Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kuumeilua ja kutinaa

Aloitin uuden ketjun :))

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

No voih:( pyydän anteeksi ninnup että loin sulle turhia toiveita, mutta niin tuo fiilis vie aina mukanaan kun toivoo niin kovasti että joku raskautus.

meillä oli tuos hetki sitten ukon kans "henkevät" keskustelut :) ukko kysy että onko kuukaudessa jokin aika jolloin laukean helpommin, no tuumasin että noin 2-3 vkoa menkkojen alkamisesta, eli nyt ja oli enemmän kuin innossaan tästä tiedossa ja meinas ettei jaksais odottaa iltaan ;D eli tän tiedon saatuaan on varmaa ettei iskä nyt lähde päivävuoroa pidemmälle työhukille ja sehän mulle passar jätte bra ;D

30.1.2012
Boco
Boco

negahan se oli :( mulla on vissiin edelleen yk 2/2, jos kuka listaa päivittää ni se pitäs muuttaa 3/2 voin ite päivittää kuhan tuo muksu rupee nukkuu mut voip mennä iltapäivän puolelle ku heräs vasta puol 10 maissa

30.1.2012
ninnup
ninnup

Hirvee väsymys jo kolmatta-neljättä päivää,päivisinkin oon väsynyt,kahvikaan ei auta siis mä voisin nukkua vaan,tervetuloa mukaan uusi,päivitähän tietosi lisätää sut listaa,joku viisampi voi kertoa miten toi meni.. moon sen verran unessa joten menisin mielelläni nukkumaan.

30.1.2012
Surunauha
Surunauha

Sekaan vaan, aina joukkoon mahtuu. :)

Noi pelot on ihan normaaleja ja sit ku se plussa pärähtää, niin ne pelot vasta iskeeki päälle. ;) Eli älä murehdi, kyl luonto tikanpojan puuhun ajaa. :)

30.1.2012
Sam81
Sam81

Mahtuuko sekaan vielä yks vauvakuumeilija?

Vihdoin päätettiin ukon kanssa että jätetään ehkäisy pois ja ajateltiin että lapsi on tervetullut vaikka itsellä on vielä opinnot kesken. Mutta tätä on mietitty niiin pitkään ja sunniteltu :)

Maalikuussa siis täytän 22 vuotta ja miekkonen 20 vuotta.

Itse olen kyllä niin innossani, tätä kun oon odottanut kuin kuuta nousevaa että saa jättää e-pillerit pois. Vaikka samalla joku pieni mielessä pelkää että osaako sitä edes hoitaa sitten..

Viimenen pilleri liuska loppu nyt viikko sitten ja tyhjennys vuoto tuli normaalisti.. Saa jännätä minkälaisia oireita tulee kun hormoonit alkaa poistua elimistöstä.

Mutta tätä on toivottu ja haluttu pitkään !

30.1.2012
Maapu
Maapu
2 years, 5-month-old toddler

Ihanat on Nemon oireet:) oikeen, OIKEEEEEN, oikeen lupaavat ;D ja jospa se ninnup sen kupin nyt muisti. mä oon taas täällä 10-11 kuulolla ;) ja huomenna sit hilla, hyrrhyrrrrrm hyristelen jännityksestä...ja ehkä kylmyydestäkin. (pakkasta lähes -30)

mun lämmöt oli 34,9, oiskohan se sit ovis käsillä ;) limat oli vielä kyllä sakeaa mut voi olla joukossa viel toissapäiväset simpat...että tänään toivonmukaan saan kaverin peiton heilutteluun ;)

30.1.2012
Boco
Boco

Hei Nemo täällä,nyt pääsin koneelle,tulin siis tänää työmatkalta ja oon ihan hiton väsynyt,alaselkä on jumissa ja sitä jomottelee,rinnat on kipeät ja nälkäkin 2-3h välein,juu en nyt oleta mitää,mutta tiistaina ostan testin valmiiksi,menkat siis alkaa 5 pvä,eli mun testauspvä olis sitten 7pvä,jos ei kuulu,en halua tehdä aikaisemmin kun ei tiedä mitä tulee,en halua pettyä,mutta mä meen tikuttelee vasta reilun viikon päästä,malttakaa mielenne lapsukaiset;)

 

Muita uutisia,poikihan toi työ jotain,mä siis aloitin yrittäjäksi seksivälineiden markkinointia,enää on kiinni verotyyppien kanssa papereista ja sit pääsen tekee kotikutsuja ja esittelen erilaisia seksivälineitä,teen myös keikkoja mm ravintoloihin jne,musta tuölee bisnes nainen ja omat onnen seppä,tästä se lähtee pitäkää peukkuja ja jos teitä rakkaat kuumeilijat kiinnostaa niin ottakaa yhteyttä,tää ei ole mitää tupperia,tää on sitä töitä mitä haluan tehä :))

30.1.2012
Surunauha
Surunauha

tuuppas ni juodaan jätski kahveet näin yön kähmylle samalla XD

29.1.2012
ninnup
ninnup

ai nii ja onnee wk:n tytsylle.. meillä on vielä reippa kuukaus pojun vuosikkaisiin :)

29.1.2012
ninnup
ninnup

tuntuu olevan liikkeellä nuo venähtäneet menkat.. mullakaan ei koskaan oo ollu yli 4pv ni nyt oli 5 ja sit sen lisäks tuli sellasta hailakan rusehtavaaki.. päätä särkee ja etominen tuli taas.. se oli jo hetken poissa, ikäänku eilen ei ois niin paha ollu, nyt on just sillai et vois vaikka yrjötä.. uuvuttaa kauheesti, täytyy kohta rueta unille kyllä..

piru en muistanu viedä sitä kuppia vessaan :O täytyy yrittää muistaa vielä illalla ku käy vessassa..

