Mie oon vielä hiukka shokissa :(

Käytiin tänään kaverin synttärikaffella ja mentiin sit porukalla luistelemaan. Paikka on sellainen, että keskellä on kaukalo kiekkoilijoille ja ympärillä on luistelurata. Pian sinne alkoi tulla kiekkoilijoita niin paljon että pyöreästi puolet oli siellä kiekottomalla alueella. Ja jossain vaiheessa tämän kiekottoman alueen leveämmän päädyn (olisivat ihan hyvin voineet rajata pelialuettaan ilman että peli kovasti olisi kärsinyt ja muutkin olisi uskaltaneet siellä olla) valtasi alakouluikäiset pojat jotka lämäili melko kovaakin. Me oltiin siinä pikkuhiljaa lähdössä pois ja esikko joka vasta opettelee pystyssä pysymistä luisteli reunassa mutta kuitenkin jotain pari metriä ihan reunasta ja nää kiekkopojat paukkasi kiekon perässä just siihen samaan rytäkkään meidän kanssa. Mulla oli vauva pulkassa takanani ja yritin ohjata esikkoa pois sieltä kaiken keskeltä. Yhtäkkiä kuuluu kauhea pamaus, samoin tein tajusin et se oli kiekko joka jysähti vauvan pulkkaa päin. Ojentelin poikia et sopis hiukan varovaisemmin pelata että kun on muitakin jäällä. Päästiin vaihtamaan luistimia pois Ja hetken perästä kiekko on taas meidän keskessä kuten vauva pulkkineenkin. Isäntä nappasi kiekon ja kysyi keltä se lähti, kukaan ei tunnusta joten kiekko päätyi meidän kassiin vartoomaan kyselijää. No erään pojan isä sitten kysyy et saisko sen kiekon peliin ja todettiin et olis ollu kiva tietää keltä se kiekko lähti, et kiekko olis palautettu heti ku joku uskaltaisi tunnustaa. Tämä isä heti kovasti puolustelee poikia ja syyttää MEITÄ, et sieltä pelin keskeltä tultiin läpi, et olis pitäny kiertää. Mites kierrät ku oltiin päädyssä jo menossa ku pojat ryysäs sinne ja me jäätiin keskelle. Olisko meidän pitäny vaan pysyy paikallaan ja vartoo et koska joku törmää meihin? Mies sit kysymään asiallisesti et no mistä kaukaa pitäs kiertää ku pojilla pelialueena päädystä päätyyn koko luistelijoille tarkoitettu tila. Tää toinen selittää et no sieltä ihan toisesta päädystä ko just siellä mistä mentiin oli peli päällä. Mie oon oikeesti järkyttyny. Meidän vauvan hengellä ei ollu tälle tyypille mitään väliä.  Ei varmaan teksti olis samaa laatua jos olis ollu oma lapsi siellä pulkassa. Ja sit se täydellinen ymmärtämättömyys, et jos me oltiin siellä keskellä koska pojat ryysi sinne meidän perästä. Ja vaikka olis kierretty, ni me oltiin niin hitaita et viimestään puolimatkassa pojat olis ollu jo siellä päässä minne oltiin matkalla. Mie vaan mietin täällä et mitä olis voinu käydä jos se kiekko olis lentäny yhtään korkeemmalla. Ei ehkä oltais nyt kotona ja onnellisia siitä et meillä on KAKSI lasta. Mua siis niin itkettää...

28.1.2012
misukka
misukka

Kiitos Onnellinen :) Sait miun suupieliä vedettyä hymyyn.

Siitä miun valistuksesta pojille ei kukaan vissiin kehdannu tulla urputtaa. Ennen ku mies otti sen kiekon takavarikkoon tokalla kerralla.

Mutta siitähän sen näkee millasia lapsia kasvaa kun vanhemmatkin on noin välinpitämättömiä.

Veikkaan, että sitä miestä joka sit tuli urputtaa ni hävetti ja meinasi et hyökkäys on paras puolustus. Urpo mikä urpo, siitä mie en välitä hetkeäkään. Oman typeryytensä vaan näytti.

Ja nyt minuu ärsyttää itessäni et miksi en voi päästää irti asiasta ko onneksi mitään pahaa ei kumminkaan käyny vaikka mahdollisuudet oli.

28.1.2012
misukka
misukka

mulla oisi kiekko lähtenyt samointein omaan laukkuun enkä oisi takasin antanu  ilman anteeksipyyntöä!

vaikka pojat on poikia ja blaablaa,niin siinä vaiheessa kun janipetterit ja liisamariat käyttäytyy kuin aivottomat ääliöt ilman mitään vieraskoreutta ja kuria,niin mie muutun  lapsirakkaasta ihmisestä totaaliseksi ripittäjäksi ja annan kyllä kersojen kuulla kunniansa,ja vanhempien samoin jolleivät ole ite älynneet kantaa vastuutaan jälkikasvustaan:/

28.1.2012
Blanco
Blanco

Ajelimme kerran miehen kanssa kaikessa rauhassa vauva turvakaukalossa normaalia läpi kylän vievää tietä. Vähän väilä on liikenteenjakajia, keltastaviivaa ja risteyksiä. Sitten lähti mopo/kevari-lauma meitä ohittamaan, vaikka vastaan tuli kokoajan autoja! Meidän piti hiljentää tosi isolla jarrulla ja väistää ojanpenkalle. Mentiin siiten näitten sankareiden perässä ja kun tavoitettiin ne  kaupan edestä, niin ihan vaan molemmat huudettiin miehen kanssa pää punasena, et jumalauta kun eivät ole yksin liikenteessä! Ja mä viel sanoin, et mä niin toivon, et teille käy kalpaten ja joudutte tosisanne kärsimään tosta hurjastelusta. Ei niin olis haitannu jos ois yksin ajanu autoa, mut kun on vauva kyydissä! Eikä ollu eka kerta ku mä ajan jonkun idiootin perässä ja avaudun :)

28.1.2012
ansuv
ansuv

Kiitos teille. Kiva huomata etten ihan hunningolla tämän asian kanssa ole. Kotona mietin et otanko vauvan mukaan pulkassa vai rattaissa mutta pulkka voitti kun kuulin että kiekkoilijoille on oma kaukalo. Ja mehän siellä tosiaan ensin oltiin. Siellä oli paljon pieniä luistelemaan opettelevia mutta yllättäin kaikki kaikkosivat kun nämä ala-asteikäiset tulivat sinne huitomaan. Mekään menty kuin ihan pari kierrosta siellä ympäri ja alkuun näytti siltä että kaikki mahtuu olemaan ihan sulassa sovussa.

Sori, et mie nyt kirjottelen kauheesti tästä jutusta. Mie en vaan tunnu millään pääsevän yli enkä ympäri tästä hommasta. Mulle iski ihan järjetön jysärikin kaupan tekijäisiksi. Isäntä sano jotta stressipäänsärky. Ja mie tiiän ettei se lähe ennen ku saan tän jotenki purettua. Tilanteesta jo tunteja ja mie vieläkii pillitän täälä ko vauva. Niin paha olo.

28.1.2012
misukka
misukka

Hui kauhistus!

 

Itse en uskaltaisi tuollaisen kokemuksen jälkeen omien lasteni kanssa käydä ulkojäällä, jossa kaikki sekaisin.

Pienen kanssa en menisi sinne ollenkaan enää.

28.1.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...