Ketutuksen ketutus!!!

http://www.iltalehti.fi/catwalk/201​2012415121938_ca.shtml   ihan hieno juttuhan tuo on mut tuo otsikko: ...muovasi kaunottaren.. mua niin ottaa tuollanen päähän että sittenkö muka ollaan kaunottaria kun on laiha???? tuosta tytön kuvasta kun kattoo niin vaikka siin ei kasvoja näy niin aika varmasti yhtä kauniit on kasvot pyöreenä kuin hoikkanakin. ja minusta tuo tyttö ei ole edes lihava...kun ajattelee että ilmeisesti 6-7 luokalla otettu kuva jossa nyt lapsenpyöreyttä muutenkin saa olla vielä... ja muutenkin, miten tällaiset jutut vaikuttaa nuoriin naisiin...

26.1.2012
Boco
Boco

ei se minunkaan mielestä ole liian laiha, kaunis on, en kiistä :) ja ylipäänsä TÄMÄ tarina on onnistunut siinä mielessä että tuo nuori harrastaa ja syö oikein jnejne mut kun se menee niin monella yli, liian monella. ja jutun pointiksi nyt tarkoitinkin että voiko lihava olla onnellinen ja kaunis...niin moni nuori kun kärsii huonosta itsetunnosta, siinä tietyssä iässä varmasti jokainen tavallaan. niin tuommoset uppoo ihan liian herkästi vähänkin, ja terveesti pyöreisiin nuoriin negatiivisesti.

27.1.2012
Boco
Boco

miksi ei ole koskaan juttua lehdissä siitä kuinka esim TUKEVA teinityttö on kaunotar ja onnellinen...

sehän on selvää että tuon herkän iän omaavat tyttöset kun näitä lukee niin ajattelevat että en voi olla onnellinen enkä kaunis koska olen lihava, ja oikeesti toi lihavuus tarkoittaa nykyään sitä kun ei 38 vaatteet mene päälle. 

siitä se lähtee. kierre, jossa kaikki on lihavia, onnettomia ja rumia tai sitten laihoja, onnellisia ja kauniita. 

mietitäänpä mennyttä aikaa, vaikka 40-50 luvulla. puhuiko kukaan laihduttamisesta, ja siitä jos omaat mistä tarttua kiinni olet onneton ja ruma....ei puhuttu, ja miten on kaikki nuorten masennus ja itsemurhatilastojen kanssa, ovatko nykypäivänä kasvanut, on. 

mä itse painoin tuon tytön ikäisenä 90kg ja olen 165cm pitkä. olin onnellinen, ja kauniskin (tai niin mua haukuttiin) kyllä mua kiusattiin, isojen rintojen takia, ja ymmärrätte varmasti millaista kiusaamista...olin urheilullinen, pelasin lentopalloa piiritasolla, kävin uimassa 3krt viikossa ja asuin suorastaan hevosen selässä. mut tosiaan, ei mua tuolloin kilot haitannu ku ei ollut vielä silloin maailma kuin nyt (vuosi tuolloin siis 89-90) no tuosta sen joku vuosi etiäpäin, lähenneltiin vuotta 2000 kun alkoi todenteolla tää laihuusvillitys ja sitten lähti multakin lapasesta ja mä sanon sen olevan median syytä!"!!

26.1.2012
Boco
Boco

siinä jutussa oli, et paljonko painoi ja paljonko nyt. Kyllä 78 kiloa teinille on ihan liikaa kun se on liikaa miullekin. Paitti jos sattuu olemaan parimetrinen. ja 56 kiloa ihan liian vähän ellei ole 140cm.

26.1.2012
misukka
misukka

Joo mua kävi ärsyttään ihan sama juttu!!! Vain laiha voi olla kaunis... Tiedän monen monta ihmistä, jotka ovat mielestäni rumentuneet laihtumisen myötä. Heistä on tullut vanhan ja rupsahtaneen näköisiä, iho roikkuu kasvoja myöden! Ja ikää kuitenkin 20-30v. vasta. Ja ei! Tämä ei johdu siitä, että itse olen ylipainoinen, siis lihava. Vaan kyl tää on ollu ihan monen mielipide asiasta, enkä se ole ollut minä, joka tän asian on ottanut esille, eli ei mua ei olla vain myötäilty!

26.1.2012
ansuv
ansuv

Aivan varmasti ollut nätti tyttö aina. Onhan painoa toki ollut aivan liikaa mutta nyt taas aivan liian vähän. En kaunottareksi alipainoista sanoisi. Jutussa on hyvät ja huonot puolensa. Hyvää liikuntaan kannustaminen ja oikeiden syömistapojen löytäminen mut sit se toinen puoli et vaan langanlaiha olis kaunis :/

26.1.2012
misukka
misukka

Minä oon kans ollut pyöree aina kunnes 18v kyllästyin olemukseen ja laihdutin. josta seurasi anoreksia ja sen jälkeen bulimia.

26.1.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...