Minuu muuten hiukka kismittää - naamakirja

Esimerkkinä siis toi Libenki etusivulla oleva juttu et kerro juttusi naamakirjassa ja voita. MIKSI nää arvonnat ja kisat ei voi tapahtua täällä nettisivuilla? MIKSI tätänykyä likimain kaikki arvonnat ja erikoistarjoukset sun muut on Facebookissa? Epätasa-arvoista niitä kohtaan jotka EI HALUA kirjautua naamakirjaan. Mua ärsyttää ihan kybällä ja mie aion tästä hommasta valittaa jatkossakin. Cittarissakin liki kaikki järjestettävät arvonnat on naamakirjassa ja ku aspaan laittaa kyselyä et miksi siellä ni vastaus on et he nyt haluaa nämä suunnata sille asiakaskunnalle joka on siellä. Eikö muut sitten ole riittävän arvokkaita saadakseen osallistua? Tähän voisi modekin ottaa osaa jos uskaltaa. Eli eikö me ei-naamakirjailijat olla teille arvokasta asiakaskuntaa?

26.1.2012
misukka
misukka

se on kans toooodella hauskaa miten jotkut työpaikka hakemukset ,varsinkin itselle sopivat lyhyet kesätyöt tms mitä itse pystyisin pienen vauvan kanssa tekemään, ovat vain fbssä koska siellä nuoretkin ovat kenelle työ on suunnattu....... kyllä ottaa päähän.. :/ itsekin kun en vaan halua facebookkiin.. ei näitä nyt varmaan paljoa ole ja tommoisen takia nyt voisi väliaikaisesti liittyäkin mutta vaikeampaa se silti on kun vaan mennä johonkin nettisivulle suoraan hakemaan tms..

27.1.2012
AMP91
AMP91

kävin kattomassa ja ei siellä ollu kyl mun mielestä mitään tarinankertomis kilpailua. ainoastaan että jos tykkäät niin osallistuu vauvanhoitotuotteiden arvontaan...tosi köykäset mainos sivut...

26.1.2012
Boco
Boco

joo oon mä siinä mamma ryhmässä. mut just niitä toisia tarkoitinki jossa ilmeisesti ne kilpailut ym on..

26.1.2012
Boco
Boco

enpä itekkään tajunnu mitä ajan takaa mut sou....

26.1.2012
Boco
Boco

Onkos siinä varsinaisessa libero ryhmässä edes pahemmin porukkaa ja eikös se oo ihan mainostus sivu.???..kerran kävin kurkkaan eikä kiinnostanu.... eli ne tieten haluaa ilmasta mainontaa...nää sivut vissiin maksaa...?

26.1.2012
Boco
Boco

Sama vika täälläkin. Naamassa ei olla eikä mennä. Mutta aina välillä ärsyttää kun kaikki kilpailut ja joissakin asioissa tiedotus on vain siellä.

26.1.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Ja nostetaas tääkin sitten "näkösälle". Mie en honaa näitä sivuja. Millä logiikalla osa alotuksista tulee näkyviin ja osa ei...

26.1.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...