostaa pahasti sille että koissuli on päättänyt että lumeen en tee :D

meillä kanssa toi koiruus on joka kevät ihan paniikissa ku lumi häviää ja alueet pienenee mihin pissiä ja kakkia, ikää sillä on jo 3½ vuotta ja edelleen keväisin tekee aina vaan lumiläntteihin, onneks ei sisälle kuitenkaan mut keväisin se lumen metästäminen on aika työlästä, joskus se sitten luovuttaa ja alkaa tekemään nurmikolle :)

eli koita vaan sinnikkäästi viiä kaveria ulos ja vaikka leikkiä ja syöttää se ja sitten kovaa kyytiä pihalle niin jospa se tajuais että siellä ulkona tehään ne tarpeet ei sisällä :D ja koirillahan ei ole pidätyskykyä 5 kk asti että sekin on yks mikä vaikuttaa.

jos ei mikään muu auta niin näytä miten se tehään :D:D :P tai oisko naapurissa mukavaa sessua mistä ottaa mallia?

ajan kanssa tämäkin asia varmasti hoituu, ja koissuli on myös voinut vähän nyt sitten tympiintyä muutostakin, meillä ainakin keväällä oli aika rassu toi meiän koira ku muutettiin ja nyt taas..

28.1.2012
mammae11
mammae11

Mä uskon kyllä sori vaan että joudut odottamaan kevääseen et se ruoho tulee sieltä taas näkyviin. :o Meidän rakki teki ihan saman ja lopulta neiti oli melkein 1,5v kun oppi vasta sisäsiistiks kokonaan. 

Mutta kyllä se siitä, ajan kans, toivottavasti oppis ennen ku muksu alkaa liikkumaan. :)

28.1.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...