Kuumeilua ja kutinaa

Aloitin uuden ketjun :))

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

No voih:( pyydän anteeksi ninnup että loin sulle turhia toiveita, mutta niin tuo fiilis vie aina mukanaan kun toivoo niin kovasti että joku raskautus.

meillä oli tuos hetki sitten ukon kans "henkevät" keskustelut :) ukko kysy että onko kuukaudessa jokin aika jolloin laukean helpommin, no tuumasin että noin 2-3 vkoa menkkojen alkamisesta, eli nyt ja oli enemmän kuin innossaan tästä tiedossa ja meinas ettei jaksais odottaa iltaan ;D eli tän tiedon saatuaan on varmaa ettei iskä nyt lähde päivävuoroa pidemmälle työhukille ja sehän mulle passar jätte bra ;D

30.1.2012
Boco
Boco

Hirvee väsymys jo kolmatta-neljättä päivää,päivisinkin oon väsynyt,kahvikaan ei auta siis mä voisin nukkua vaan,tervetuloa mukaan uusi,päivitähän tietosi lisätää sut listaa,joku viisampi voi kertoa miten toi meni.. moon sen verran unessa joten menisin mielelläni nukkumaan.

30.1.2012
Surunauha
Surunauha

Mahtuuko sekaan vielä yks vauvakuumeilija?

Vihdoin päätettiin ukon kanssa että jätetään ehkäisy pois ja ajateltiin että lapsi on tervetullut vaikka itsellä on vielä opinnot kesken. Mutta tätä on mietitty niiin pitkään ja sunniteltu :)

Maalikuussa siis täytän 22 vuotta ja miekkonen 20 vuotta.

Itse olen kyllä niin innossani, tätä kun oon odottanut kuin kuuta nousevaa että saa jättää e-pillerit pois. Vaikka samalla joku pieni mielessä pelkää että osaako sitä edes hoitaa sitten..

Viimenen pilleri liuska loppu nyt viikko sitten ja tyhjennys vuoto tuli normaalisti.. Saa jännätä minkälaisia oireita tulee kun hormoonit alkaa poistua elimistöstä.

Mutta tätä on toivottu ja haluttu pitkään !

30.1.2012
Maapu
Maapu

Ihanat on Nemon oireet:) oikeen, OIKEEEEEN, oikeen lupaavat ;D ja jospa se ninnup sen kupin nyt muisti. mä oon taas täällä 10-11 kuulolla ;) ja huomenna sit hilla, hyrrhyrrrrrm hyristelen jännityksestä...ja ehkä kylmyydestäkin. (pakkasta lähes -30)

mun lämmöt oli 34,9, oiskohan se sit ovis käsillä ;) limat oli vielä kyllä sakeaa mut voi olla joukossa viel toissapäiväset simpat...että tänään toivonmukaan saan kaverin peiton heilutteluun ;)

30.1.2012
Boco
Boco

Hei Nemo täällä,nyt pääsin koneelle,tulin siis tänää työmatkalta ja oon ihan hiton väsynyt,alaselkä on jumissa ja sitä jomottelee,rinnat on kipeät ja nälkäkin 2-3h välein,juu en nyt oleta mitää,mutta tiistaina ostan testin valmiiksi,menkat siis alkaa 5 pvä,eli mun testauspvä olis sitten 7pvä,jos ei kuulu,en halua tehdä aikaisemmin kun ei tiedä mitä tulee,en halua pettyä,mutta mä meen tikuttelee vasta reilun viikon päästä,malttakaa mielenne lapsukaiset;)

 

Muita uutisia,poikihan toi työ jotain,mä siis aloitin yrittäjäksi seksivälineiden markkinointia,enää on kiinni verotyyppien kanssa papereista ja sit pääsen tekee kotikutsuja ja esittelen erilaisia seksivälineitä,teen myös keikkoja mm ravintoloihin jne,musta tuölee bisnes nainen ja omat onnen seppä,tästä se lähtee pitäkää peukkuja ja jos teitä rakkaat kuumeilijat kiinnostaa niin ottakaa yhteyttä,tää ei ole mitää tupperia,tää on sitä töitä mitä haluan tehä :))

30.1.2012
Surunauha
Surunauha

huomenna, tulee nopeemmin xD

 

pistänpä tänne kun hieman askarruttava asia ja jos sattus esim ipsaus huomaamaan:)

mä oon jo aikasemmin kertonu että tulee se hiiva tai hiivan tyyppiset vuodot ja kutinat oviksen jälkeen ja sit menkka vuoto vie mennessään. ninnupilla olikin se öljyvinkki mut meidän kytysestä apteekista ei löytynyt (ja nyt oon jo unohtanu sen nimenkin että voitko toistaa pliis) mut tiistaina käyn oulussa jos sieltä löytys. niiiiin ja se asia, että voiko se vuoto, jos on hiiva perästä niin aiheuttaa sen että alkio ei kiinnity? ja jos esim käyttää ehkäseviä tuotteita niin mitä ei missään nimessä jos raskautta toivoo? ja nuo vuodot ja kutinat on JOK'IKINEN kierto!!

