Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Voihan nuttuskehveli!

Ottaapa poka pannuun! Tilanne: Olen vakitöissä kolmivuoro-työssä, 12h vuorotyössä mutta vielä äitiyslomalla maaliskuun loppuun asti. Tarjottiin päivätyötä, perus töitä arkena 8-16 ja piti olla ihan satavarma. Suullinen sopimus todistajien läsnäollessa ja oli vain lyyä nimet työsoppariin. En irtisanonu itteäni mutta laitoin päivähoitoon jo hakemukset. Nytpä sei sitten ollukhan varma paikka ja asian selvittely on kesken. Tässä nyt sitte ei tiijjä mitä tekkee, miten tuota hoitopaikan kanssa kun täällä kolmivuorohoitoon on pitkät jonot ja suositellaan hakemista jo 4-6kk aikasemmin. Päiväkotien johtajat yms ei vastaa puhelimiin eikä netistä pysty hoitohakemusta perumaan ja voihan persere*kä! Onse kumma ko ei lomalla saa olla rauhassa, tyttö ollu vielä ees 3kk kun kolmivuoron pomo soittelee ja kyselee ja ahistelee jo takasin töihin tai pitäis tietää tarkka päivä milloin tulee. Ahistaa muutenki jos joutuu takasin vanhaan paikkaan, mies kun on kolmivuorotyössä myöskin. Pahimmillaan pitäis tyttö viijjä perjantaina hoitoon ja hakea maanantaina. Ei, mien taho semmosta. Eikä hoitovapaalla pysty olemaan, talous kaatuis jo ekan kuukauen jälkhen. Ottaa päähän!!!!

26.1.2012
Kewe
Kewe

En ole kolmivuoroon edes hakenu hoitopaikkaa. Sehän se tässä onki. Huomena uus yritys saaha joku isokiho täti langan päähän joka ossaa sanoa miten tehhään.
Olen luottamusmiehen kanssa jo puhunukki, suullinen sopimus aivan yhtä pitävä. Käväsin tänhän työmaalla keskustelemassa yhen uuen paikan kihon kanssa (niitä kun on viis..). Kaikenlaisia hienoja tarinoita se selitteli, 8.pvä on kokousta missä käsitellään asiaan. Ilmotin vain, että kyllähän hän tietää neljän vuojen tuttavuuen jälkhen etten mie tätä asiaa tähän jätä jos ei työpaikkaa olekhan.

Niin kun tämä vanha työ on iso firma, joka on yhteistyössä uuen paikan kanssa. Periaatteessa tilanne muuttuu vain niin, että tämä yks välikäsi poistuu välistä ja mie siirryn käytävän toiselle puolelle :D Ah, pienet piirit täälä lapissa, eikö :D

26.1.2012
Kewe
Kewe

otapa liittoon yhteys. Suullinenkin sopimus on yhtä pitävä ko kirjallinen ja sulla on vieläpä todistajat olleet läsnä.

26.1.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...