vauvalla löysä kakka, allergiaa?

Meidän kohta puolivuotiaalla vauvalla on ollut viikon verran tosi löysää kakkaa ja välillä haisee tosi pahalle. Kakka on siis aiemmin ollut mielestäni ihan normaalia maitokakkaa ja välillä vihertävää ilmavaivoista johtuen. Mutta nyt siis kakka meni yhen äkin ensin aivan vetiseksi ja kaikki imeytyi vaippaan. Nyt ollaan muutama päivä annettu rela-tippoja ja vellikakkaa on jäänyt nyt hieman vaipan pinnallekin. Ja on ihan normaalin väristä. Voiko tämä olla merkki jostain allergiasta? Pitäisikö vauvaa käyttää lääkärissä? Vauva kyllä näyttää ja tuntuu aivan samalta kuin ennenkin, ainoastaan kakka on outoa.

26.1.2012
su_sa
su_sa
newborn baby

Se loppui niin kuin alkoikin! Aamulla oli täysin normaali kakka, vaikkei eilen voinut kuvitellakaan sellaista. Hyvä niin:)

Jos totta puhutaan, niin en kyllä ajatellut, et olisi allergiaa. Mutta asia jäi vaivaamaan, kun meidän perhetyöntekijä otti koko ajan puheeksi allergian.

Vauva on lähes yksinomaan imetyksellä eikä ollut saanut korviketta pitkään aikaan ennen ripulointia. Eikä me olla vielä aloitettu soseita. Ensimmäinen hammas tosin puhkesi pari päivää sitten, että josko olisi siitä. Tai vain joku pöpö.

27.1.2012
su_sa
su_sa

Meillä on ja on ollut AINA löysä kakka ja haisee karseelle. en oo osannu aatella että ois jostain allergiasta merkki kun ei muuten vaivaa. ja vauva nyt 8kk. mä en yhtään muista millon sen pitäs, normalisoitua tuo kakka? ja meillä on jo ihan kaikkiruokainen.

27.1.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...