ahistaaaa.. pakko purkaa jonnekki..

meillä vetää rahatilanteen taas niiiin tiukille.. mies jäi siis vuoden vaihteessa työttömäksi.. huomenna pystyy liittoo laput laittaa ja tällä hetkellä käsittelyajat on 3vk.. just kävin laskunipun läpi ja piti siirrellä eräpäiviä, mut kun nykyään ei pysty siirtää laskujakaan kun sen 2vk.. et ei hirveesti auttanu.. mies siis ei saa vielä ainakaan kolmeen viikkoon rahaa ja miule tuli tänään lapsilisät reipas 200e, viimenen päivä tulee kotihoidontuki vajaa 400e ja 4. päivä tulee opintotuki n. 200e.. vuokraa saatiin sovittuu niin et maksetaan kuun alussa puolet, eli reilu 300e ja kuun lopussa toinen puoli.. mut kuitenki ruokaa pitäis ostaa ja bensaa yms.. no toivotaan et mies sais nyt äkkiä töitä.. huomenna menee taas työhaastatteluun.. sossuun mies ei suostu, eikä siinä kyllä miustakaan oo mitään järkeä.. nehän antaa vaan lainaan rahaa, jotka ne vie miehen ekoista liiton rahoista ja sit saadaan olla taas sossusta lainaamassa rahaa.. kerran tätä kokeiltiin ja ei kiitos enää! no ei se auta kun kituuttaa.. just kävin s-pankista kattoo et onneks tulis ihan kivasti ees bonuksia ens kuussa... että tämmöstä tänne tällä kertaa..    ainiin hai mieki töitä.. laitoin eilen hakemuksen tän kylän k-kauppaan kun hakevat osa-aikasta töihin sinne.. ois 25h/vk töitä.. sopis mulle ku nenä päähän. pitäkkee peukut pystyssä!

26.1.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
1 year, 7-month-old toddler

niimpä.. no pitää jotenki kitkutella.. pitää käydä ennen kuun vaihtumista s-kaupasta useemman päivän ruuat kerralla, niin tulis 10. päivä enemmän s-bonuksia.. just kävin kattoo et vajaalla 70e pitäis ostaa et olis isompi bonusprosentti.. ja sitä ruokaa kun joka tapauksessa tarttee, niin ostaa tän kuun puolella niin saa enempi takas. :) ainii ja kuopus tartteis vaippojaki taas..

26.1.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

kyllä ne sit sossusta kaikille pummeille ja juopoille antaa sitä rahaa, kun niillä ei oo mitään tuloja. mut sit kun kunnon kansalaiset tartteis hetkellisesti vähän apua, niin sit lainataan.. ja sit valitetaan kun sossun palveluja ei käytetä tarpeeks....

26.1.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

no kuun alussa tuli miehelle viimenen tili.. mut seki meni niin et mies oli laskenu tulot verokorttiin väärin ja meni tuloraja yli eikä sieltä montaa satasta tullu.. 

ja sossusta antavat rahaa lainaan, koska sulla on tuloja tällä ajalla, saat ne vasta myöhemmin.. eli ne saattaa antaa jonkun satasen siltä lainaan rahaa, mut sit vetävät liiton rahoista ne takas.. näin kävi meille viimekski (joku pari vuotta sitten) ja mun vanhemmillekki tässä vajaa vuos sitten..

ja toivotaan et teidän peukuttelut tehoaa :)

26.1.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...