Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Verta pyyhkiessä , rv 11+3 :(

Eilen alko tulee aina pyyhkiessä verilimaa,ensin tuli aamulla,  päiväksi loppu, mutta iltapäivällä alko uudestaan (taustalla lähes parin viikon ruskea tuhruilulima)..ja nyt taas..sydän itkee jo..ja en osaa pukea tunteitani sanoiksi.. Ei varsinaisesti vuoda, ei oo kipuja..mulla ois tänään ollu nt-ultra iltapäivälllä, mutta soittelen tk:hon kunhan aukeaa, ni saas nähä mihin tie vie ja lopputulosta jo arvailenkin :( En elättele kauheasti enää toiveita, mutta kysynpä silti onko muilla ollut vuotoja raskausaikana, ja silti kaikki mennyt hyvin?

26.1.2012
satua79
satua79

Nt-ultrassakin kaikki hyvin, kaveri tosin oli tylsä ja nukkui koko 15 min ajan, laiskan pulskeasti vähän heilautti käsiä elonmerkiks ;D

Koko oli ok, niskaturvotus 0,7mm ja verikokeiden kera tehty riskilaskenta-prosentti oli tosi pieni, 1: 23 000, helpotus sekin.

Tämä päivä on kyllä ollu sellasta tunteiden myllerrystä et ohhoh..jospa tää tästä, pelkkiä huojentavia uutisia kuullu :)

26.1.2012
satua79
satua79

Ihanaa et kaikki oli kunnossa!!

26.1.2012
fiona82
fiona82

Huoh sentään. ehdin tosissani säikähtää :( mutta onneksi kaikki hyvin ja pääsit huolistasi ♥

26.1.2012
Boco
Boco

Kaivan kirveen kaivosta..pikkukaveri ultrattiin ja hällä oli kaikki hyvin, lääkäri teki sisätutkimuksen, kohdunsuu oli kiinni, mutta siinä oli sormenpään kokonen verekäs polyyppi (harmiton, kuulemma luomen tapainen) joka vuoteli ja voi vuodella jatkossakin. Se ei vaadi toimenpiteitä ja on merkityksetön raskauden kannalta.

HUH!!!

Miten huojentavaa saada selkeä syy vuodolle, ja toisaalta jo ennakkovaroitus etä vuotelut voi jatkua, vaikka eihän se kivaa ole koko ajan olla varpaillaan, mutta nyt ainakin tietää syyn ja että pikkukaverilla kaikki hyvin. Kohtahan ois kriittiset 12vkoa täynnä, kaverilla jo neljästi ultrassa kaikki ollu hyvin..voi kun olo huojentuis, osais alkaa iloita ja sais uskoa että kaikki menee hyvin ja pieni saapuu luoksemme elokuussa..

26.1.2012
satua79
satua79

jokos o uutisia??

26.1.2012
satumamma
satumamma

Lohdullista kuulla että hyvinkin on mennyt vuodoista huolimatta.

Mulla on keskeytynyt km takana 10/11, eikä ollut minkäänlaisia vuotoja ni tää säikäytti nyt oikein kunnolla, koko ajan ollu pelko takaraivossa muutenkin..

Soitin kuitenkin tk:hon, niillä on siellä ultra et voivat kurkata masukin tilanteen ja tarvittaessa laittaa lähetteen päivystykseen oys:iin jos tarvis. (kaks viikkoa sitten ultrattiin neuvolassa just sen tuhruliman takia, sillon oli kaikki ok, pieni ihmisenalku oli oikein vilkas). Näillä fiiiksillä musta ei ollu töihinmenijäks, joten saikkulapunki "tarviin"..

 

Pelottaa :(

26.1.2012
satua79
satua79

mulla oli tosta numero nelosesta rv 15,tuli ihan siteeseen asti, mutta se oli onneksi normaalia,ja loppukin kolmessa päivässä. pääsin päivystyksenä ultraan silloin ja kaikki oli onneksi hyvin.

26.1.2012
satumamma
satumamma

Mä kävin np-ultrassa ja vuoto alkoi seuraavana päivänä=/Ultra tehtiin vatsan päältä.

Mulla oli silloin kauhee yskä ja kun lääkärissä kävin,niin epäili että kohdunsuu ärtyi

jatkuvasta yskimisestä ja siksi tuli vuotoa..mitään virallista syytä ei koskaan löynyt,mutta kyllä se säikäytti=/Mutta loppuun mentiin silti=)

26.1.2012
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...