29.1.2012
ninnup
ninnup

Kurppa: Onnea teidän 1-vuotiaalle pikkuneidille :) Kauhul jo oottelen sitä kun meitin poika täyttää vuoden ja lakkaa olemast mun vauva. Noi pienet kasvaa ihan liian nopeesti!

Ninnup: Kyl se plussa sielt viel pärähtää, ennemmin tai myöhemmin (luulen kyl et ennemmin). :D

Meillä koitti taas äidin vapaahetki, poika kylvetetty, ruokittu ja nukutettu. Nyt saa hetken huilata ennenku iskee tissin kaipuu.

Josko sit menis omimaan kaukosäätimen ja rupeis kattelee tänään tallennetut Angels in Americat. Kertaakaan en oo kaikkii jaksoi nähny kokonaan, mut nyt ku ne tuli putkeen, ni oli pakko ajastaa. Siin ois mun laatuaika tälle päivälle/illalle, huomen onki sit aamust se kirurgin-aika, saa viimenää kuulla et kuin käy. :D

Ja sais tää saakelin vuoto jo loppua, ikinä oo menkat kestäny 3 päivää pitempää, ni nyt ku jo 4:s menos, ni meinaa pää hajota. Buranatki loppuu koht. Murrrrrrr!

29.1.2012
Sam81
Sam81

muaaaa palelee.. piti käydä heittämässä toinen vaatekerta päälle

29.1.2012
ninnup
ninnup

ceridal intim se on ihan semmonessa pullossa et kaadetaan käteen tai paperiin mut kuulemma ceridal öljyä on myös suihkeena (semmonen kaikenpaikan öljy :)) ni sitä voip kuulemma myös laittaa tonne alakertaan jos suihkeena ois helpompi käyttää..

mä muuten laitoin yks päivä ku mulla kutisee korvat ni pumpulipuikkoon ja pyöräytin tossa korvan aukon suulla ni herkes kutina XD pimppaöljyt korvassa :D

29.1.2012
ninnup
ninnup

huomenna, tulee nopeemmin xD

 

pistänpä tänne kun hieman askarruttava asia ja jos sattus esim ipsaus huomaamaan:)

mä oon jo aikasemmin kertonu että tulee se hiiva tai hiivan tyyppiset vuodot ja kutinat oviksen jälkeen ja sit menkka vuoto vie mennessään. ninnupilla olikin se öljyvinkki mut meidän kytysestä apteekista ei löytynyt (ja nyt oon jo unohtanu sen nimenkin että voitko toistaa pliis) mut tiistaina käyn oulussa jos sieltä löytys. niiiiin ja se asia, että voiko se vuoto, jos on hiiva perästä niin aiheuttaa sen että alkio ei kiinnity? ja jos esim käyttää ehkäseviä tuotteita niin mitä ei missään nimessä jos raskautta toivoo? ja nuo vuodot ja kutinat on JOK'IKINEN kierto!!

29.1.2012
Boco
Boco

:D voi olla.. meinasin huomenna jos vaan muistasin sen kupin viedä tonne vessaan valmiiks mut saattaahan tota tiistaillekin venyä XD

29.1.2012
ninnup
ninnup

Koittakaa nyt tikutella ja mielellään niitä plussia;) mulla on niin tylsä viikko tiedossa ku on kovia pakkasia luvannu niin ei pääse uloskaan.

29.1.2012
Boco
Boco

Ninnup testaa tiistaina Hillan kanssa ;D

29.1.2012
Boco
Boco

se vuosi sen 5 päivää ja sit loppu.. välillä kyllä näyttää et ois semmosta vanhaa verta ihan minimini määrä vielä mukana tossa valkkarissa ku on hyvin hyvin hennon rusehtavaa..

ja tää jomottelu on asteikolla 1-10 semmosen 3 tasolla mikä tossa vasemmalla puolen on, oikeella ei mitään.. oikeet menkkakivut hyppää tonne 10 kirkkaasti et sen verta eroo mut semmonen samanlainen juiliminen.. ja lantioo sytkyttää ikävästi välillä.. vasemmalla puolen tuntu se kipu sillonki ku se vuoto alko, sillonkaan ei oikeella mitään..

huoh.. on tää kummallista tämä elämä :/

29.1.2012
ninnup
ninnup

ja mä oon tippunut kärryiltä, onko se ninnupin tuhruttelu jo loppunu? ja nyt vasta menkkamaiset kivut? miten on kuules semmonen olo että sulla ois vielä iiiisoooo mahd olla kuitenskin raskaana :D

29.1.2012
Boco
Boco

välillä jomottelee alamahaan vasemmalle puolen :O semmosta vähän menkkamaista jomotusta mutta todella mietoa verrattuna siihen mitä ne mulla yleensä on..