29.1.2012
Boco
Boco

Koittakaa nyt tikutella ja mielellään niitä plussia;) mulla on niin tylsä viikko tiedossa ku on kovia pakkasia luvannu niin ei pääse uloskaan.

29.1.2012
Boco
Boco

Ninnup testaa tiistaina Hillan kanssa ;D

29.1.2012
Boco
Boco

ja mä oon tippunut kärryiltä, onko se ninnupin tuhruttelu jo loppunu? ja nyt vasta menkkamaiset kivut? miten on kuules semmonen olo että sulla ois vielä iiiisoooo mahd olla kuitenskin raskaana :D

29.1.2012
Boco
Boco

Nopsaan piipahtamassa. inhottava kun noi jutut menoo toiselle sivulle niin ei ehdi kiireessä kaikkia lukemaan (mulla tahtoo erroria lykätä aina ku toka sivua meen lukemaan) mukula nukahti autoon ja piti sit jättää auto käyntiin ettei jäädy, mut pakko käydä sammuttaan kohta ku naapurit alkaa pakokaasuista valittaan, joten se tarkoittaa että vauvakin herää :/

mä oon koittanu lämpöjä mitata ja limoja katellu, pikkasen on tullu enemmissä määrin nyt limasempaa mut ei oikeen tarkkaa arviota osaa sanoa kun simpat vääristää tulokset :) ja lämmöt on ollu 35,5-35,9. joten eikös se niin menny että sit ku se nousee about puoli astetta tai asteen niin ovis on ohi? mutu tuntuma on että ovis on viikon sisällä ;) ja pitelis noita pakkasia niin isäntäki ois kotona yöt ettei lähtis reissuun... plääh ja puuh, vielä piiiiitkä aika kun pääsee tikuttelemaan... mut onneksi tääl joillakin on jännät paikat, jotain äksöniä ;D

29.1.2012
Boco
Boco

Meillä ei miehellä mitenkään mikään kuume ole kuten minulla, vaan on ajatuksella "joutashan tuota vaikka tullakin jo isäksi". Ja kyllähän se tekotavasta tykkää! :D Se kyllä luottaa minun hartioilleni potentiaalisten päivien laskemiset yms. Kysyin mie siltä viimesimpien menkkojen alkaessa, kun itse olin taas niin pettynyt ja sieltä "nyt taitaa olla tärppi"-pilveltä maahan pudonneena, että onko hän koskaan pettynyt. On hän kuulema jonkin verran, mutta enemmän harmittaa, että miten mie aina petyn niin kovasti.

Mutta on se jännä, ensin "pelätään" että ehkäsy pettää, mutta nyt ei sitten millään ota onnistuakseen. Ollaan toki ihan menty tavallisesti, etten mie persus seinällä tökötä seksin jälkeen tai litki mitään greippimehua tms. Ja oishan meidän elintavoissakin parantamisen varaa - mies tupakoi pitkään ja mie oon ylipainoinen. Mutta nyt tammikuussa on kyllä alettu parantamaankin; mie oon karkkilakossa ja lisännyt koiran kanssa liikuntaa ja mies lopetti/lakonnut tupakanpolton.

Ja taas on siis lisää jännäämistä Hilla tuonut meille :)
Nyt vaan arvon naiset: + ja || -uutisia tänne meille muille tsemppiä tuomaan!

28.1.2012
Taitsu
Taitsu

Oioi! Vuoto loppunut! Ainakin tällähetkellä :D nyt sit jos armon kk vois sijoittua kuuden viikon päähän ja ovulaatio siis neljän viikon päähän ni ois kyllä juuri passeli. Kihlattuni on täällä kanssani viisi kokonaista päivää ja aiai! Osuispa joku niistä kohdalleen :):) oonkon liian innokas vai turhiako toivon?

