Mitä kotisi paljastaa sinusta? :)

tuli mieleen kaverilla kyläillessä, että miten paljon koti voi ihmisen mieltymyksistä ja teoista, elämästä ylipäätään paljastaa :) Ja rupesin miettiin että jos ihan ventovieras ihminen tulisi teille kylään, niin mitä hän voisi olettaa teistä kotinne perusteella, sen mukaan mihin huoneisiin te päästätte vieraita? :)

27.1.2012
Mummy83
Mummy83

meillä on mäenlaskuvälineet oven vieressä, joten sisään tullessa on jo ennakko-oletus lapsiperheestä. lastensängystä ja parista pinniksestä huomaa, et ihan pieniä lapsia löytyy. joo, kestovaippailijoita ollaan. ne on yleensä takan edessä kuivumassa, kun tulee vähintään joka toinen päivä pestyä. ja yleensä vaatteetkin kuivaa olkkarissa, kun siinää kiertää ilma kaikkein parhaiten. kierrätetään: lasipurkit ja maitotölkit kuivuu huuhdottuina tiskipöydällä, johon on myös laitetty muutkin pahvit ja paperit odottamaan pois vientiä. huomaa, et yritetään pitää koti siistinä, mut tällä lapsiperheellä on muutakin elämää kuin laittaa pikkutavarat heti omalle paikalle tai joka leikin jälkeen siivota lelut pois:D sisustamisyritystä on, mutta se on vaiheessa. siinä taitaa olla ainakin se, mitä itsellä tulee mieleen esillä olevista asioista.

28.1.2012
äipsyli
äipsyli

Meillä heti ovesta tultua paljastuisi kanssa lapsiperhe. Eteisessä on monoa joka lähtöön ja lapsille oma naulakko. Perussiistiä on meilläkin, ainakin yleensä. Mitä nyt joskus jää jotain roikkumaan sohvalle. Essim. nyt tuossa on vauvan ulkovaatteet ku just tultiin kotia ja sohvatuolilla makaa kestovaippoja oottamassa et laitan ne käyttökuntoon. Ja lehtipino joka vartoo lukijaansa paljastaa et menoa riittää. Meiltä nopeasti huomaa myös että talossa on tähdistä kiinnostusta kun on tuo tähtikaukoputki hollilla et saa kiikutettua hyvällä kelillä ulos. Tietsikoitten ääressä myös viihdytään. 2 tietsikkaa, siis yksi tommonen rohjo ja sit mun läppäri. Voisi luulla ettei meidän vauva syö kuin hedelmäsoseita kun niitä on läjä tuolla keittiön pöydällä, ei mitään muita.

28.1.2012
misukka
misukka

Kodissa asuu huolellisia ja siistejä ihmisiä, jotka pitävät yksinkertaisista asioista ja , että perheessä tärkein asia on lapset :)

Musta meillä on yksinkertaisen kaunis ja siisti koti.

28.1.2012
tyttö
tyttö

no lähinnä että talon väki vihaa siivoomista (muah XD) ja että ollaan joko täysin tyylittömiä tai vasta muutettu, koska sisustus onm totaalisesti vaiheessa :D

 

No lapset erottaa heti, koska noista huoneista ei voi erehtyy. Mutta muuten... No varmaan vaan että talossa asuu sottapyttyjä :D

27.1.2012
riu
riu

sen että on lapsi, ja että mä oon laiska siivoomaan :D ei täällä paskasta ole mutta yleissotkusta :D

27.1.2012
odevenks
odevenks

En ehtiny heti vastaan omaan kysymykseen. Meinasin sis niin et ku jos ventovieras tulis meille, niin se sais tietää että meillä luetaan paljon, meillä on monta kirjayllyllistä kirjoja ja vähän joka huoneessa makkaria lukuunottamatta :) ja joku kirja lojuu aina "työn alla"

Samoin on aina joku käsityö vaiheessa ja paljon näkyy itse tehtyjä juttuja, tyynyn päällisiä, tabletteja jne.

Sit on muutama kitara ja koskettimet, joten paljastuis että meillä soitellaan :)

Ja eteisessä on treeni- ja ulkoiluvaatteita ja jalkineita ja välineitä joten vois päätellä et tykätään liikkumisesta.

27.1.2012
Mummy83
Mummy83

no meilläon vain rajallinen määrä huoneita, joten  aikanopiasti oisi koko tölli katsastettu:D

ja huomattu  että suutarin lapsella ei ole kenkiä x)   esimerkiksi nyt tuo kiviä tippuva tiiliseinä..   kai meillä muutoin ihan kodikasta on, joskin tosi ahdasta.

27.1.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...