29.1.2012
ninnup
ninnup

Nopsaan piipahtamassa. inhottava kun noi jutut menoo toiselle sivulle niin ei ehdi kiireessä kaikkia lukemaan (mulla tahtoo erroria lykätä aina ku toka sivua meen lukemaan) mukula nukahti autoon ja piti sit jättää auto käyntiin ettei jäädy, mut pakko käydä sammuttaan kohta ku naapurit alkaa pakokaasuista valittaan, joten se tarkoittaa että vauvakin herää :/

mä oon koittanu lämpöjä mitata ja limoja katellu, pikkasen on tullu enemmissä määrin nyt limasempaa mut ei oikeen tarkkaa arviota osaa sanoa kun simpat vääristää tulokset :) ja lämmöt on ollu 35,5-35,9. joten eikös se niin menny että sit ku se nousee about puoli astetta tai asteen niin ovis on ohi? mutu tuntuma on että ovis on viikon sisällä ;) ja pitelis noita pakkasia niin isäntäki ois kotona yöt ettei lähtis reissuun... plääh ja puuh, vielä piiiiitkä aika kun pääsee tikuttelemaan... mut onneksi tääl joillakin on jännät paikat, jotain äksöniä ;D

29.1.2012
Boco
Boco

Heissan taas.

Meil on taas painettu tukka putkel koko eilinen päivä, ni ei oo koneel kerenny ku pikaseen kävästä. :)

Tänään ois tos yhen aikaan veljentyttären ristiäiset, vähän jännittää et minkä nimen pikkunen saa. Sit ois ristiäiset vähäks aikaa taas siinä. Eihän niit oo vuoden sisään ollukaan ku viidet ja kaikki keskenään serkuksia. :) Meillä kun oli oikeen kunnon vauvabuumi päällä, nuorint siskoo (12v.) lukuunottamatta kaikki sisarukset saanu muksun. Onpahan leikkikavereit oikeen reilust, jahka tuost vähän kasvavat. :D

29.1.2012
Sam81
Sam81

ei ku aika vähästä oli koko vuoto ja siis ku vuoto alko 26-27/30 ja kesti jopa 5 päivää ja valtaosaltaan semmosta tuhrua ja aika vaaleeta vaikka tuli välillä vähän enempikin.. ja noi ovisoireet aikas selkeet ja loppumisen tikutin ni ois pitäny alkaa kp 29 tai 30 et tuli vähän etuajassa

menkat on aina 4 päivää, 2 ekaa lorisee lorisemalla ja sit 3. on normi ja 4. tuhru.. on kyllä niin outoo meininkiä että ihan päässä vinttaa :D no alkuviikosta jos saisin ton viimesen tehtyä, jos on edelleen nega ni sit alkaa taas ahkera peiton heiluttelu :D toivottavasti

29.1.2012
ninnup
ninnup

mulla on vielä tuo yks testi minkä teen tuossa jonain päivänä.. kp 30/30 ku tein ni ne oli negat..

29.1.2012
ninnup
ninnup

Hilla91 32/28
Felize  32/32-34
WanhaKurppa 28/26-36  
Nemo83 25/35  
karpalo 22/ 28-30 
Marru83 18/30 
Tirppa09 17/28-30  
Juice11 15/33-41  
Puffi 14/25-35  
Boco 13/32-40
Mamma411 10/35
Taitsu 10/28-30
ninnup 7/30 
lyllerö81 5/32
Sam81 4/28-30

(Fiinus 50/30)


ja toinen lista: 
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 6/3  
ninnup yk 3/2  
mamma411 yk 4/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3 
Nemo83 yk 1/2 
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2  
karpalo yk 13/5
Taitsu yk 8/1
Sam81 yk 1/2
Felize  yk 1/2

huomenta..
siirsin felizen tonne kärkeen ku näkyy olevan kierto lopuillaan :)
mulla pää tuntuu kummalle ja lantiossa käy välillä ihme pistoja.. lieköhän joku hermo hätää kärsimässä, ei onneks iskias oo iskeny pitkään aikaan..

29.1.2012
ninnup
ninnup

noniin.. pääsin iteki taas käymään.. lueskelin vaa juttuja tuossa muttei kerenny kirjottelemaan.. nostelempa nyt samalla jos joku muuki ois hereillä :D

mä oon niiiiiiiiiiiin väsyny.. kauhia ku silmiä on kaihertanu aamusta saakka, niin uuvuttaa.. meinasin päivällä nukahtaa poikaa nukuttaessa, se on jo harvinaista.. äärimmäisen harvinaista ku en osaa päivällä nukkua, yövuorojenki aikaan kaks yötä mentiin likimain samoilla silmillä

28.1.2012
ninnup
ninnup

Meillä ei miehellä mitenkään mikään kuume ole kuten minulla, vaan on ajatuksella "joutashan tuota vaikka tullakin jo isäksi". Ja kyllähän se tekotavasta tykkää! :D Se kyllä luottaa minun hartioilleni potentiaalisten päivien laskemiset yms. Kysyin mie siltä viimesimpien menkkojen alkaessa, kun itse olin taas niin pettynyt ja sieltä "nyt taitaa olla tärppi"-pilveltä maahan pudonneena, että onko hän koskaan pettynyt. On hän kuulema jonkin verran, mutta enemmän harmittaa, että miten mie aina petyn niin kovasti.

