Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Yöllä kääntyy mahalleen...

Voi hitsin pimpulat meidän pikkumies on yöllä niin kova möyrimään/riehumaan tuolla pinnasängyssä että aina kun herään yöllä kurkkamaan tuonne sänkyyn niin tuo on mahallaan ja pää pystyssä vaikka nukkuu.   Minua vähän mietityttää että mitä jos se sitten unissaan tukehtuu...? Mä oon varmaan vaan vähän hysteerinen ensi-äiti, mutta en voi sille mitään. Onko teillä muilla vilkkaita "yövauvoja"?

27.1.2012
Knytte1
Knytte1

Kyllä ne neukkulassaki ohjeistaa et jos vauva itse osaa kääntyä vatsalleen ni osaa myös pitää huolen et saa henkeä, jos ei käänny selälleen ni sit huutelee apuja. Meiän juniori möyrii tällä hetkellä pitkin sänkyä ja useimmiten on niskat kenossa ja poikittain pinniksessä koko ukko. Ikää tosin jo 9,5kk.

27.1.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Meillä tytsy jakso päätä pitää ylhäällä jo pari viikkosena, 6vko iässä oppi kääntyy mahalta selälleen ja  1kk iässä ei suostunu nukkumaan missään muussa asennossa kuin mahalleen ja siihempä se sitten jäi. Aluksi tuli yölä pompittua aina kattomassa, että joko se tukehtuu mutta ei, käänteli päätä unissaan, jos kovi ahisti nii olipa se selälleen aina pyörähtäny ja n.4kk iässä rupesi pyörimään ko häkkyrä. Nukkuu kutakuinki ihan kaikissa asennoissa, mahallaan, selällään, kyljellään. Kivasti henki tuossa pihisee ja lemppari nukkuasennoksi tällä hetkellä yltää kylkiasento =)
Niin se neuvolantätiki sano, etteivät kyllä suosittele mahallee nukuttamista muuta ko päikkäreillä valvotusti mutta jos vauva itte päättää että näin nukutaan niin siinä sitte nukutaan =)

ps. Nintsku : Mikä on kätkythälytin?

27.1.2012
Kewe
Kewe

Meillä on aika ahdasta makuhuoneessa, eli sivuvaunuksi ei tuo pinnis mahdu. No en rupee kääntelee tuota pikkumiestä enää niin saan itse nukkua rauhassa yöt. Kyllä nu vauvat osaa kääntää päänsä niin että saa henkeä!

 

Kiitos vinkeistä :)

27.1.2012
Knytte1
Knytte1

Tuo meidän pikkumies on kohta 5 kk et kai mun pitää vaan antaa tuon nukkua mahallaan jos haluaa yöllä kääntyä. Itse vaan nukun niin huonosti kun on semmoinen pakottava tarve käydä kurkkimassa yöllä että mitä hän siellä riehuu...

27.1.2012
Knytte1
Knytte1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...