Jos ruoka ei muksulle maistu, niin..

Laita stereoista soimaan jotain mukavaa rauhallista musiikkia "ruokamusiikiksi" meillä ainakin väheni silmien ja naaman hieronta huomattavasti kun laittoi musiikkia taustalle. Kannattaa kokeilla.

27.1.2012
S3ppo
S3ppo

Mäkin annoin ennen pojan leikkiä ruokailessa, kun tuntu et se paremmin söi. Sit meni ihan överiks, heitteli vaan tavaroita laittialle ja kiukkus. Sitten tehtiin stoppi, et kun syödään niin syödään ja sen jälkeen vasta muu puuhailu. Viikko siinä meni et tottu että kun kiukkus ei saanu mitään kuppeja tms sellasta vaan ootettiin et siinähä kiukkuu. Nykyään kun laitetaan syöttötuoliin niin suu vaan auki ko linnunpojalla, omaa lusikkaa saapi jo harjotella, sotkuahan se on, mutta koettaa omaan suuhun laittaa. Sormiruokaa saa sit kun on syötetty ja äiti alkaa syömään, et jaksais vielä istua paikaallaan. Siis vuoden ikäsestä pojasta kyse :)

8.2.2012
terkkamama
terkkamama

Meillä mennään ihan samalla linjalla ku tipihii, pahimmillaan on mamman upouusi puhelin suussa puuron kanssa. :D Mut jos se sapuska menee paremmin niin sisuksiin, niin miksei? :)

29.1.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...