Mutta on se jännä, ensin "pelätään" että ehkäsy pettää, mutta nyt ei sitten millään ota onnistuakseen. Ollaan toki ihan menty tavallisesti, etten mie persus seinällä tökötä seksin jälkeen tai litki mitään greippimehua tms. Ja oishan meidän elintavoissakin parantamisen varaa - mies tupakoi pitkään ja mie oon ylipainoinen. Mutta nyt tammikuussa on kyllä alettu parantamaankin; mie oon karkkilakossa ja lisännyt koiran kanssa liikuntaa ja mies lopetti/lakonnut tupakanpolton.

Ja taas on siis lisää jännäämistä Hilla tuonut meille :)
Nyt vaan arvon naiset: + ja || -uutisia tänne meille muille tsemppiä tuomaan!

28.1.2012
Taitsu
Taitsu

Oioi! Vuoto loppunut! Ainakin tällähetkellä :D nyt sit jos armon kk vois sijoittua kuuden viikon päähän ja ovulaatio siis neljän viikon päähän ni ois kyllä juuri passeli. Kihlattuni on täällä kanssani viisi kokonaista päivää ja aiai! Osuispa joku niistä kohdalleen :):) oonkon liian innokas vai turhiako toivon?

28.1.2012
Serah89
Serah89

Hilla91 31/28
WanhaKurppa 27/26-36   
Nemo83 24/35   
karpalo 21/ 28-30  
Marru83 17/30  
Tirppa09 16/28-30   
Juice11 14/33-41   
Puffi 13/25-35   
Boco 12/32-40
Mamma411 9/35
Taitsu 9/28-30
ninnup 6/30  
lyllerö81 4/32
Sam81 3/28-30
Felize  31/32-34

(Fiinus 50/30)

ja toinen lista:  
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 6/3   
ninnup yk 3/2   
mamma411 yk 4/2   
Fiinus yk 4/5   
Marru83 yk 3/3  
Nemo83 yk 1/2  
Boco yk 5/4   
WanhaKurppa yk 4/2   
Hilla91 yk 1/2   
Tirppa09 yk 1/2   
karpalo yk 13/5
Taitsu yk 8/1
Sam81 yk 1/2
Felize  yk 1/2

28.1.2012
Felize
Felize

Heipat vaan kaikille! Tuossa viime vuoden puolella ilmoittaudun uudeksi kuumeilijaksi, mutta tuli kaikenlaista ikävää niin yritetäämpä uudestaan :) muutamia kertoja oon täällä "salaa" käyny teitä kahtomassa ja jännänny puolestanne :) Menkat pitäisi kohta alkaa, selkää jomottelee sen verran ja maha ihan turvoksissa.. lisäilen itseni tonne jonon jatkoksi

28.1.2012
Felize
Felize

uuu, hilla, jännää

28.1.2012
ninnup
ninnup

UIJUIJUI!!!:) testaa hilla, ihunaa ♥ jänskättää!!

28.1.2012
Boco
Boco

Kiva huomata että muillakin menee samaa rataa...tuntunut vähän että oonko jotenkin pakottamalla tulossa paksuksi ;) mut luulen että ei noita miehiä nyt niin kiinnostaskaan joka kuukausi se kuinka lämpö nousee ja limat virtaa (toki sen huomaa ja tuskin pahaa tykkää) ;D meillä on semmonen tilanne ku mulla on jo noi 3 poikaa, hirveesti tykkäisin sen tyttären saada. eihän siitä tietty voi vakuuttua että tyttö tulee mut 50% mahdollisuus ois ;) ja jos poika taas tulee niin se tietää vaan isännän firmaan työtekijöitä tulevaisuutta ajatellen ;) mut nykyään tullu se tunne että ihan sama mikä sieltä tulee kunhan tulis vaan, ihmislapsi toki mielellään ;)

28.1.2012
Boco
Boco

Meilläki silleen et sanon kyl et jos ovis on hollilla, niin osaa varautua lähentelyihin. Vaikka eipä toi niitä koskaan pahakseen pistäkään. ;)

Ja kovasti tuoki kuumeilee, just yks ilta sano et oli meinannu tippa tulla linssiin, ku jossain leffas oli äijä ollu vauva sylis. Oli vaan miettiny siin et miksei meilläki oo viel tollanen ja et toivottavast saatais pian uus. :D

28.1.2012
Sam81
Sam81

no ei kyllä puhuta mistään näistä.. mies kuumeilee kyllä ja tahtoo kans pienen mut siis ei näistä päivistä eikä tikutteluista käydä jutustella.. keskenäni mä ne hoidan ku mies on koulussa ni tikutan minkä tikutan. mulla on tarve pitää asiat sisällä ennen ku on täysin varmaa, aikalailla joka asiassa ku ahdistun sellasesta jonninjoutavasta hössöttämisestä niin paljon..