28.1.2012
Serah89
Serah89

Hilla91 31/28
WanhaKurppa 27/26-36   
Nemo83 24/35   
karpalo 21/ 28-30  
Marru83 17/30  
Tirppa09 16/28-30   
Juice11 14/33-41   
Puffi 13/25-35   
Boco 12/32-40
Mamma411 9/35
Taitsu 9/28-30
ninnup 6/30  
lyllerö81 4/32
Sam81 3/28-30
Felize  31/32-34

(Fiinus 50/30)

ja toinen lista:  
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 6/3   
ninnup yk 3/2   
mamma411 yk 4/2   
Fiinus yk 4/5   
Marru83 yk 3/3  
Nemo83 yk 1/2  
Boco yk 5/4   
WanhaKurppa yk 4/2   
Hilla91 yk 1/2   
Tirppa09 yk 1/2   
karpalo yk 13/5
Taitsu yk 8/1
Sam81 yk 1/2
Felize  yk 1/2

28.1.2012
Felize
Felize

Heipat vaan kaikille! Tuossa viime vuoden puolella ilmoittaudun uudeksi kuumeilijaksi, mutta tuli kaikenlaista ikävää niin yritetäämpä uudestaan :) muutamia kertoja oon täällä "salaa" käyny teitä kahtomassa ja jännänny puolestanne :) Menkat pitäisi kohta alkaa, selkää jomottelee sen verran ja maha ihan turvoksissa.. lisäilen itseni tonne jonon jatkoksi

28.1.2012
Felize
Felize

UIJUIJUI!!!:) testaa hilla, ihunaa ♥ jänskättää!!

28.1.2012
Boco
Boco

Kiva huomata että muillakin menee samaa rataa...tuntunut vähän että oonko jotenkin pakottamalla tulossa paksuksi ;) mut luulen että ei noita miehiä nyt niin kiinnostaskaan joka kuukausi se kuinka lämpö nousee ja limat virtaa (toki sen huomaa ja tuskin pahaa tykkää) ;D meillä on semmonen tilanne ku mulla on jo noi 3 poikaa, hirveesti tykkäisin sen tyttären saada. eihän siitä tietty voi vakuuttua että tyttö tulee mut 50% mahdollisuus ois ;) ja jos poika taas tulee niin se tietää vaan isännän firmaan työtekijöitä tulevaisuutta ajatellen ;) mut nykyään tullu se tunne että ihan sama mikä sieltä tulee kunhan tulis vaan, ihmislapsi toki mielellään ;)

28.1.2012
Boco
Boco

Huomenta! tässä aamukaffetta vedellään, meni pikkutunneille kun käytiin kaverin kanssa hoilaan karaoketa ;) mulla on ollut tässä mietintämyssyn alla, miten teillä muilla, onko teidän miehet miten mukana kuumeilussa? puhutteko miehen kanssa tärppipäivistä sunmuusta tikuttelusta? vai onko se niinkuin hiljaisempaa toivoa sieltä käsin?

meillä ei miehen kanssa puhuta niin tarkkaan noista päivistä, miehen kans siis on yhteinen toive laitettu yläkertaan mutta sen koommin ei oo asiaa vatvottu kuin että tulee jos on tullakseen. eilen tuossa mietin että mitähän mies käy päässään läpi kun ei siitä puhuta ja kun tärppi ei käykkään, tunteeko itsensä epäonnistuneeksi...vaikka kyllä tuo mieheke tietää kyllä biologisesti miten nää hommat menee, että ei se aina oo niin justiinsa tärppi jos peitto vaan heiluu. mutta itellä alkaa toivo mennä niin pitäsköhän tuon miehen kanssa asioita käydä läpi...

28.1.2012
Boco
Boco

Kiitoksia osanotoista ja kannustuksesta! Ei tää helppoa todellakaan ole, mutta yli on vaan päästävä. Nyt kun täällä Hollannissakin alkaa harjoittelu kunnola, niin saa muuta ajateltavaa. Nyt vaan odotellaan tän vuodon loppumista,joka on ollu aika on/off tyyppistä. Sit ootellaanki menkkoja seuraavaks, jotka varmaan just on sillon ku kihlattuni tulee tänne. Huoh! No kun noista odotteluista on päästy, ni sit ootellaan kotiin paluuta. Ja sit toivottavasti kesällä viimeistään oottelis uutta vauvaa :)

27.1.2012
Serah89
Serah89

Mie oon niin pahoillani Serahin puolesta. Suru on varmaan suuri ja pettymys mieletön. :( Tsemppiä ja jaksamista Serah!!

Mutta sitten miekin passittaisin Nemon ja Ninnupin tikkuostoksille, kun eihän tässä ite meinaa pysyä housuissaan, kun kuulostaa niin jänniltä!! :) Mielenrauhahan tässä järkkyy, jos joutuu viikon odottelemaan kun jahkaatte ;)

27.1.2012
Taitsu
Taitsu

tähän mennessä ostanut noita halpoja raskaustestejä...

