kuinka moni kaipaa "niitä vanhoja hyviä aikoja"?

kun ei vielä ollut lapsia ja sai tehdä kaikenlaista ihan vapaasti ja spontaanisti. ja yleensä vielä sai tehtyä sen, mitä oli suunnitellut siihen aikaan, kun tahtoi yms. vai olenko ainut? en todellakaan tarkoita, etteikö lapsien kanssa voisi tehdä juttuja vapaasti, spontaanisti ja aikatalun mukaisesti. minä ainakin kaipaan, että voisin lähteä miehen kanssa lenkille tai ravintolaan syömään tai hakea pitsan tai yksin tehdä ihan mitä vaan, jos tulee sellainen olo. voidaan tietty kysyä lapsille hoitajaa tai ottaa ne mukaan, mutta ei sillä tavalla "helposti ja huolettomasti" niin kuin ennen. ääh, vaikea selittää ymmärrettävästi...

28.1.2012
äipsyli
äipsyli

Ehkä se enemmän riippuu just siitä tukiverkostosta. Jos joku kampaajakäynti tmv on helposti järkättävissä, mies vaan jää kotiin tai soitetaan mummulle, kaverille, naapurille tai mies vie siivouspäivänä lapset ulos ettei ne pyöri jaloissa tmv niin ei kai sitä sillon kaipaakaan. Jos on mahdollisuuksia saada omaa aikaa ja se järjestyy ilman mittavia toimenpiteitä.

Sit taas jos jokainen liike ilman lapsia vaatii työvuorojen järkkäämistä, hoitajan Sopimista viikkotolkulla etukäteen jne niin sillon ehkä kaipaakin sitä ex tempore menoa.

Mä en sinällään kaipaa muutaku sitä mahdollisuutta, että tarvittaessa vois tehdä jotain spontaania. :)

29.1.2012
Mummy83
Mummy83

Mä ainakin kaipaan! Ja mä en niinkään kaipaa nukkumista,vaan just tota et vois vaan olla ja löhöis sohvalla vaikka koko päivän ja vois syödä vaikka mitä roskaruokaa eikä tarvis ajatella mitä ruokaa taas seuraavaks tekis! Ja matkustamista ilman lasta kaipaan. Matkustetaan kyllä lapsen kanssakin, mut on siinäkin aina miettimiset just ruoka-aikataulujen kanssa jne. Mutta nää on kans sellasia asioita että en niitä tekis muutenkaan koko aikaa vaikka lasta ei oliskaan, mut välillä ois kiva saada vaan olla. Ja silloin kun viedäänkin lapsi hoitoon mummulle esim. niin monesti tullaan mieheni kanssa kotiin ja ollaan vaan ja just löhöillään ja syödään herkkuja!:D baarielämä on jo koettu,sitä ei kaipaa,eikä valvomista yleensäkään.

28.1.2012
Lintu4
Lintu4

Kyllä mutta ei :D

 

Miulla on äitiyttä kestänyt reilu 8 vuotta, että mie en oikein jaksa muistaa aikaa ennen lapsia... Toisaalta odottaa että lapset kasvaa niin paljon että saan takaisin osan vapaudesta, mutta toisaalta ois ihanaa kun nuo vaan pysyis pieninä. On kyllä päiviä kun tympii tehä koko ajan täsmälleen samoja juttuja. Miettikää vaikka kuinka monta kertaa vuodessa tullee tehtyä ruokaa tai kuinka monta koneellista pyykkiä pestyä. Miekii pesen vuodessa noin lähemmäs 3000 kertaa hampaita... Mutta sitä tää elämä on, ottaa paljon mutta antaa vielä enemmän :) Onhan se mukava aatella että miun lapset ehkä aattelee miusta aikuisena yhtä lämpimästi ku mie aattelen omasta äitistäni. jolla on btw paaaljon vilkkaampi sosiaalinen elämä ku miulla :D Kyllä sitä kerkee taas "elämään" :)

28.1.2012
riu
riu

juuri näin oli ajatukseni! olisi ihana palata ajassa taakse päin, mutta päivääkään en vaihtaisi pois!:)

28.1.2012
äipsyli
äipsyli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...