28.1.2012
ninnup
ninnup

Huomenta! tässä aamukaffetta vedellään, meni pikkutunneille kun käytiin kaverin kanssa hoilaan karaoketa ;) mulla on ollut tässä mietintämyssyn alla, miten teillä muilla, onko teidän miehet miten mukana kuumeilussa? puhutteko miehen kanssa tärppipäivistä sunmuusta tikuttelusta? vai onko se niinkuin hiljaisempaa toivoa sieltä käsin?

meillä ei miehen kanssa puhuta niin tarkkaan noista päivistä, miehen kans siis on yhteinen toive laitettu yläkertaan mutta sen koommin ei oo asiaa vatvottu kuin että tulee jos on tullakseen. eilen tuossa mietin että mitähän mies käy päässään läpi kun ei siitä puhuta ja kun tärppi ei käykkään, tunteeko itsensä epäonnistuneeksi...vaikka kyllä tuo mieheke tietää kyllä biologisesti miten nää hommat menee, että ei se aina oo niin justiinsa tärppi jos peitto vaan heiluu. mutta itellä alkaa toivo mennä niin pitäsköhän tuon miehen kanssa asioita käydä läpi...

28.1.2012
Boco
Boco

:D juu hiljasta oli illallakin..

mä istuskelen aamukahvilla ja penska häiriköi kummiaan joka yrittää meikkailla vessassa XD
en ees viiti hakee sitä pois ku se on kolmasosa sekunti ku se on siellä takasi.. laiska mamma :D

28.1.2012
ninnup
ninnup

Tää on niin tätä, olin sit laittanu väärän päivän tohon kiertoon, mut nyt korjattu. :)

Meikäläinen on aina näköjään joko liian aikaisin aamul, tai liian myöhään yöllä liikkeellä, ku aina on niin hiljasta. :D

28.1.2012
Sam81
Sam81

Hilla91 31/28
WanhaKurppa 27/26-36  
Nemo83 24/35  
karpalo 21/ 28-30 
Marru83 17/30 
Tirppa09 16/28-30  
Juice11 14/33-41  
Puffi 13/25-35  
Boco 12/32-40
Mamma411 9/35
Taitsu 9/28-30
ninnup 6/30 
lyllerö81 4/32
Sam81 3/28-30


(Fiinus 50/30)

ja toinen lista: 
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 6/3  
ninnup yk 3/2  
mamma411 yk 4/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3 
Nemo83 yk 1/2 
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2  
karpalo yk 13/5
Taitsu yk 8/1
Sam81 yk 1/2

28.1.2012
Sam81
Sam81

uhhuh, huomenna on nimittäin persus jumissa.. tunnen sen jo valmiiks vaikka venyttelin.. käytiin siis salilla :D poju nukkuu mahan päällä 3

vähän ollu hulinaa tän päivää.. mamma on ihan puhki mut en malttanu unille vielä :D

27.1.2012
ninnup
ninnup

Kiitoksia osanotoista ja kannustuksesta! Ei tää helppoa todellakaan ole, mutta yli on vaan päästävä. Nyt kun täällä Hollannissakin alkaa harjoittelu kunnola, niin saa muuta ajateltavaa. Nyt vaan odotellaan tän vuodon loppumista,joka on ollu aika on/off tyyppistä. Sit ootellaanki menkkoja seuraavaks, jotka varmaan just on sillon ku kihlattuni tulee tänne. Huoh! No kun noista odotteluista on päästy, ni sit ootellaan kotiin paluuta. Ja sit toivottavasti kesällä viimeistään oottelis uutta vauvaa :)

27.1.2012
Serah89
Serah89

Hilla91 30/28
WanhaKurppa 26/26-36  
Nemo83 23/35  
karpalo 20/ 28-30 
Marru83 16/30 
Tirppa09 15/28-30  
Juice11 13/33-41  
Puffi 12/25-35  
Boco 11/32-40
Mamma411 8/35
Taitsu 8/28-30
ninnup 5/30 
lyllerö81 3/32
Sam81 1/28-30


(Fiinus 50/30)

ja toinen lista: 
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 6/3  
ninnup yk 3/2  
mamma411 yk 4/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3 
Nemo83 yk 1/2 
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2  
karpalo yk 13/5
Taitsu yk 8/1
Sam81 yk 1/2

27.1.2012
Sam81
Sam81

Iltaa arvon kuumeilijat! :)

Meikäläinen tääl kurvailee kaksinkerroin, eilen alko menkat ja olin piruvie jo melkein unohtanu, et kipee sitä oikeesti niitten aikaan onkaan. Niitten ekojen aikaan ei nääs viel särkeny oikeestaan ollenkaan. Tulipahan pojan lämpötyynylle käyttöö, se kun mahtuu kivasti housujen vyötärön alle ja on mukavan pieni. :D

Lisään nyt toiveikkaana itteni tohon listaan, luotan siihen et päästään tositoimiin heti ens oviksen aikaan. :)

Serah: voimia sulle hurjasti, en voi edes kuvitella et kuin pahalta toi tuntuu, kun en ite (onneks) ole sitä joutunu kokemaan.