27.1.2012
Surunauha
Surunauha

kun noi utareet alkaa tuntuu oudolta,jos mää ostan sen raskaustestin sit valmiiksi ;) Ostanko suosiolla ihan kunnollisen vai vai noita halpiksia...netistä..

27.1.2012
Surunauha
Surunauha

mulla kans muuten heti, ennen kuin plussasin niin maha räjähti pullataikinaksi ja housut kiristi. ja ne rinnat...wow :o

27.1.2012
Boco
Boco

Ihanan jännittävältä kuullostaa nemon oireisto :D eli viikon päästä siis elämme jännän äärellä ;)

27.1.2012
Boco
Boco

Edelleen julmuuttelee vatsaa ja nyt alkanut rinnat olee isommat ja kipeemmäät,voisiko olla mahd että olen raskaana,menkat pitäis alkaa vasta 5pvä,mutta en voi pitää enää vyötä farkkujen kanssa kun puristaa inhottavasti,olishan se aika hauskaa silloin laskettu aika olisi lokakuun lopussa jos täsmää tää.. jännittäviä aikoja elellään,olihan viimeksi v 2009 minä ja mursu samaa aikaa raskaana jos muistan,mun mielestä mursul oli myöhemmin la kun mulla,sepäs olikin hauskaa jos nyt oltais samaan aikaa :D Suuria unelmia,suuria toiveita,hih,pääsiskö lokakuun kerjuun mikä on tyhjillään,jos päsen toivon teidät kaikki muutkin sinne :))

27.1.2012
Surunauha
Surunauha

Voi Serah,oon niin pahoillani vuoksesi3 Kovasti voimia,vaikka ei siltä nyt tunnukaan asioilla on tarkoitus järjestyä.

 

Itsellä tää julmutus mahassa jatkuu siis,huoh ja olokin on niin turvonnut että tunnen itseni niin läskiksi,nooh tässä tää menee siis pvä kerrallaa ja illalla viemää poikaa hoitoon mummille ja aamulla lähen joten kirjoittelen matrkalta libbe kuulumisia ja toivottavasti en joudu manaa vr:ää :))

27.1.2012
Surunauha
Surunauha

No niinhän se oli kuten arvelin. Varhainen keskenmeno. Nyt sit odotellaan et vuoto loppuu. Ja taitaa mennä aika pitkään et voidaan yrittää uudestaan. Noh, kyl tää tästä. Asioilla on tapana järjestyä vaikka siihen ei just nyt jaksa uskoa.

27.1.2012
Serah89
Serah89

Minkä's sille tekee jos ei jaksa ei jaksa tänää oikeesti lotvikatari,jos huomenna siivoais vähän,kun toi poikakin menee sinne yöhoitoon mummille kun iskällä lauantaina töitä ja mammalal lähtee se juna sinne seinäjoelle. Sitäpaitsi huomisen ulkoilun voi mummo hoitaa :DD heh hmm jaksoin sentää korjata ton pikkuherran lelut,kun se ei suostunu kerää niitä :)

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

ei mekään ulkoilla kuin harvakseltaan, että huono äiti se on täälläkin ;) kaupoilla tosin käydään lähes joka päivä mut tuo ulkoilu on jääny. syystä että mä en voi työnnellä vaunuja, ja ei tuo ipana viihdy paikallaan olevissa vaunuissa :) nyt kun alkas vaan pulkkakelit niin sitten aloitettas tuo kulkeminen ulkonakin...pakkasta vaan niin pirusti :/ ja minä en edes sitä pyykkiä pessy, tiskikoneen täytin kyllä :D niin että jos se nemo on kauhee niin mä oon sitten kans ninnupin kans katastrohvi ;D

26.1.2012
Boco
Boco

MOon ollut koko päivän sisällä lapsen kanssa,oonko ihan kauhea?,laiskotuttaa vaan ja ja siivouskin jäi,ajattelin mopata ja imuroida,se jäi...pyykkiä pesin ja tiskikonea täytin

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

Voi perse misy noi typot ilmesty.. nii loin tään ketjun kun entinen tuli täyteen

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

Tämän ketjun minne te kaikki kirjoittelette eli Kuumeilua ja Kutinaa 3 Olrt juuri vanhakurppa kirjoittamassa tähän osioon,tää on vaa vaikee tulkita kun tää erilainen kun se canha :)

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

toivotaan parasta :) mä toivon koko ryhmäläisille plussia :))

 

Hillalla ainakin näyttäis olee kuumeiset päivät?

