Osaako kukaan sanoa koska välikausivaatteet tulevat myyntiin?

pitäisi ostaa kevääksi uusi haalari ja eikä haluaisi olla liian myöhään liikenteessä.

26.1.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Kiitoksia kaikesta infonsa. Odotellaan rauhassa ja pidetään silmät auki. Tiina70lle täytyy kommentoida ettei minulle ainakaan ollut varmaa että tulee erikseen kevät mallisto eikä vain syksyllä ilmestyvää välikausimallistoa. Mutta kiva että kaikki muut asian tiesivät, ihan jokainen.

26.1.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Tiinalle mun pitää kyllä sen verran kommentoida että Lassie on Reiman tavaramerkki, liki puolet halvempi ja meidän melekin 6v ei vielä ole onnistunut niitä tuhoamaan niin etteikö samat haalarit mene vielä tällä nykyiselle vauvallekin. Se Suprafill oli ainoa kallis ja huono ostos meillä.

 

Mua siis hitusen häiritsee, et liputetaan "laadukkaampien" ja kalliimpien merkkien puolesta kun halvemmallakin saa hyvää. Tarkoittaako monenkin mielestä et vain kallis on hyvää?

26.1.2012
misukka
misukka

Kiitokset vastauksista. Toivotaan että jostakin löytyy.

26.1.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Toivottavasti tässä keväällä tulisi uutta mallistoa myyntiin. Ja muiltakin ku noi huippukalliit Travalle ja Reima. Ei tämmösellä pieni/ melkein keskitulosella perheellä ole varaa laittaa sataa euroa lapsen välikausariin.

Meillä kun muutenkin ostellaan kaikki haalarit alennuksesta eikä muista ku noista yksistä ole maksettu yli 50 euroa, sekin kamala hinta. Ostelin siis tuonne 5 vuotiaaksi asti joka toisen koon, ni menee hyvin sama haalari kevään ja syksyn. Eikä ole haitannut menossa jos on vähän puntti rullalla. Sillä on ihan hyvä ennakoida et jos nyt esim 74 sopiva ni ensi syksynä ehkä 86 on kohtuu hyvä. On mulla tuolla kaapissa 128cm:n toppahaalari jonka ostin toissa syksynä. Lapsi mokoma ei vaan kasvanukaan enää yhtä nopeasti ku tähän asti :D

26.1.2012
misukka
misukka

Näinkö on, voihan peeveli sentään. Enhän mä syksyllä osannu arvioida minkä kokoinen haalari nyt keväällä pitää olla. Yhtä alennuksessa kattelin ja en ostanu. Onneks olisi ollut kokoa liian pieni.

26.1.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Miten mie muistan, että ollut puhetta jotta keväällä ei tule välikausivaatteita oikein myyntiin. Että syksyllä melkein pitää hankkia. Muutamia hassuja pukuja voi löytyä kai maaliskuun tietämillä. Meillä erään kerran oli täys paniikki ku ei tahottu löytää esikolle pukua millään kunnes sit yksi Lassien suprafill löytyi jostain tarjoustalosta tai vastaavasta hirveellä hinnalla. Ei kyllä ikinä enää samaa rumbaa, eikä niitä haalareitakaan kyl.

26.1.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...