27.1.2012
Sam81
Sam81

Mie oon niin pahoillani Serahin puolesta. Suru on varmaan suuri ja pettymys mieletön. :( Tsemppiä ja jaksamista Serah!!

Mutta sitten miekin passittaisin Nemon ja Ninnupin tikkuostoksille, kun eihän tässä ite meinaa pysyä housuissaan, kun kuulostaa niin jänniltä!! :) Mielenrauhahan tässä järkkyy, jos joutuu viikon odottelemaan kun jahkaatte ;)

27.1.2012
Taitsu
Taitsu

voi nemoooo 3

27.1.2012
ninnup
ninnup

ei sentään tarvinnu norjaa puhella mutta etova olo oli kyllä, ihan hirviä ku tuntu ettei tolpillaan kestä..
ja tää mun päänsärky on jotain ihan hirveetä mutta mulle tuli mieleen ku viimeks olin raskaana enkä tienny sitä (oltiin siellä reissussa) ni sillonki särki päätä ihan jumalattomasti koko ajan (viikko-puoltoista melkeimpä yhtä soittoo, sillä ajalla söin kaikki ne särkylääkkeet mitä meillä oli mukana eikä auttanu ees, eikä tunnu auttavan nytkään), siellä reissussa oli koko ajan + 30 - +45 astetta et voi olla et johtu siitä.
kaikki mun silloset oireet on selitettävissä helteellä, aikaerolla jms. ni ei hajuakaan mitä oli ennen ku suomeen palasi ja oli ne tissit sikakipeet.. se oli rv 6 vissiin ja sen jälkeiset oireet muistan kyllä mut nuo ihan ekat ni samoja oloja kyllä mut ei hajuakaan johtuko ne siitä reissuamisesta vai tosta pojasta :/ se järkyttävä etominen (joka voi myös olla jetlagia, jonku verran oksentelinkin) oli siellä reissun viimenen viikko ja suomen 1. ja 2. viikko eli mahdollisesti rv 2-3 alkaen.. noooo ei pie toivoo liikoja ku nuo menkatki jo tuli :/ jospa se on pää mikä tekee tepposia ja siks särkeeki niin kauhiasti..

mä vuodan edelleenkin, samalla tavalla ku aamulla tuhruutan..

27.1.2012
ninnup
ninnup

tähän mennessä ostanut noita halpoja raskaustestejä...

27.1.2012
Surunauha
Surunauha

kun noi utareet alkaa tuntuu oudolta,jos mää ostan sen raskaustestin sit valmiiksi ;) Ostanko suosiolla ihan kunnollisen vai vai noita halpiksia...netistä..

27.1.2012
Surunauha
Surunauha

mulla kans muuten heti, ennen kuin plussasin niin maha räjähti pullataikinaksi ja housut kiristi. ja ne rinnat...wow :o

27.1.2012
Boco
Boco

Ihanan jännittävältä kuullostaa nemon oireisto :D eli viikon päästä siis elämme jännän äärellä ;)

27.1.2012
Boco
Boco

Edelleen julmuuttelee vatsaa ja nyt alkanut rinnat olee isommat ja kipeemmäät,voisiko olla mahd että olen raskaana,menkat pitäis alkaa vasta 5pvä,mutta en voi pitää enää vyötä farkkujen kanssa kun puristaa inhottavasti,olishan se aika hauskaa silloin laskettu aika olisi lokakuun lopussa jos täsmää tää.. jännittäviä aikoja elellään,olihan viimeksi v 2009 minä ja mursu samaa aikaa raskaana jos muistan,mun mielestä mursul oli myöhemmin la kun mulla,sepäs olikin hauskaa jos nyt oltais samaan aikaa :D Suuria unelmia,suuria toiveita,hih,pääsiskö lokakuun kerjuun mikä on tyhjillään,jos päsen toivon teidät kaikki muutkin sinne :))

27.1.2012
Surunauha
Surunauha

Voi Serah,oon niin pahoillani vuoksesi3 Kovasti voimia,vaikka ei siltä nyt tunnukaan asioilla on tarkoitus järjestyä.

 

Itsellä tää julmutus mahassa jatkuu siis,huoh ja olokin on niin turvonnut että tunnen itseni niin läskiksi,nooh tässä tää menee siis pvä kerrallaa ja illalla viemää poikaa hoitoon mummille ja aamulla lähen joten kirjoittelen matrkalta libbe kuulumisia ja toivottavasti en joudu manaa vr:ää :))

27.1.2012
Surunauha
Surunauha

Hilla91 30/28
WanhaKurppa 26/26-36  
Nemo83 23/35  
karpalo 20/ 28-30 
Marru83 16/30 
Tirppa09 15/28-30  
Juice11 13/33-41  
Puffi 12/25-35  
Boco 11/32-40
Mamma411 8/35
Taitsu 8/28-30
ninnup 5/30 
lyllerö81 3/32

(Fiinus 50/30)

ja toinen lista: 
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 6/3  
ninnup yk 3/2  
mamma411 yk 4/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3 
Nemo83 yk 1/2 
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2  
karpalo yk 13/5
Taitsu yk 8/1

27.1.2012
ninnup
ninnup

voi serah :/ kurjaa mutta onneks selvis kuitenki ni ei tarvii miettiä että mitä tapahtuu vaikka surullista kyllä..

minä tuhrutan vieläkin! ikinä, ei kuunaan oo kestäny yli 4 päivää menkat.. eikä nyt varsinaisesti oo ees tuhrua ku siteeseen saakka tulee mut ei nyt noronaan vuoda kyllä..