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

aina saa kysyä ja ja mitäs me tuetaan toisiamme 3

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

Ahaa! Mie tosiaan on hengaillut täällä vasta vajaan viikon, niin en oo ihan perillä näistä perinteistä :D No selvispä sekin. Kysyvä ei tieltä eksy. :)

26.1.2012
Taitsu
Taitsu

Eiks tässä ketjussa sovittu että kun 100 tulee täyteen aloitetaan uusi ketju,kun muuten saat nii ku etsiä taas noita vastauksia ja keskusteluja.

Niin mua vaa huvittaa se jos olisin paksuna niin laskettu aika olisi lokakuussa,ja elokuussa aloitan virallsit työt olisin vaan kk töissä ja joutuisin jäämää äippälomalle,vai pitäiskö mun silloin aikaistaa mun töihin menoa,okei mä tiedän oon malttamaton,mä jumiuduin tähän koneelle,meen tekee sitä ruokaa.

 

ja nyt ku meen työmatkalle se on koulutus mun sivuprojektiin :)

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

Mulla pitäis alkaa seuraavat menkat vasta  n 5pvä eli 5.2 julmuuttelee ikävästi jouduin jopa farkut ottaa pois jalasta... ei kyl pissata usein

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

Hilla91 29/28  
WanhaKurppa 25/26-36  
Nemo83 22/35  
karpalo 19/ 28-30 
Marru83 15/30 
Tirppa09 14/28-30  
Juice11 12/33-41  
Puffi 11/25-35  
Boco 10/32-40
Mamma411 7/35
Taitsu 7/28-30
ninnup 4/30-45 
lyllerö81 2/32

(Fiinus 50/30)

ja toinen lista: 
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 6/3  
ninnup yk 3/2  
mamma411 yk 4/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3 
Nemo83 yk 1/2 
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2  
karpalo yk 13/5
Taitsu yk 8/1

No lisäsinpä nyt ihtenikin tuonne.

Saanko ihan uteliaisuuttani kysyä, että minkä takia lähes joka päivä aloitetaan uusi ketju? Kyllähän nuo tietty löytyy, mutta miusta tuntuu, että ois helpompi kun pysysivät yhdessä ketjussa. :)

Ja miten nyt miusta tuntuu että kaikki siellä jänniä aikoja elelee :) Kohta mie jään tänne yksinäni, vaikka hyvähän se tietysti muiden kannalta olisi :D

26.1.2012
Taitsu
Taitsu

alkoi tekee mieli mustaherukkahilloa :P nam nam

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

no onneksi se ei mee kovin kauas...ajattelin että käväsen työmaakopissa "kyläilemässä" joku päivä jos saan vauvan hoitoon ;)

26.1.2012
Boco
Boco

Koko päivän sattunut alavatsaan ja munasarjoihin,inhottava tunne,sektiohaavakin kihelmöi,laskeskelin taas tolla laskurilla et tänä päivänä jos tää nyt siitä johtuu niin lukee näin

4. viikolla alkio kiinnittyy kohdun seinämään         26.1.2011

 

ja tään päivän on julmutellut alavatsaa :/

26.1.2012
Surunauha
Surunauha

ööö. rupesin tosissani laskuoppia harjoittaan...ja tuli tulokseen, ens viikolla alkaa tärppipäivät, elikkäs noin tiistai tai keskiviikko ja loppunevat viikon lopulla... eli juurikin tuolloin kun rakas mieheni on työmatkoilla :/ mut hyvällä tuureloisella se ovis joko aikastuu tai sitten myöhästyy :)

26.1.2012
Boco
Boco

Kertokaas joku ton rimpsun merkitys :) mä nimittäin varmaan illalla sinne jatkoksi tuun :/ on sen verran on runsas vuoto nyt.

26.1.2012
Serah89
Serah89

Päivitystä


ninnup 30/30-45   

Hilla91 29/28   

WanhaKurppa 25/26-36   

Nemo83 22/35   

karpalo 19/ 28-30  

Marru83 15/30  

Tirppa09 14/28-30   

Juice11 12/33-41   

Puffi 11/25-35   

Boco 10/32-40

Mamma411 7/35

 lyllerö81 2/32

(Fiinus 50/30)


ja toinen lista:  

Puffi yk5/2

lyllerö81 yk 6/3   

ninnup yk 2/2   

 mamma411 yk 4/2   

 Fiinus yk 4/5   

 Marru83 yk 3/3  

 Nemo83 yk 1/2  

 Boco yk 5/4   

WanhaKurppa yk 4/2   

Hilla91 yk 1/2   

Tirppa09 yk 1/2   

karpalo yk 13/5

26.1.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...