27.1.2012
ninnup
ninnup

No niinhän se oli kuten arvelin. Varhainen keskenmeno. Nyt sit odotellaan et vuoto loppuu. Ja taitaa mennä aika pitkään et voidaan yrittää uudestaan. Noh, kyl tää tästä. Asioilla on tapana järjestyä vaikka siihen ei just nyt jaksa uskoa.

27.1.2012
Serah89
Serah89

Heips! Huomenna jos muistaisi aloittaa tikuttaa ovista... Piti jo tänään mut unohdin. Mul on joka kierros ollu ovis kp 17-19 mut sit viimeksikin menkat alko kp 25. Eli menkat alkaa jo viikko oviksen jälkeen? Onko muilla käyny tolleen? Plaah... Ehkä mun kroppa on vaa jotenkin sekasi.

26.1.2012
puffi
puffi

Minkä's sille tekee jos ei jaksa ei jaksa tänää oikeesti lotvikatari,jos huomenna siivoais vähän,kun toi poikakin menee sinne yöhoitoon mummille kun iskällä lauantaina töitä ja mammalal lähtee se juna sinne seinäjoelle. Sitäpaitsi huomisen ulkoilun voi mummo hoitaa :DD heh hmm jaksoin sentää korjata ton pikkuherran lelut,kun se ei suostunu kerää niitä :)

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

ei mekään ulkoilla kuin harvakseltaan, että huono äiti se on täälläkin ;) kaupoilla tosin käydään lähes joka päivä mut tuo ulkoilu on jääny. syystä että mä en voi työnnellä vaunuja, ja ei tuo ipana viihdy paikallaan olevissa vaunuissa :) nyt kun alkas vaan pulkkakelit niin sitten aloitettas tuo kulkeminen ulkonakin...pakkasta vaan niin pirusti :/ ja minä en edes sitä pyykkiä pessy, tiskikoneen täytin kyllä :D niin että jos se nemo on kauhee niin mä oon sitten kans ninnupin kans katastrohvi ;D

26.1.2012
Boco
Boco

:D no jos sä oot kauhia äiti ni mä oon jo katastrofi... me käydään aika harvoin tuolla pihalla XD nyt on ollu kyllä pitkään sellaset kelitkin ettei oo juuri viittiny ulos mennä mut tän vuoden puolella on käyty 3 kertaa vaunulenkillä ja kerran muuten vaan lumessa hillumassa ja muutamia kertoja kauppareissulla et siinä on mennen tullen pikkusen ulkona oltu :D

tosin oltiin se kaks viikkoo liki kipiänä mut ei käydä muutenkaan ku pari kertaa viikossa :O

26.1.2012
ninnup
ninnup

MOon ollut koko päivän sisällä lapsen kanssa,oonko ihan kauhea?,laiskotuttaa vaan ja ja siivouskin jäi,ajattelin mopata ja imuroida,se jäi...pyykkiä pesin ja tiskikonea täytin

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

voihan haukotus ku uuvuttaa koko ajan.. ja pirun päänsärky ei lähde millään.. niskat niin jumissa et siitä varmaan tulee toi särky..

26.1.2012
ninnup
ninnup

Voi perse misy noi typot ilmesty.. nii loin tään ketjun kun entinen tuli täyteen

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

Tämän ketjun minne te kaikki kirjoittelette eli Kuumeilua ja Kutinaa 3 Olrt juuri vanhakurppa kirjoittamassa tähän osioon,tää on vaa vaikee tulkita kun tää erilainen kun se canha :)

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

toivotaan parasta :) mä toivon koko ryhmäläisille plussia :))

 

Hillalla ainakin näyttäis olee kuumeiset päivät?

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

no nythän tuo ois helppo vaikka viruttaa näitä ku saa laitettua ton uusin ensin ku ennen piti aina selata sinne alas mut toisaalta ku höpötellään niin paljon taas ja pitää selailla sivuja kuiteski ni lienee tuo 100 edelleen ihan pätevä :D

mä oon kyllä ihan varma et nemolla on tärppi.. ihan just senki takia et on silleen "paha sauma" ton työn kans XD ainahan se sillon tapahtuu jotain mullistavaa ku ajotus ei ole parhain :D jännää..

26.1.2012
ninnup
ninnup

aina saa kysyä ja ja mitäs me tuetaan toisiamme 3

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

Ahaa! Mie tosiaan on hengaillut täällä vasta vajaan viikon, niin en oo ihan perillä näistä perinteistä :D No selvispä sekin. Kysyvä ei tieltä eksy. :)

26.1.2012
Taitsu
Taitsu

Eiks tässä ketjussa sovittu että kun 100 tulee täyteen aloitetaan uusi ketju,kun muuten saat nii ku etsiä taas noita vastauksia ja keskusteluja.

Niin mua vaa huvittaa se jos olisin paksuna niin laskettu aika olisi lokakuussa,ja elokuussa aloitan virallsit työt olisin vaan kk töissä ja joutuisin jäämää äippälomalle,vai pitäiskö mun silloin aikaistaa mun töihin menoa,okei mä tiedän oon malttamaton,mä jumiuduin tähän koneelle,meen tekee sitä ruokaa.

 

ja nyt ku meen työmatkalle se on koulutus mun sivuprojektiin :)

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

Mulla pitäis alkaa seuraavat menkat vasta  n 5pvä eli 5.2 julmuuttelee ikävästi jouduin jopa farkut ottaa pois jalasta... ei kyl pissata usein

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

Hilla91 29/28  
WanhaKurppa 25/26-36  
Nemo83 22/35  
karpalo 19/ 28-30 
Marru83 15/30 
Tirppa09 14/28-30  
Juice11 12/33-41  
Puffi 11/25-35  
Boco 10/32-40
Mamma411 7/35
Taitsu 7/28-30
ninnup 4/30-45 
lyllerö81 2/32

(Fiinus 50/30)

ja toinen lista: 
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 6/3  
ninnup yk 3/2  
mamma411 yk 4/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3 
Nemo83 yk 1/2 
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2  
karpalo yk 13/5
Taitsu yk 8/1

No lisäsinpä nyt ihtenikin tuonne.

Saanko ihan uteliaisuuttani kysyä, että minkä takia lähes joka päivä aloitetaan uusi ketju? Kyllähän nuo tietty löytyy, mutta miusta tuntuu, että ois helpompi kun pysysivät yhdessä ketjussa. :)

Ja miten nyt miusta tuntuu että kaikki siellä jänniä aikoja elelee :) Kohta mie jään tänne yksinäni, vaikka hyvähän se tietysti muiden kannalta olisi :D

26.1.2012
Taitsu
Taitsu

nemo! vitsit, voiskos se kuiteski olla et siellä joku asustaa :D oispas ihanaa

26.1.2012
ninnup
ninnup

alkoi tekee mieli mustaherukkahilloa :P nam nam

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

no onneksi se ei mee kovin kauas...ajattelin että käväsen työmaakopissa "kyläilemässä" joku päivä jos saan vauvan hoitoon ;)

26.1.2012
Boco
Boco

Koko päivän sattunut alavatsaan ja munasarjoihin,inhottava tunne,sektiohaavakin kihelmöi,laskeskelin taas tolla laskurilla et tänä päivänä jos tää nyt siitä johtuu niin lukee näin

4. viikolla alkio kiinnittyy kohdun seinämään         26.1.2011

 

ja tään päivän on julmutellut alavatsaa :/

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

ööö. rupesin tosissani laskuoppia harjoittaan...ja tuli tulokseen, ens viikolla alkaa tärppipäivät, elikkäs noin tiistai tai keskiviikko ja loppunevat viikon lopulla... eli juurikin tuolloin kun rakas mieheni on työmatkoilla :/ mut hyvällä tuureloisella se ovis joko aikastuu tai sitten myöhästyy :)

26.1.2012
Boco
Boco

Kertokaas joku ton rimpsun merkitys :) mä nimittäin varmaan illalla sinne jatkoksi tuun :/ on sen verran on runsas vuoto nyt.

26.1.2012
Serah89
Serah89

möh, nytkö ne kaikki hävis :/ mitähän hillalle kuuluu, ei oo tainnu käydä uudella puolen kertaakaan :O

26.1.2012
ninnup
ninnup

Hilla91 29/28  
WanhaKurppa 25/26-36  
Nemo83 22/35  
karpalo 19/ 28-30 
Marru83 15/30 
Tirppa09 14/28-30  
Juice11 12/33-41  
Puffi 11/25-35  
Boco 10/32-40
Mamma411 7/35
ninnup 4/30-45 
lyllerö81 2/32

(Fiinus 50/30)

ja toinen lista: 
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 6/3  
ninnup yk 3/2  
mamma411 yk 4/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3 
Nemo83 yk 1/2 
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2  
karpalo yk 13/5

 

no nollasimpahan jo nyt ku kerran saatiin uus ketjuki :D

26.1.2012
ninnup
ninnup

Päivitystä


ninnup 30/30-45   

Hilla91 29/28   

WanhaKurppa 25/26-36   

Nemo83 22/35   

karpalo 19/ 28-30  

Marru83 15/30  

Tirppa09 14/28-30   

Juice11 12/33-41   

Puffi 11/25-35   

Boco 10/32-40

Mamma411 7/35

 lyllerö81 2/32

(Fiinus 50/30)


ja toinen lista:  

Puffi yk5/2

lyllerö81 yk 6/3   

ninnup yk 2/2   

 mamma411 yk 4/2   

 Fiinus yk 4/5   

 Marru83 yk 3/3  

 Nemo83 yk 1/2  

 Boco yk 5/4   

WanhaKurppa yk 4/2   

Hilla91 yk 1/2   

Tirppa09 yk 1/2   

karpalo yk 13/5

26.1.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...